Hera klinik vaginismus

Rumy955

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
7
1
16
29
Hera klinik sayesinde mutlu son
Merhabalar, ben bir bucuk senelik evliyim esimle bir bucuk senedir iliskiye giremiyorduk uzun arasdirma sonrasi vaginismus olabilirim diye düsündüm cünkü hic bi sekilde iliski olmuyordu okadar denememize ragmen taki internete HERA klinik istanbulu bulana kadar orayi arayip randavu aldik ben almanyada yasiyorum esimle konusup karar verdik ve bize bi cözüm gerektigini düsündük tek basimiza olmuyordu bu is, isin uzmanina gittik ve iyiki gitmisiz bir muaneden sonra (1 dk bile sürmedi) ortaya bambaska birsey cikti dr burcu hanim vaginamda vulvar vestibulitis diye bir hastalik oldugunu ve bu cogu zaman doktor kontrollerinde bulunmadigini ondan iliskiye giremedigimizi acili oldugunu söyledi ve kücük bi operasyonla dr süleyman bey muhtesem bir ameliyatla beni bu derten kurtardi ve bes hafta sonra tekrar gittik kontrolle. Vaginismus tedavisi icin okadar kolay ve basit seyler yapdirdilarki herkes kolaylikla yapabilir iki gün calisma ardindan biz esimle iliskiye girdik ve ben inanamadim bu kadar kolaymiymis acisiz agririz bunca sene beklemisiz bosuna iyiki Hera kliniki bulduk iyiki oraya gitmisim tavsiye edebilcegim tek adres orasi hem calisanlari okadar güler yüzlü cana yakinlarki hepsi birbirinden degerli ve islerini ter temiz yapiyorlar onlar beni bu dertten kurtardiklari icin minetarim bu durumda olan kimse beklmesin ve hera klinike gitsinler canim dilsah hanim onun emekleride daha fazla herseyde yanimda olup destek verdi ve bana güvendigin gibi kendine güven dedi, o olmasaydi bukadar kendime güvenip yapamazdim önemli olan ilk doktorunuza kendinize esinize güvenip bu isi basaracaginiza inanmak hersey oluyor sadece kendinize güvenin ve ertelemeyin beklediginiz yillara degmiyor.
Hera klinik sayesinde artik cok mutluyuz bu hikayeleri eskiden bende okurdum derdim gercekmi ama gercekten ertelemenin bi anlami yok kendi basiniza vaginismusu yenemesiniz doktor yardimiyla bu isi cözersiniz iki üc günde mutluluga uluasacaksiniz hersey icin tesekkürler hera klinik

Yine yeni üye yine reklam... bıktım bu hera klinik saçmalığından. Ben de gittim resmen kovuldum. 6000 tl boşuna vermek isteyen varsa gitsin, iyileşme garantisi bile yok.
Hic bi sekilde reklam degil ben olanlari anlatiyorum ve gercekten mutlulugu yaklamak istiyen oraya gitmezi gerektigini söyliyorum demmeki siz gitip kendinize inanmadiginizdan basaramamisiniz ve suan bi anne adayiyim iyiki heraya gitmisim

Nedense hep yeni üyeler yorum yazıyor he çok inandık tabi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…