Lekeler, Çiller HerbaDerm ve Pure Beauty beyazlatici kullananlar yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BirGaripEsmerimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
29
1
Merhaba ben esmere yakın buğday tenliyim ve bundan memnun değilim cilt beyazlatici olarak ulasabildigim HerbaDerm beyazlatici var kullananlara soruyorum kalıcı mi değilse tamamen etkisi gidiyor mu yoksa biraz mi gidiyor
bunun dışında beyazlamak için önerisi olan yazarsa çok mutlu olurum :))
Son olarak pure beauty nin white and bright serisi var beyazlatmasi ve kalıcılığı nasıl bilen varsa onu da yazsın lütfen

Bugün cildiyeciye gittim. Normalde beyaz tenliyim. Sivilce kremleri, Roacutane derken yüzüm karardı hafif. Doktora bunu dedim, kararma derindense yapabilecek bir şey olmadığını söyledi. Yüzüm şimdi daha koyu ama kabulleneceğim. Sen de bol bol su iç, sağlıklı beslen, güzelce nemlendir bırak kendi cildin ışıldasun. Lekeler izler yoksa zaten hoş görünür.

Aslında çenemde ve yanağımda beyaz güneş lekeleri var daha önce 4-5 kez cildiyeye gittim birçok krem sabun falan verdiler hiçbiri de işe yaramadı ona da iyi gelir mi diye merak ediyorum D

Arkadaşlar bu kremi ben de merak ediyorum. Benim cildim beyaz ama sırtımda güneş lekeleri var, bu ürünü kullanıp memnun olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…