Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim biraz sorunlu bi hamileligim var o yüzden evet kendimi hamile değilmişim gibi hissettiğim bir gün bile olmadı ama hamileler genelde karınları büyüyene kadar kendimi hamile gibi hissetmiyorum derler .
Benim bulantılarım erken başlamıştı 5.haftadan sonra başladı ama daha geç başlayanda var bünye meselesi.... Benim en erken tek belirtim yerleşme kanamasıydı bide gaz sıkıntım oldu göğüs ağrılarım vardı sabahları bide ara ara kasık ağrısı ama her insanda illa olacak diye bişey yok hiç hissetmeyende var hamile olduğunu her dakka hissetmiyosun zaten
Hayırlı olsun gebeliğin bu arada Mmucizembulutum
Allah sağlıcakla kavuştursun
Ben şanslı kesimdendim bulantılarım 9. Haftada başladı. 2 hafta sürdü.
Onun dışında gebeliğin başından beri olan tek belirtim göğüs acısı/ağrısıydı.
Bir de ara ara olan kasık ağrısı.
12. Haftada bütün belirtilerim bitti. Rahat bir hamilelik geçirdiğim için çok mutluyum.
Benim bulantılarım erken başlamıştı 5.haftadan sonra başladı ama daha geç başlayanda var bünye meselesi.... Benim en erken tek belirtim yerleşme kanamasıydı bide gaz sıkıntım oldu göğüs ağrılarım vardı sabahları bide ara ara kasık ağrısı ama her insanda illa olacak diye bişey yok hiç hissetmeyende var hamile olduğunu her dakka hissetmiyosun zaten
Hayırlı olsun gebeliğin bu arada Mmucizembulutum
Allah sağlıcakla kavuştursun
Sürekli hissedilirse zaten hamilelik iyice çekilmez olur ilerleyen aylarda daha çok sıkıntılar oluyor ama tatlı sıkıntı bunlar geçici sonucunu düşününce yaşamaya değer:)