• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hera klinik ile vajinismustan kurtulun mutlu olun 😍

Tun zeyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1
16
3
30
Vajinismustan kurtulmak isteyen benim gibi hayatı bu hastalık yüzünden kararan arkadaşlarım. Artık üzülmeye vajinismus kaderinizmiş gibi düşünmeye gerek yok 💃💃💃 Hera klinik ile Dr. Süleyman eserdag , Dr. Didem kurban sayesinde 3 günde kurtulun.😍😍😍 Mutlu olmak hepimizin hakkı sakin içinizde bir kuşku olmasın. Eğer kurtulamasaydım ben kurtulamazdım. Inanın erteledikce büyüyen bir hastalık haline dönüşüyor. Ben Dr didem kurban ve Dr. Süleyman eserdag doktorlarıma minnettarım🙏🙏🙏. Bir kere şunu asla unutmayın jinekolojik muayeneden ben çok korkuyodum ama inanın kesinlikle korkulacak bise yok Dr. Didem hanım o kadar narın kibar davrandı ki hiç korkacak birşey yokmuş. Inanin 1 dk. Icerisinde bitiyor muayene. Daha sonrasında ayla hanım ile gördüğümüz seanslarımızda tedavimizi adım adım ilerliyoruz. Ayla hanım sizi çok seviyorum size çok teşekkür ediyorum. Hera klinik sayesinde vajinismus % 1000 kurtulacagimiz hastalık verdiğiniz paradan korkmayın inanın kuruşuna kadar hak ediyolar ve çok fazla para dökmenize gerek yok bana inanın. Vakit kaybetmeyin guzel insanlar eetelemeyin. Kurtulun su ilket hastaliktan. 3 gun sabresin ve bitti.......💕💕💕💕HERA KLINIK ailesi artik benim de ailemsiniz sizi seviyorum💕💕💕💕💕

Vajinismustan kurtulmak isteyen benim gibi hayatı bu hastalık yüzünden kararan arkadaşlarım. Artık üzülmeye vajinismus kaderinizmiş gibi düşünmeye gerek yok 💃💃💃 Hera klinik ile Dr. Süleyman eserdag , Dr. Didem kurban sayesinde 3 günde kurtulun.😍😍😍 Mutlu olmak hepimizin hakkı sakin içinizde bir kuşku olmasın. Eğer kurtulamasaydım ben kurtulamazdım. Inanın erteledikce büyüyen bir hastalık haline dönüşüyor. Ben Dr didem kurban ve Dr. Süleyman eserdag doktorlarıma minnettarım🙏🙏🙏. Bir kere şunu asla unutmayın jinekolojik muayeneden ben çok korkuyodum ama inanın kesinlikle korkulacak bise yok Dr. Didem hanım o kadar narın kibar davrandı ki hiç korkacak birşey yokmuş. Inanin 1 dk. Icerisinde bitiyor muayene. Daha sonrasında ayla hanım ile gördüğümüz seanslarımızda tedavimizi adım adım ilerliyoruz. Ayla hanım sizi çok seviyorum size çok teşekkür ediyorum. Hera klinik sayesinde vajinismus % 1000 kurtulacagimiz hastalık verdiğiniz paradan korkmayın inanın kuruşuna kadar hak ediyolar ve çok fazla para dökmenize gerek yok bana inanın. Vakit kaybetmeyin guzel insanlar eetelemeyin. Kurtulun su ilket hastaliktan. 3 gun sabresin ve bitti.......💕💕💕💕HERA KLINIK ailesi artik benim de ailemsiniz sizi seviyorum💕💕💕💕💕

Merhabalar ben 2 hafta önce hera kİliniye gittim ve çok yüksek düzeyde bi vajinismus hastasıydım ve bu hastalığımı 4 günde yendim bu önce şenay hocam sayesinde safinaz ablam sayesinde ve bütün ekip sayesinde oldu onlara ne kadar dua etsem az gelir hera dakilerin samimiyeti güler yüzlü çalışanları zaten o hissi yapacağının cesaretini veriyolar insana bende inanarak ve güvenerek gittim ve yendim hastalığımı sizde gidin ertelemeyin çünkü vajinismus bi erteleme kaçıniĺma hastalığıdır unutmayın sizlerde ertelemeyin ve benim gibi bi gün yazın♥️♥️

Benim de hayatımı kurtaran klinik. Ayla hocam iyi ki varsınız . KESİNLİKLE HERA KLİNİK BU İŞİN UZMANI . ÖYLE NARİN ÖYLE TATLI DİLLİ Kİ HEPSİ . AİLEN DEN DAHA YAKIN DAHA CANDAN. 3.günde yendim bnde :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Sizin de var mı bu bela hastalık ? Belli ki yok . Olsaydı böyle yazmazdiniz çeken bilir bu hastaligi
Evet bende yok sukurler olsun.Ablam gecen yil evlendi oda bu dertten muzdaripti doktor tedavisi gordu kurtuldu ama burda %1000 gibi tabirler reklam kokuyor.Yani biz bu hastliktan kurtulduk memnun kaldim demekte yeterli.Zaten uyede banlanmis.Bu isi yapabilen doktorlar var arastirinca bulunuyor zaten.

yeni üye olup konu sahibinin ilk mesajı ve ilk konusunun bu olmasını reklam olarak mı algılamalı yoksa uzun süredir dışarıdan takip etmiş yendiğinin sevincini paylaşmış mı demeli bilemedim
Uzun süreden sonra tedavi olmuş onun mutluluğunu yaşayan birisi o .
Çekmeyen bilmez demiştim . Nadirem kisisi de çekmemis bilmez zaten reklam mi tesekkur Mü? ?? bende bu hastalığı yendim baskalarinin yarasına merhem olmak için bende yazdım yaşadıklarımı .

Reklâm deyil bu yazılanlar çünkü insan başkasını kandırmak için yazsa zaten yazmayı bile denemez ama bu hastalıklarını yenenler zaten tüm samimiyetleriyle yazıyo benimgibi hera kilinik sayesinde bende kurtuldum sizlerde ertelemeyin kesinlikle 100 100 geçiyo🙏🙏

Nası oluyor peki aylarca yıllarca yapamıyoruz sorunuma çözüm aramak için google da aratıyorum türlü klinikler çıkıyor reklamları 3 günde çözüm yazıyorlar. İnsanların aylarca belki yıllarca çözemediği şeyi nası 3 günde çözüyorlar? Sihirli denekleri mi var

Mrhba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim Eskişehir'den geldim Hera klinik icin ankaraya . evlendikten 5ay sonra hastalığımın farkına vardım adını bile bilmiyodum vajinusmusun hastahane arayışı falan filan derken okudum arastrdim 1bucuk yılım heba oldu ama internette iyiki Hera klinige denk geldim sevgili Didem hocam bı anne sevkati gibi yaklaştı bana ve 3gunun sonunda başardım orda çalışan benimle ilgilenen bütün herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu hastalıkla cebellesip başaramayan kim varsa bu yazıyı okuyorsa vakit kaybetmeyin derim herseyin bi çaresi varmış bu illet hastalığın bile iyi ki varsın heraa klinik ve calisanlari 🥰🤗😘♥️🙏🙏

Hiç biriniz inandırıcı değilsiniz! Hera kliniğin yeni üye olup hemen başlık açma olayından ibaretsiniz, biriniz özelden ya da gruplardan yardım isteyene yardımcı oldunuz mu, destek verdiniz mi, ben de yendim başka bir doktorda ama adına konu açmadım zaten herkes yapıyor bu işi bir tek yapan benim doktor değil ki hazine bulmuş gibi insanlara anlatayım. Ki kaldı ki bana ne ya bana kar payı mı verecek doktor da burda onu övüp durayım. Soran arkadaşlara tavsiye ettim ama araştırın da gidin dedim okuyun yorumları öyle gidin dedim bana iyi geldi belki size iyi gelmez, nasıl böyle bir vebal alırım. Doktoruma da burdan teşekkür etmem bunu mu okuyacak sanki yalandan bir de o hanıma teşekkür bu beye teşekkür yazmışsınız offf insanları salak yerine koymayı bırakın, çocuk mu kandırıyorsunuz..

Hiç biriniz inandırıcı değilsiniz! Hera kliniğin yeni üye olup hemen başlık açma olayından ibaretsiniz, biriniz özelden ya da gruplardan yardım isteyene yardımcı oldunuz mu, destek verdiniz mi, ben de yendim başka bir doktorda ama adına konu açmadım zaten herkes yapıyor bu işi bir tek yapan benim doktor değil ki hazine bulmuş gibi insanlara anlatayım. Ki kaldı ki bana ne ya bana kar payı mı verecek doktor da burda onu övüp durayım. Soran arkadaşlara tavsiye ettim ama araştırın da gidin dedim okuyun yorumları öyle gidin dedim bana iyi geldi belki size iyi gelmez, nasıl böyle bir vebal alırım. Doktoruma da burdan teşekkür etmem bunu mu okuyacak sanki yalandan bir de o hanıma teşekkür bu beye teşekkür yazmışsınız offf insanları salak yerine koymayı bırakın, çocuk mu kandırıyorsunuz..
Hep yeni üye olanlar yazıyor olunca insan bi tedirgin olabiliyor başta inandırıcı gelmeyebiliyor yazdıkları evet ama zaten hera kliniğin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok🙂yazanların reklam amaçlı yazdığını düşünmüyorum şahsen..öyleyse de Allah selamet versin ne diyim 🤷🏻‍♀️Bunu yaşayan herkes bi şekilde yener korkularını inşaallah🙏🏼benim bi arkadaşım bu klinik sayesinde yendi korkularını hatta bebeğine bile kavuştu o yüzden ister reklam olsun ister başka bi şey önümde canlı örnekleri olduğu için içim bu klinik hakkında rahat 💜

Hep yeni üye olanlar yazıyor olunca insan bi tedirgin olabiliyor başta inandırıcı gelmeyebiliyor yazdıkları evet ama zaten hera kliniğin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok🙂yazanların reklam amaçlı yazdığını düşünmüyorum şahsen..öyleyse de Allah selamet versin ne diyim 🤷🏻‍♀️Bunu yaşayan herkes bi şekilde yener korkularını inşaallah🙏🏼benim bi arkadaşım bu klinik sayesinde yendi korkularını hatta bebeğine bile kavuştu o yüzden ister reklam olsun ister başka bi şey önümde canlı örnekleri olduğu için içim bu klinik hakkında rahat 💜
Bende Hera klinik sayesinde 4 günde atlattım bende inanamiyordum burada yazanlara ama şuan hep dua ediyorum

Reklam reklam reklam...

Ben de hera kliniğe gittim sadece para tuzağı. Bizden 6000 tl istediler ve ayaklarına gidene kadar kendilerini övdüler ama yanlarına gelince garanti değil şunu imzalayıp önce 6000 tl vereceksiniz dediler.

Daha önce bu klinikte yaşadıklarımı yazmıştım.

Süleyman bey resmen bizi kovup engelledi. Hiçbirine güvenmiyorum.

Çok şükür memleketimde tedavi oldum ve hamileyim. Böyle para tuzaklarına kanmayın.

Bunlar reklam yapıyor.
Tedavi olumsuz yanıt verirse para iadesi yapmıyorlar mı yani ?

Elbette İnşallah herkes yensin bir an önce🤲 ayrıca hera kliniğin reklama epey ihtiyacı var çünkü en pahalı fiyatı onlar veriyor, doğal olarak insanların eleme listesinde bir yer, haklı olarak 1000 lira dahi olsa daha ucuzu seçiyor insanlar,reklama ihtiyacı yok demişsiniz ya bu kaçıncı başlık, kaçıncı reklam haberiniz var mı? Gözümde şöyle bir senaryo canlanıyor benim; hera klinik tedavi olanlara bir sözleşme yapıp ertesi gün kk ya üye olup bizi öveceksiniz yazıp imzalatıyor ya da bilgisayar başına birini oturtmuş yeni kullanıcı adları aldırıp reklam yaptırıyor 🤣

Elbette İnşallah herkes yensin bir an önce🤲 ayrıca hera kliniğin reklama epey ihtiyacı var çünkü en pahalı fiyatı onlar veriyor, doğal olarak insanların eleme listesinde bir yer, haklı olarak 1000 lira dahi olsa daha ucuzu seçiyor insanlar,reklama ihtiyacı yok demişsiniz ya bu kaçıncı başlık, kaçıncı reklam haberiniz var mı? Gözümde şöyle bir senaryo canlanıyor benim; hera klinik tedavi olanlara bir sözleşme yapıp ertesi gün kk ya üye olup bizi öveceksiniz yazıp imzalatıyor ya da bilgisayar başına birini oturtmuş yeni kullanıcı adları aldırıp reklam yaptırıyor 🤣
Bu tedavinin ücreti her yerde farklı mı ? Aşağı yukarı aynıdır her klinikle diye düşünüyordum

Back