- 29 Ocak 2015
- 6.886
- 127.456
- 748
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.261
Sakıncası yok tabi istanbulda görmez avm diye bir çeyiz mağazasısakıncası yoksa hangi mağaza acaba?
Ablacım kredi çekmeyi düşündük annemin okuma yazması olmadığı için kredi vermiyorlar, bana da çalışmadığım belli bir gelirim olmadığı için vermiyorlar. Eşim çeksin dedik ama eşim şuan kredi borcu ödediği için ikinci bir kredi vermiyorlar. Bir ablam var durumu çok iyi ama onların umurunda değil onlarda vermiyor em çokta bu üzüyor benituğba çok üzüldüm cnm kredi çekilse az az odense ahhh keşke elimden bişiy gelse
ah canımmm benım yaaa offfffffffffffffff çok üzüldüm yeni kredi çketik inan çekmesem çeker yolalrdım yeminle bakAblacım kredi çekmeyi düşündük annemin okuma yazması olmadığı için kredi vermiyorlar, bana da çalışmadığım belli bir gelirim olmadığı için vermiyorlar. Eşim çeksin dedik ama eşim şuan kredi borcu ödediği için ikinci bir kredi vermiyorlar. Bir ablam var durumu çok iyi ama onların umurunda değil onlarda vermiyor em çokta bu üzüyor beni
Yok ablacım hasta değil beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunhayır bende olsa bir dakika düşünmem veririm, çok üzülüyorum çok elimden hiçbir şey gelmiyor babam olsaydı böyle olmazdı deyip ağlıyorum. Rabbim binlerce kez razı olsun canım ablacım
Amin canım amin çok çok sağol, Allah binlerce kez razı olsun. Böyle konuları konuşmaktan utanırım hep ama dua isteyecek kimsem yok sizler varsınız hepiniz sağolun. Okurum inşallah canım çok sağolCanim rabbim sıkıntılarımızı gidersin insallah hepimizin
yunus as. Duasini oku bol bol insallah tez zamanda selamete cikarsiniz
Ablacım Rabbim binlerce kez razı olsun, inan konuşmaktan utanıyorum. Para konularını konuşmaktan çekiniyorum, yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum ama inan ablacım çaresiz kaldım dua isteyeceğim kimsem yok, sizler varsınız. Ablacım çok sağol başını ağrıttım, dinledin beni hakkını helal et ablacımah canımmm benım yaaa offfffffffffffffff çok üzüldüm yeni kredi çketik inan çekmesem çeker yolalrdım yeminle bak
Arkadaşlar Öncelikle beni listenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
FallenAngel senden Allah razi olsun sayende bir sure daha öğrendim.
Okuyamadım arkadaşlar için bugün okuma yaptım. Yoksa kendimi huzursuz hissedecektim.
tubatesbih
@gülbera
G guzbahar
Nefs
cimcimegfb
yumiti
@-Mahperi-
Cilekkokusu12345
Sealand
vefa84
genic
@_asmunikal_
eilenn
dnzderya
Kakao ve Ben
Kızlar sizler için okumamı yaptım. Biliyorum siraniz geçti ama ben aranıza yeni katıldım okumASam huzursuz olacaktım. Rabbim dualarınizi kabul etsin.
Hoş bulduk canım.Canım hoşgeldin
Rabbim razı olsun.
RAbbim güzel gönlüne göre versin canım benimArkadaşlar Öncelikle beni listenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
FallenAngel senden Allah razi olsun sayende bir sure daha öğrendim.
Okuyamadım arkadaşlar için bugün okuma yaptım. Yoksa kendimi huzursuz hissedecektim.
tubatesbih
@gülbera
G guzbahar
Nefs
cimcimegfb
yumiti
@-Mahperi-
Cilekkokusu12345
Sealand
vefa84
genic
@_asmunikal_
eilenn
dnzderya
Kakao ve Ben
Kızlar sizler için okumamı yaptım. Biliyorum siraniz geçti ama ben aranıza yeni katıldım okumASam huzursuz olacaktım. Rabbim dualarınizi kabul etsin.
canım olurmu öyle şey...hepimiz insanız sıkıntı yaşıyoruz geçim zor hayat şartları çok zor yeminle çok ama çok üzüldümAblacım Rabbim binlerce kez razı olsun, inan konuşmaktan utanıyorum. Para konularını konuşmaktan çekiniyorum, yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum ama inan ablacım çaresiz kaldım dua isteyeceğim kimsem yok, sizler varsınız. Ablacım çok sağol başını ağrıttım, dinledin beni hakkını helal et ablacım
Rabbim binlerce kez razı olsun ablacım çok çok sağol. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı bir kapı açar annem orada ağlıyor ben burada. Dua ediyorum sadece dua ediyorumcanım olurmu öyle şey...hepimiz insanız sıkıntı yaşıyoruz geçim zor hayat şartları çok zor yeminle çok ama çok üzüldüm
keşke şu an elimden b,işey gelseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?