Merhaba,
ben Hera da tedavi oldum.
Açıkcası beklentimin altın da bi tedavi yöntemi uyguladilar ve ayrıca ücret olarak çok pahalı. Benden 7500 tl aldılar. Ben ilerli derece bi vajinimus hastasi değildim. 7500 TL çok uçuk bi miktar. Süleyman veya Şenay hocayla sadece 10 dk görüşüyorsunuz ufak bi jinekolog kontörlü sonrası bidaha doktorlarla bir iletişiminiz olmuyor. Bende sadece tek bi tane tedavi yöntemi uygulandı. 4 boy çubukla calismam gerekti o kadar.
Hera da en ilgili en iyi çalışan kişi Safinaz abla.
Sizinle tedavi sonrası bile ilgileniyor. Safinaz abla çok iyi ve merhametli bi insan, isini çok iyi yapıyor. İyi ki onu tanımışım.
Diğer geri kalan herkes beni birazcık hayal kırıklığına uğrattı. İnternete çok farklı iyi yönde seyler okumustum ve bu yüzden beklentim yüksekti. Beklentim karşılanmadı.
Tedavim bitti ama bu hastalığı hemen yenemiyorsunuz. Hera da sizinle ufak adımlar atıyorlar, sorunun tamamını kendiniz çözmeniz gerekiyor. Tedavi bitikten sonra kendiniz evde 20-30 gün arası Çubuk ve es denemesi yapmanız
Gerekiyor.
Demem o ki, eğer çok para vermek istemiyorsanız internette iyi araştırın ve öyle gidin doktora.
Maddi imkanınız yoksa 4 Boy çubuk en küçüğüden en büyüğüne kadar) ve kayganlastrici krem veya Jel alın ve Kegel egzersizi yapın.[/QUO