Her yerimdeki tüyler! yardım edin

ultra hair away diye bi bitkisel kıl azaltıcı var,şuan dünyada en iyi kıl azaltıcı bitkisel ürünmüş(burda daha önce bahsettiğim "kalo" da onların.)
"ultra hair away" fito enzimatik proteinler içeriyor.klinik araştırma sonuçları etkileyici.
hatta çok taklitleri çıkmış,mahkeme sonuçlarını filanda okudum:)
hatta ve hatta yeni farkettiğim bişey daha ,bizim Türkiye^dede biri bu ürünü taklit etmiş ,çok şaşırdım
bazı semboller,grafikler vs ,ilginççççççç
neyseki epeydir grafik yok ,bu kadarmı kopy edilir
lafın kısası,"ultra hair a way" TR dede satşa sunulmuş ,biraz pahalı y.dışı fiyatına göre
artık yazmayacağım yazmayacağım dedim ama ilk mesajın etkisinde kalarak haberdar edeyim dedim.
y.dışınıda bi araştırın,daha ucuza alabilirseniz y.dışından getirtin,sonuçları bakımına denenmeye değer gibi görünüyor:enbuyukkk:

benm adet düzensizliğim yok.neyden kaynaklanıyo olabilir bu kıllar ya.Kendime dokunasım gelmiyo bakasım gelmiyo off

canım bilmiyorum bende de var hormonal bi sebebi de yok ailemde kimsede bu derece tüy yok annem anneannem babannem hepsi de nerdeyse tüysüzler hatta! babamın ve abimin belinde hiç tüy yok ben de var mesela ben de kafama takıyorum bi hastalık geçirmiştim ona bağlı sanırım eğer ırsi değilse hormon veya böbrek üstü bezleriyle alakalı değilse muhakkak başka bi sebebi vardır deriyle bile alakası varmış seninki erkek tipi tüylenmeme yoksa ince tüyler mi

benm adet düzensizliğim yok.neyden kaynaklanıyo olabilir bu kıllar ya.Kendime dokunasım gelmiyo bakasım gelmiyo off

sadece adet düzensizliği değildir sebep,birden fazla sebep birarada yada tek başına sebep olabilir ,erkek tipi kıllanma varsa (yüz ,göbek sırt göğüs vs ) mutlaka bi kontrolden geçmek lazım.

reglinin ilk 3 günü içinde bi endokrinoloji bölümüne git ve durumu anlat ona göre test yaptırt canım.biliyorum rahat söyleyemeyeceksin doktora ama mecbursun malesef.

ama regl ile ilgili söylediğim günleri içinde git. 1. 2. ya da 3. günü

bu durum hormonlarında ki bi bozukluktan da kaynaklanabilir ya da idiyopatiktir.yani sebebi belirsiz..

doktorun sonuca göre seni yönlendirecektir.
sonuca göre bir yol izlersin,en yakın zamanda da (nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama) en çok rahatsız olduğun yerlerden başlayarak yavaş yavaş lazere gider zamanla halledersin.

ama doktora gitmen çok önemli,çünkü eğer hormonlarındansa, ilaç alman gerek,yoksa lazere gitmen bi işe yaramaz hormonların düzelmedikçe.

en kısa zamanda halletmen dileğiyle canım.

sayin mavis81 arkadasimiz "hem dokuyo hem azaltiyor" basligta bir urunden bahsetti ama ismini vermek istemedi acaba o urunmu? 59TL olan..

sanmıyorum canım67,ultra hair away in fiyatını ben 75 tl olarak görmüştüm.

Son düzenleme:

teşekkr ederm saolun

merhaba..ben bir kaç aydır takip ediyorum bu siteyi ve coğu kişi tüylenmekten şikayetçi :)bunun için testere dişli aslanpencesini öneriyorum bende denemedim ama en kısa zamanda deniyicem televizyonda izledim ibrahim saraçoğlu anlattıı.hormonları dengeliyormuş.ve tüylerii baya inceltiyorMuşş denemenizi tavsiye ediyorum :))

valla lazer epilasyondan başka çare yok gibi ben o kremlere inanmıyorum, acıya dayanıklıysanız ve iyi bir yer bulursanız iğneli epilasyonla da kurtulursunuz.

walla ben limon ve tuz uyguluyorum yüzüme ve yüzümdeki tüylerin azaldığını görüyorum çnkü limon ve tuz tüy köklerini yakıyor

benim bildiğim limon zamanla kararma yapabiliyor deride. Hem tuz ile limon iyice asit oluşturur ve derideki hassasiyeti artırabilir,inceltebilir. Devamlı öyle yapmanın zararlı olabileceği kanaatindeyim. Siz memnunsanız diyecek birşey yok tabi ki.

Ben bioder(kremi/serumları)- Capilex- karınca yumurtası yağı-jeli , bitki derman- neler neler kullanmadım ki, ama sıfır yani hiç biri zerre yardımcı olmadı,üstelik düzenli de kullanıyordum.

Lazer yaptırdım,az kaldı komple kurtuluyorum(1.5-2 senedir)

Peki lazer yapinca agdayla almak yasak mi?zamanla incelip mi dökülüyorlar yoksa bir kil bir seferde mi düsüyor?

bilmiyorum canım ama ben hergün uyguluyorumm vee işe yaradığını hissediyorum zaten tuz yüzdeki sivilceler içinde çok ii eğer yüzünüzü alıyorsanızz yarm bardk suyun içine bir ve iki ttlı kaşığı tuz koyun karştırın ve sürün sivilcelerede iyi ve limonda sürün çünkü limonn tüylerin kökünüü yakıyormuş ama bn tüyleri almadan sürüyorumve hafifce cektiğimde tüylerin elime geldiğini görüyorum

kadincaaa doğru diosun hassan ciltler içinn ciltte ynmlkar olr ama bende olmadıı artık sadece limon sürüyorum ve ßen almadan sürüyorum cok iişe yarıyor inşllah azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…