- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.241
Canım yaa çok çok geçmiş olsun.
Öksürük için bol bol ılık su içir.
Birde sırtına çok hızlı değil ama vurarak masaj yap.
Ciğerlerinde ki balgami atması kolay olsun.
RABBİM ŞİFA VERSİN KUZUMA GEÇER ANNESİ ONLARIN BEDENİ DAHA GÜÇLÜsagolasin canim Allah razi olsun.
zaten 3 gundur su disinda agzina bisey koymadi,az once bi kase yogurt yedi o kadar.
buhar makinasi getircek bugun esim,biraz rahatlatir belki.
FallenAngel hayatim ben hasta olmuşum
Gene duzensizlesti
Bugun için okumuştum da diğer günler için haber verim dedim
canımcım duası okundu yazıyor ben bugünkü iiçin arkadaşa okudum 50 tane sabah bildirdim bi tanem.bulut776 - 10 02 2016
1tubatesbih (DUASI OKUNDU) (tüm liste için 35 adet okudu)
2gulbera (DUASI OKUNDU) 35
3 G guzbahar (DUASI OKUNDU) 35
4 @NEFSSEMS (DUASI OKUNDU) 35
5cimcimegfb (DUASI OKUNDU) mazeretli
6yumiti mazeretli (DUASI OKUNDU)
7 @-Mahperi- (DUASI OKUNDU) 35
8Cilekkokusu12345 (DUASI OKUNDU)
9Sealand (DUASI OKUNDU) mazeretli
10vefa84 (DUASI OKUNDU) mazeretli
11genic (DUASI OKUNDU) mazeretli
12 Y yesil_zeytin_ (DUASI OKUNDU) 35
13eilenn DUASI OKUNDU mazeretli
14dnzderya 50
15Kakao ve Ben duası okundu
16bulut776 50
17 @lilyumdelisi 140
18_Birce_
19Selenofil MAZERETLİ 35
20elfce92 35
21ariyana 35
22feraheymen mazeretli
23HALLEYS 100
24 L LiLyaNa_ 35
25BEYAZ KURT 35
26FallenAngel 40
27 @Dombik
28 M Mariamelikem
29tolin 35
30Ceylinimdeceylinim
31The Black 35
32Ausencia 35
33 deryali 35
OKUNAN 835
OKUNACAK 1000
KALAN 165
Günaydın Hanımlarbulut776 arkadaş için 50 tane okudum. Rabbim dualarını kabul etsin.
canımmmm düzelttimcanımcım duası okundu yazıyor ben bugünkü iiçin arkadaşa okudum 50 tane sabah bildirdim bi tanem.
Rabbimmmmm yar ve yardımcısı olsun hastamı manevi bişeymiiAblacım allah razı rızası için anneme dua edin bu günlerde çok büyük sıkıntı içinde bende oturdum ağlıyorum dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdenFallenAngel
Noldu ki canımAblacım allah razı rızası için anneme dua edin bu günlerde çok büyük sıkıntı içinde bende oturdum ağlıyorum dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdenFallenAngel
Yok ablacım hasta değil beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunRabbimmmmm yar ve yardımcısı olsun hastamı manevi bişeymii
ay etmmemi hemen ederim....
ya rahman çekicem 2000 tane hemen
Annem beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunNoldu ki canım
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımm yaaaaa ananenmi istiyor parayıYok ablacım hasta değil beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunhayır bende olsa bir dakika düşünmem veririm, çok üzülüyorum çok elimden hiçbir şey gelmiyor babam olsaydı böyle olmazdı deyip ağlıyorum. Rabbim binlerce kez razı olsun canım ablacım
Yok abla ananem değil borçlandığı mağaza istiyor. Her ay gücü yettiğince ödüyordu öyle anlaşmıştı mağazayla ama şimdi sen az ödüyorsun paranın hepsini getir diyorlarahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımm yaaaaa ananenmi istiyor parayı
off Allahımmmm bir kapı açsın çok üzüldüm ya
sakıncası yoksa hangi mağaza acaba?Yok abla ananem değil borçlandığı mağaza istiyor. Her ay gücü yettiğince ödüyordu öyle anlaşmıştı mağazayla ama şimdi sen az ödüyorsun paranın hepsini getir diyorlarah ablam sen birde bana sor günlerdir ağlıyorum çok zoruma gidiyor amin ablacım amin sağolasın Rabbim binlerce kez razı olsun
tuğba çok üzüldüm cnm kredi çekilse az az odense ahhh keşke elimden bişiy gelseYok abla ananem değil borçlandığı mağaza istiyor. Her ay gücü yettiğince ödüyordu öyle anlaşmıştı mağazayla ama şimdi sen az ödüyorsun paranın hepsini getir diyorlarah ablam sen birde bana sor günlerdir ağlıyorum çok zoruma gidiyor amin ablacım amin sağolasın Rabbim binlerce kez razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?