- 3 Aralık 2019
- 1
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tun zeyyyy
Vajinismustan kurtulmak isteyen benim gibi hayatı bu hastalık yüzünden kararan arkadaşlarım. Artık üzülmeye vajinismus kaderinizmiş gibi düşünmeye gerek yok Hera klinik ile Dr. Süleyman eserdag , Dr. Didem kurban sayesinde 3 günde kurtulun. Mutlu olmak hepimizin hakkı sakin içinizde bir kuşku olmasın. Eğer kurtulamasaydım ben kurtulamazdım. Inanın erteledikce büyüyen bir hastalık haline dönüşüyor. Ben Dr didem kurban ve Dr. Süleyman eserdag doktorlarıma minnettarım. Bir kere şunu asla unutmayın jinekolojik muayeneden ben çok korkuyodum ama inanın kesinlikle korkulacak bise yok Dr. Didem hanım o kadar narın kibar davrandı ki hiç korkacak birşey yokmuş. Inanin 1 dk. Icerisinde bitiyor muayene. Daha sonrasında ayla hanım ile gördüğümüz seanslarımızda tedavimizi adım adım ilerliyoruz. Ayla hanım sizi çok seviyorum size çok teşekkür ediyorum. Hera klinik sayesinde vajinismus % 1000 kurtulacagimiz hastalık verdiğiniz paradan korkmayın inanın kuruşuna kadar hak ediyolar ve çok fazla para dökmenize gerek yok bana inanın. Vakit kaybetmeyin guzel insanlar eetelemeyin. Kurtulun su ilket hastaliktan. 3 gun sabresin ve bitti.......HERA KLINIK ailesi artik benim de ailemsiniz sizi seviyorum