• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERAN BELİRTİNİZ OLUYORMU KIZLARR???

Benim biraz sorunlu bi hamileligim var o yüzden evet kendimi hamile değilmişim gibi hissettiğim bir gün bile olmadı ama hamileler genelde karınları büyüyene kadar kendimi hamile gibi hissetmiyorum derler .

sabahları mide bulantısı ve baş ağrısı çok vardı ilerleyen zamanda 3 aya kadar ağzım hep acıydı

Benim bulantılarım erken başlamıştı 5.haftadan sonra başladı ama daha geç başlayanda var bünye meselesi.... Benim en erken tek belirtim yerleşme kanamasıydı bide gaz sıkıntım oldu göğüs ağrılarım vardı sabahları bide ara ara kasık ağrısı ama her insanda illa olacak diye bişey yok hiç hissetmeyende var hamile olduğunu her dakka hissetmiyosun zaten
Hayırlı olsun gebeliğin bu arada M mucizembulutum Allah sağlıcakla kavuştursun

Ben şanslı kesimdendim bulantılarım 9. Haftada başladı. 2 hafta sürdü.
Onun dışında gebeliğin başından beri olan tek belirtim göğüs acısı/ağrısıydı.
Bir de ara ara olan kasık ağrısı.
12. Haftada bütün belirtilerim bitti. Rahat bir hamilelik geçirdiğim için çok mutluyum.

Benim bulantılarım erken başlamıştı 5.haftadan sonra başladı ama daha geç başlayanda var bünye meselesi.... Benim en erken tek belirtim yerleşme kanamasıydı bide gaz sıkıntım oldu göğüs ağrılarım vardı sabahları bide ara ara kasık ağrısı ama her insanda illa olacak diye bişey yok hiç hissetmeyende var hamile olduğunu her dakka hissetmiyosun zaten
Hayırlı olsun gebeliğin bu arada M mucizembulutum Allah sağlıcakla kavuştursun
Teşekkürler 🙏🏼🙏🏼 Sanki sürekli kasık ağrısı yada daha başka şeyler hissedecekmişim de sanki hissetmiyor muşum gibi 😌

Teşekkürler 🙏🏼🙏🏼 Sanki sürekli kasık ağrısı yada daha başka şeyler hissedecekmişim de sanki hissetmiyor muşum gibi 😌

Sürekli hissedilirse zaten hamilelik iyice çekilmez olur 😊 ilerleyen aylarda daha çok sıkıntılar oluyor ama tatlı sıkıntı bunlar geçici sonucunu düşününce yaşamaya değer:)

Back