- 15 Kasım 2008
- 1.675
- 3
Kızlar merhaba!!! Bugün şöyle bir baktım da tuvalet aynamın üzerine... Bir sürü krem / losyon bulunuyor...Hepsi de vücudun ayrı yerleri için ...:dance:
Benim gibi ayrı ayrı yerlere ayrı ayrı kremler kullanan ve krem psikopatı olan arkadaşlar varsa paylaşır mısınız aşağıdaki gibi , "nereye neyi ?" kullanıyorsunuz ? Ben de fikir edinmiş olucam sayenizde...a.s.
Benim kremlerim ;
El kremi : Avon / gliserinli veya "she" nin simli kremi...
Ayak kremi: Lapitak ( düzenli kullanmazsam ayaklarım sertleşiyo )
Yüz kremi : Olay 'ın nemlendiricisi (uv koruma faktörlüsü; böylece ayriyeten güneş
kremine gerek kalmıyo)
Vücut kremi : Avon / celebre kremi
Dudak kremi : Nivea / kirazlı
Saç kremi : Elidor (bademyağı özlü olanı)
Kızlar bir tatile veya memlekete giderken sırf kremlerim için bir çanta hazırlıyorum... Ne zor iş ya kadın olmak , var mı benim gibi düşünen kaydirigubbakcemile5
Benim gibi ayrı ayrı yerlere ayrı ayrı kremler kullanan ve krem psikopatı olan arkadaşlar varsa paylaşır mısınız aşağıdaki gibi , "nereye neyi ?" kullanıyorsunuz ? Ben de fikir edinmiş olucam sayenizde...a.s.
Benim kremlerim ;
El kremi : Avon / gliserinli veya "she" nin simli kremi...
Ayak kremi: Lapitak ( düzenli kullanmazsam ayaklarım sertleşiyo )
Yüz kremi : Olay 'ın nemlendiricisi (uv koruma faktörlüsü; böylece ayriyeten güneş
kremine gerek kalmıyo)
Vücut kremi : Avon / celebre kremi
Dudak kremi : Nivea / kirazlı
Saç kremi : Elidor (bademyağı özlü olanı)
Kızlar bir tatile veya memlekete giderken sırf kremlerim için bir çanta hazırlıyorum... Ne zor iş ya kadın olmak , var mı benim gibi düşünen kaydirigubbakcemile5
Son düzenleme: