Sivilceli Ciltler Her yolu denedim sivilcelerden kurtulamadım sadece roaccutane kullanmadım yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
kızlar benimde yüzümde 13 yaşından beri sivilceler var şu an 18 yaşındayım bir çok kez doktora gittim ama hepsi kısa vadede çözüm oldu kremler sivex falan kullanmıştım en son geçen yaz doktora gittiğimde tetradox verdi gül hastalığı varmis bende ayrıca ama oda sonunda geçirdi heralde derken ilacı bıraktığım anda tekrarladı yani hiçbiri kalıcı çözüm olamadı hatta bir doktor bana evlenince gecer sen zaten güzelsin seni böyle kabul etsin bile dedi bazı doktorlarda ergenlik çağındasn tabi sivilcen olacak dedi ama şu an yasim onsekiz ergenlige gireli bes sene oldu hâlâ geçmiyorlar kafayi yicem her dakika aynaya bakmadan . En son çözüm artk roaccutane araştırıyorum ama yapılan yorumlar beni korkutuyor kesin çözüm olmamış bazılarında bu kadar yan etkisi olmasa direk kullanacağım ama korkuyorum birde ailem kesinlikle karsi cikiyor kullanmama yani ailemi karşıma alarak kullansam mi kızlar lütfen yardım edin dışarı bile çıkmak istemiyorm bu genç yaşımda hayata küstüm bide üniversiteye başlayacağım seneye böyle sivilceli gitmek hiç istemiyorum bana fikir verir misiniz lütfen

ben de her yolu denedim,üstelik roaccutane da kullandım,ama ne fayda! Hala çıkıyor büyük büyük,bir de iz kalıyor.Tabii ergenlikteki halimle kıyaslanamaz bile.Yaşım 32 .Senin yaşın gençmiş,bu yaşta normal.Cldini temiz tut mutlaka,unlu-şekerli gıdaları azalt,mutlaka faydasını görürsün.Boşuna hap kullanma bence.

X