HERA KLİNİKLE VAJİNİSMUSU YENDİM💃

Aysglm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1
0
1
30
Hera klinik sayesinde 1 yıldır çektiğim işkenceden kurtuldum. Uzun araştırmalarım sonucunda heraya gitmeye karar verdim ve iyi ki de oraya gitmişim. O kadar sıcak kanlı o kadar samimi insanlar ki sanki ailenizden birileriymiş gibi ilk defa değil de daha öncede her gün görüştüğ7ünüz insanlarmış gibi yakın hissediyorsunuz kendinize. Ahh benim kurtarıcı meleğim nurayım onun o tatlı dili pozitifliği o güler yüzü.. Bi insan tedavisi bitti diye üzülür mü hiç? İşte hera kliniğe giderseniz o samimiyeti tadarsanız üzülürsünüz. Heraya gittiğim ilk gün gerginlikten ölecektim ama odaya girdiğim an bütün her şey dışarıda kaldı o gerginliğimin yerini koca bir güven aldı. Ve 1 yıldır çektiğim rahatsızlıktan canım nurayım beni 5 gün de kurtardı şaka gibi sadece 5 gün. 5. günün sonunda bende mutluluğa kavuştum ve bu muydu yani 1 yılımı çalan şey dedim. Bu kadar basit bir şey için ertelemeyin ben yapamam demeyin kendinizi heraya emanet edin ve huzura erin. Iyi ki varsın hera klinik ♥

Son düzenleme:
Tedavinizin ücreti ne kadardı

Üyeliğinizi sadece bu kliğini övmek için mi aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…