M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 72.780 118.855 20 Kasım 2014 Konu Sahibi M e g #1 Her zaman zorba diyemeyiz! Kediler kediler… Başımızın tatlı belası kediler. Şimdi göreceğiniz karelerde bir kedinin zorbalığı, sevimliliği ve intikamını içeren derin bir çalışmaya tanıklık edeceğiz. Komik ve eğlenceli kareler sizlerle… Öpüşmek yok Özellikle insanlarla Zuhahaha Herkes yerini bilecek kardeşim! Oturmak için harika bir yer Evet, ben yaptım ve yarın tekrar yapacağız Yine hesap?! Peki, ben size göstereceğim! Ağırlama Neden? Evet, bunun gibi .. Benim kulübe değil mi bu? Oh, sadece oynuyoruz? Tamam. Derdin ne dostum? Yüz kontrolü geçemedi Böyle nasıl hoşuna gitti mi? By TarZ Geber seni aşşağlık öl öl öl öl! Fu fu! Yapmayın! Yine hiç bunu yapmayın! Yoga ile Mücadele Bi dene istersen! Durumu düzeltmeye çalışıyorum Sosyal Çorba'dan alıntı.
Her zaman zorba diyemeyiz! Kediler kediler… Başımızın tatlı belası kediler. Şimdi göreceğiniz karelerde bir kedinin zorbalığı, sevimliliği ve intikamını içeren derin bir çalışmaya tanıklık edeceğiz. Komik ve eğlenceli kareler sizlerle… Öpüşmek yok Özellikle insanlarla Zuhahaha Herkes yerini bilecek kardeşim! Oturmak için harika bir yer Evet, ben yaptım ve yarın tekrar yapacağız Yine hesap?! Peki, ben size göstereceğim! Ağırlama Neden? Evet, bunun gibi .. Benim kulübe değil mi bu? Oh, sadece oynuyoruz? Tamam. Derdin ne dostum? Yüz kontrolü geçemedi Böyle nasıl hoşuna gitti mi? By TarZ Geber seni aşşağlık öl öl öl öl! Fu fu! Yapmayın! Yine hiç bunu yapmayın! Yoga ile Mücadele Bi dene istersen! Durumu düzeltmeye çalışıyorum Sosyal Çorba'dan alıntı.