Hera klinik

Betullll08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
6
3
1
Arkadaşlar vajinusmusu yenmek için tek çare hera mı başka tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer var mı ? İlk psikolog parma egzersizi verdi olmadı sonra başkasına gittim o da hipnoz yöntemi ile değişik telkinlerde bulunarak egzersiz yaptırdı oda olmadı doktorlar hocalar kalmadı gittiğim 14 aylık evliyim. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Kocaeli de oturuyorum daha uyguna bu problemi çözme imkanım var mı ?? Ve hera klinik kesin çözüm mü %100 garantili olup olmadığını da bilmediğim için bana yardımcı olursanız sevinirim. Kendimi çaresiz ve fazlasıyla yıpranmış hissediyorum

Hera

Hera ya git konuş önce tedavi aklına yatarsa iyi olacagını düşünürsen kabul edersin

Merhaba,
ben Hera da tedavi oldum.
Açıkcası beklentimin altın da bi tedavi yöntemi uyguladilar ve ayrıca ücret olarak çok pahalı. Benden 7500 tl aldılar. Ben ilerli derece bi vajinimus hastasi değildim. 7500 TL çok uçuk bi miktar. Süleyman veya Şenay hocayla sadece 10 dk görüşüyorsunuz ufak bi jinekolog kontörlü sonrası bidaha doktorlarla bir iletişiminiz olmuyor. Bende sadece tek bi tane tedavi yöntemi uygulandı. 4 boy çubukla calismam gerekti o kadar.
Hera da en ilgili en iyi çalışan kişi Safinaz abla.
Sizinle tedavi sonrası bile ilgileniyor. Safinaz abla çok iyi ve merhametli bi insan, isini çok iyi yapıyor. İyi ki onu tanımışım.
Diğer geri kalan herkes beni birazcık hayal kırıklığına uğrattı. İnternete çok farklı iyi yönde seyler okumustum ve bu yüzden beklentim yüksekti. Beklentim karşılanmadı.

Tedavim bitti ama bu hastalığı hemen yenemiyorsunuz. Hera da sizinle ufak adımlar atıyorlar, sorunun tamamını kendiniz çözmeniz gerekiyor. Tedavi bitikten sonra kendiniz evde 20-30 gün arası Çubuk ve es denemesi yapmanız
Gerekiyor.

Demem o ki, eğer çok para vermek istemiyorsanız internette iyi araştırın ve öyle gidin doktora.
Maddi imkanınız yoksa 4 Boy çubuk en küçüğüden en büyüğüne kadar) ve kayganlastrici krem veya Jel alın ve Kegel egzersizi yapın.

Bende orada tedavi oldum aynı sekilde safinaz hanımla bence tedavinin içeriğini anlatmanız dpgru değil beklentimi karsılamadı demenizde biliyosunuz vajinismus olanlar cok hassas oluyo ve herseyden hemen etkileniyolar bütün ümitlerini kesebilirler kendi kendilerine yapabilseler senelerce böyle durmazlardı uzman desteği şart bende 5bin ₺ verdim hastalıgın dercesine göre fiyat değişiyor ama insanlar gitsin kendileri görsün bizim anlatmamız dogru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…