Merhaba, öncelikle bu sorunu 2,5 yıl yaşayıp bugün başarı ile sonuca ulaşarak taze duygularım ile yazdığımı belirtmek isterim. Kimse vakit ve nakit kaybı yaşamasın HERA KLİNİK ailesine kendini teslim etsin :) Bu sorunu sadece yaşayanlar birbirini anlar ne kadar yıpratıcı bir yüktür bilir. Eşim ile çok severek anlaşarak evlendik fakat 2 yıl boyunca yaparız kendimiz çözeriz diyerek en son bulunduğum şehirde vajinismus tedavisi verdiğini iddia eden bir doktor ile koca 6 ay daha kaybettim. 2,5 yıllık evliliğim sonrasında büyük ümitsizlik ile son çareyi devamlı internetten karşıma çıkan Hera Klinik ailesine güvenmekte buldum. Aldım biletimi gittim 3-5 günde çözülebilir bir sorunken uzman kadrosu beni memleketime göndermeden ekstra birkaç gün daha ekledi işi garantiye aldı ve biz eşimle BAŞARDIK :) Başta Süleyman & Şenay Eserdağ doktoruma geliştirdikleri sistem ve kurdukları profesyonel çalışma ekibinden ötürü sonrasında ise motivasyonumu her daim yüksek tutan elimi bir an bırakmayan canım terapistim Safinaz Hanım’a teşekkürü borç bilirim :)
Son düzenleme: