M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 72.780 118.855 20 Kasım 2014 Konu Sahibi M e g #1 Kediler kediler… Başımızın tatlı belası kediler. Şimdi göreceğiniz karelerde bir kedinin zorbalığı, sevimliliği ve intikamını içeren derin bir çalışmaya tanıklık edeceğiz. Komik ve eğlenceli kareler sizlerle… Gidin başka yerde oynayın! Sana söyledim, benim yanımda bunları yapma! Yeni iç mekan tasarımım? Yogaya olan nefretim Kedim TV izlemem için ısrarcı olunca Duvardaki noktaya olan saygın.. Yeter ulan! Hepsi benim Gri tahtına oturmuş kabarık efendisi, Deniyorum ama olmuyor offf! Geliyorrrr Ama olmaz ki böyle Ayy nekadar da tatlı canım benim Eminim burada bir balık var Bedava pizza! Kurtarma operasyonu Öpme beni beeee… Sosyal Çorba'dan alıntı..
Kediler kediler… Başımızın tatlı belası kediler. Şimdi göreceğiniz karelerde bir kedinin zorbalığı, sevimliliği ve intikamını içeren derin bir çalışmaya tanıklık edeceğiz. Komik ve eğlenceli kareler sizlerle… Gidin başka yerde oynayın! Sana söyledim, benim yanımda bunları yapma! Yeni iç mekan tasarımım? Yogaya olan nefretim Kedim TV izlemem için ısrarcı olunca Duvardaki noktaya olan saygın.. Yeter ulan! Hepsi benim Gri tahtına oturmuş kabarık efendisi, Deniyorum ama olmuyor offf! Geliyorrrr Ama olmaz ki böyle Ayy nekadar da tatlı canım benim Eminim burada bir balık var Bedava pizza! Kurtarma operasyonu Öpme beni beeee… Sosyal Çorba'dan alıntı..
Cennetul Mualla ...Kûn Fe Yekûn..(OL der.Ve Olur) Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 5.823 22.710 20 Kasım 2014 Konu Sahibi M e g #2 Super super super hepsi dogru : ))))))