- Konu Sahibi baklavamir
-
sen gene de dediklerini tut git tıp fakültesine ama ben basit bi kan testi yaptırmıştım doktor hormonlarında bi sorun yok demişti kadın doğumcu yumurtalıklara falan bakıyo kistlere falan adet düzensizliği de hormonal bozukluğun bi belirtisi bunu biliyosundur heralde cilt doktoru da ayrı şeyler istiyo kan testinde en iyisi check-up yaptırmak endokrinoloji uzmanı da heralde hepsinden iyi anlar kıllanma böbrek üstü bezleriyle falan da alakalı olabiliyo orda kist olup olmadığına da bakılıyo düzgün çalışıyo mu vb..
benm adet düzensizliğim yok.neyden kaynaklanıyo olabilir bu kıllar ya.Kendime dokunasım gelmiyo bakasım gelmiyo off
ultra hair away diye bi bitkisel kıl azaltıcı var,şuan dünyada en iyi kıl azaltıcı bitkisel ürünmüş(burda daha önce bahsettiğim "kalo" da onların.)
"ultra hair away" fito enzimatik proteinler içeriyor.klinik araştırma sonuçları etkileyici.
hatta çok taklitleri çıkmış,mahkeme sonuçlarını filanda okudum:)
hatta ve hatta yeni farkettiğim bişey daha ,bizim Türkiye^dede biri bu ürünü taklit etmiş ,çok şaşırdım
bazı semboller,grafikler vs ,ilginççççççç
neyseki epeydir grafik yok ,bu kadarmı kopy edilir
lafın kısası,"ultra hair a way" TR dede satşa sunulmuş ,biraz pahalı y.dışı fiyatına göre
artık yazmayacağım yazmayacağım dedim ama ilk mesajın etkisinde kalarak haberdar edeyim dedim.
y.dışınıda bi araştırın,daha ucuza alabilirseniz y.dışından getirtin,sonuçları bakımına denenmeye değer gibi görünüyor:enbuyukkk:
reglinin ilk 3 günü içinde bi endokrinoloji bölümüne git ve durumu anlat ona göre test yaptırt canım.biliyorum rahat söyleyemeyeceksin doktora ama mecbursun malesef.
ama regl ile ilgili söylediğim günleri içinde git. 1. 2. ya da 3. günü
bu durum hormonlarında ki bi bozukluktan da kaynaklanabilir ya da idiyopatiktir.yani sebebi belirsiz..
doktorun sonuca göre seni yönlendirecektir.
sonuca göre bir yol izlersin,en yakın zamanda da (nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama) en çok rahatsız olduğun yerlerden başlayarak yavaş yavaş lazere gider zamanla halledersin.
ama doktora gitmen çok önemli,çünkü eğer hormonlarındansa, ilaç alman gerek,yoksa lazere gitmen bi işe yaramaz hormonların düzelmedikçe.
en kısa zamanda halletmen dileğiyle canım.
valla lazer epilasyondan başka çare yok gibi ben o kremlere inanmıyorum, acıya dayanıklıysanız ve iyi bir yer bulursanız iğneli epilasyonla da kurtulursunuz.
Bir mucize olsa yok etse tüm tüyleri ve killari.
walla ben limon ve tuz uyguluyorum yüzüme ve yüzümdeki tüylerin azaldığını görüyorum çnkü limon ve tuz tüy köklerini yakıyor
benim bildiğim limon zamanla kararma yapabiliyor deride. Hem tuz ile limon iyice asit oluşturur ve derideki hassasiyeti artırabilir,inceltebilir. Devamlı öyle yapmanın zararlı olabileceği kanaatindeyim. Siz memnunsanız diyecek birşey yok tabi ki.
Ben bioder(kremi/serumları)- Capilex- karınca yumurtası yağı-jeli , bitki derman- neler neler kullanmadım ki, ama sıfır yani hiç biri zerre yardımcı olmadı,üstelik düzenli de kullanıyordum.
Lazer yaptırdım,az kaldı komple kurtuluyorum(1.5-2 senedir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?