• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hera klinikten hiç memnun kalmadım

liliy34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
7
5
1
Buradaki yazılanlara güvenip Nişantaşı’ndaki şubesine gitmiştim benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Üstelik ileri seviye bir vajinimus da değildim. İyice araştırmadan gitmeyin derim çünkü kesinlikle 3-4 seansta garanti çözüm diyorlar ancak bunu asla karşılayamıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bi problemle karşılaştınız

Reyyan Özcan Temizkan a gitseydiniz keske melek gibi bir hanim Ankara Cukurambar da klinigi

Merhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) Nerede bu kliniğin ismini görsem uyarmak istiyorum vicdanım rahat etmiyor. Daha sonra 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim kesinlikle gidin çok araştırmış birisi olarak söylüyorum bahsettiğiniz kliniğin fiyatıyla da alakası yok çok şükür 🙏

Merhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) Nerede bu kliniğin ismini görsem uyarmak istiyorum vicdanım rahat etmiyor. Daha sonra 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim kesinlikle gidin çok araştırmış birisi olarak söylüyorum bahsettiğiniz kliniğin fiyatıyla da alakası yok çok şükür 🙏
Çok haklısınız burda yazanların gerçeklik payından bile şüpheliyim, tam bir hayal kırıklığı

Çok haklısınız burda yazanların gerçeklik payından bile şüpheliyim, tam bir hayal kırıklığı
Ben bu reklamları kendilerinin yaptığını bile düşünüyorum açıkçası. Vajinismusu yaşayan bilir, o çaresizlikte görüp kimsenin bir kez daha yıpranmasını istemiyorum. Umarım görürler ve dertlerine başka yerde derman ararlar. 🙏

Back
X