Yaklaşık 2 yıldır evliyim ve bende vajinismusu Hera klinik sayesinde yendim. İlk evlendiğimiz gece yaşadığım şiddetli acı sonrası tekrardan ilişkiye girmekten deli gibi korkuyordum. Eşim tüm anlayışı ile bu konunun çözülebilir bir problem olduğunu bir doktora gitmemiz gerektiğini söylese de ben bu durumu bırak kabullenmeyi konuşmak bile istemiyordum. Sürekli bunun neden benim başıma geldiğini sorguluyordum ve eşim konuyu her açtığında ağlama krizleri ile son buluyordu. En sonunda eşim bana Hera kliniği araştırdığını ve vajinismus konusunda başarılı olduklarını söyledi. Bende bu durumla daha fazla yüzleşmeden hayatımı geçiremeyeceğimi anladım. Bağdat caddesindeki hera kliğine gitmeye karar verdik. Şenay hanımla görüştükten ve muayene sonrasında acımın fizyolojik değil , psikoloijk olduğunu söylediler ve süreç böylece başladı. Ezgi hemşire benimle sabırla ilgilendi. Olmayacak dediğim anda anlayışla bunun olabileceğini açıkladı ve 5 gün sonunda ben bu sancılı vajinismus belasını atlattım. Gerçekten 2 yıldır neden gelmediğimi, neden kendimi psikolojik olarak bu savaşın içine soktuğumu sorgulamadan duramıyorum. Eğer böyle bir probleminiz varsa korkmayın, ertelemeyin ve kendinizi güvende hissedeceğiniz bir uzmanla görüşün. Bu konuda Hera kliniği içtenlikle önerebilirim. Özellikle Ezgi hemşireye benimle ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Şenay hanıma da ilk karşılaşmamızda beni psikolojik olarak rahatlattığı, gerginliğimi aldığı ve kendime güvenmemi sağladığı için çok teşekkür ederim. 2 yıllık bu süreç 5 günde bitti. İyi ki gelmişim ve iyi ki hera klinik ile çalışmışım.