'Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm' hastaneye götürdüm kurtulamadı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

BAĞCILAR’da eşi Remziye Eripek’i sopayla döverek öldürdükten sonra polis tarafından yakalanan C.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını belirterek "Ben sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm. Fenalaşınca onu hastaneye götürdüm. Ancak kurtulamadı" dediği belirtildi.

Bağcılar, Göztepe Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda 37 yaşındaki Remziye Eripek evinde tartıştığı eşi tarafından sopayla dövülerek öldürülmüştü. Polis olaydan sonra yaptığı soruşturmada Remziye Eripek’i dövdükten sonra hastaneye götüren eşi C.E.’yi gözaltına almıştı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan C.E. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Asayiş şube müdürlüğünde ifade veren C.E.’nin bir süredir işsiz olduğunu, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını söylediği belirtildi. Olay günü evde yine tartıştıklarını söyleyen C.E. eşini sopayla dövmediğini iddia ederek, "Onu sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm. Yere düşüp fenalaştı. Onu hemen alıp hastaneye götürdüm. Ancak kurtulamadı. Çok üzgünüm" dediği belirtildi.

suç sen de mi, rutin dayak yediği halde seni terk etmeyen rahmetli de mi bilemedim

suç sen de mi, rutin dayak yediği halde seni terk etmeyen rahmetli de mi bilemedim

Koca dayağından kadını koruyan yasalarımız mı var ki? Kadıncağız ne yapsın. Allah rahmet eylesin.
Erkek milletine de bu kadar özgürlük, bu kadar lüks, bu kadar güç veren zihniyet de bir gün yok olur umarım.

ama öldü işte, işin trajik tarafı ne biliyo musun

muhtemelen kocasını terk etse de öldürülecekti

ama öldü işte, işin trajik tarafı ne biliyo musun

muhtemelen kocasını terk etse de öldürülecekti

Evet işte ondan bahsediyorum, koruyamıyorlar sonra yine tvde boşandığı kocası öldürdü haberleri izliyoruz. Daha sinir bozucu olanı da korunmaya ihtiyaç duymamız. Erkekler bir dönüp kendilerine bakıyorlar mı acaba yaa, "kadınları erkeklerden korumak"tan bahsediyoruz. Erkek olsam utanırım.

Kadınları el birliğiyle şamar oğlanına çevirdiniz yeminle.Dövün,öldürün,tecavüz edin,taciz edin nasılsa alacağınız birkaç sene, ceza sonra çıkın pisliklerinize kaldığınız yerden devam edin.Ne ala memleket ! O dövdüğü sopa varya hani o sopa onu alacaksın münasip bir şekilde bipp neysee...

Her zaman iyi bir b.. yiyormuşsun sanki. Savunmaya bakar mısın?
Büyük konuşmak istemem. Ne yaşıyorlardı bilemeyiz. Keşke ayrılsalarmış.

Her zaman iyi bir b.. yiyormuşsun sanki. Savunmaya bakar mısın?
Büyük konuşmak istemem. Ne yaşıyorlardı bilemeyiz. Keşke ayrılsalarmış.

Sabah kahvaltı yaparken, tv açıktı sabah haberlerini izliyordum. Hani sunucuya mesaj atıyorlar okuyor ya o da, yine bir kadın cinayeti haberiyle ilgili, affedersiniz dangalağın biri demiş ki "hep erkeklere yargısız infaz oluyor, kadın kim bilir ne yaptı o hale getirmek için. Nişanlanıyorsun, o kadar masraf yapıyorsun kadın terk ediyor o adamın psikolojisi ne hale geliyor" Bunu diyeni bulup alnının ortasından vurmak istedim. Ne demek yahu, kadının terk etmesi ölümü hak etmesine sebep olabilir mi? Hoş bizim hukukumuzda bu tür şeyler hafifletici sebep kabul ediliyor. Hafifletici sebep nedir? Biri bana açıklayabilir mi, dünya tarihindeki hangi sebep bir cinayeti hafifletebilir?

Son düzenleme:
Bu erkekler kendilerini ne zannediyorlar ? Ben bir kere adamın birisinden duymuştum karısını dövmüş karısı şikayetçi olmuş kaç lira yalan olmasın 65 miydi neydi ceza vermiş hakim , adam da bir 65 daha vereyim bir kere daha döveyim dedim diye kasıla kasıla anlatıyordu , ş...siz .

Ölen kadın olduğu için hafifletici sebep sayılabilir , çünkü insanların bakış açısı kadına yazık olmuş değil ki kim bilir ne yaptı da haketti diyorlar . Hatta utanmadan adama üzülüyorlar işte . Karaktersizler .

Bu adam suçlu ama en suçlu bu adamları yaratan zihniyet.
Erkektir yapar.

Kadın dırdırcı, kadın dedikoducu, kadın şeytan. Bu kadar şikayetçilerse, beğenmiyorlarsa erkek erkeğe evlensinler.

Onu diyorum ya... Ne yaşadıklarını bilmiyoruz ama gene de sonuç cinayet mi olmalıydı?
Bunu mu hak etti?

Bu nasıl insallıktır..aklım almıyor,kim bilir kadıncağız neler çekti? çok yazık çok...keşke cezası çok olsa ama zannetmıyorum!!!

erkekleri yüceltmeye devam edersek bunlar hep olacak işte .... Allah belasını versin

Hülya Avşar akıllı kadın dayak yemez dediğinde herkes çıldırmıştı. Bir sürü tepki almıştı. Evet yer ama bir kere yer.

Adam doğru söylüyorsa - ki niye yalan söylesin - bu kadıncağız boşan diyenlere acaba dövüyor ama çok seviyor tek kötü huyu bu diyor muydu merak ediyorum. Başı sağolsun ailesinin. Artık ne desek boş. Böyle haberlerin bdv de açılması lazım.

Şu öfkeden kudurdum sadece. Kadına mı, ş.....siz kocasına mı, kadının ailesine mi.. Karar veremiyorum.

Kadın nasılsa öldü ya, arkasından bana küfretti der tahrik indirimi de alır bu şero.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…