her yerimde tüyler var..

Trankobuskas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
61
6
36
Kızlar çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde belirgin tüyler var ancak hormonal bir bozukluk yok genetik sanırım.Şuan maddi sebeplerden ötürü lazer epilasyon iğneli epilasyona başlayamıyorum.Yüzümdeki ve boynumdaki tüyleri daha önce hiç almadım. Yüzümdekiler yine neyse onları hallederim ama boynumda resmen siyah ve kıl şeklinde bunları sir ağdayla mı normal ağdayla mı almalıyım bir türlü cevabını bulamıyorum yardımcı olun lütfen..

Ben iple bi üzerinden geçiyorum boynumun ama alışkanlık olduğu için yani pek kıl yok orda benim sende bu dene canım istersen iple çünkü ağda zararlı olabilir o bölgeye

bende de aynı sorun var. ağda heryerimi sivilcelendiriyor, jilet zaten sürülmez, ipi beceremiyorum. o yüzden tek çarem epilatör. dipnot: lazerle kıllarım daha arttı

T Trankobuskas sakın agdaya bulasma eger yuzunu hıc almadıysan bu cok iyi sımdıye kadar nasıl ıdare ettysen sımdılık öyle et ve ıgnelıye basla ama ıyı bırıne yaptır ıgnelı hıc alınmamıs tuylerde o kadar çok etkili ki hemen biter max bir tuy 3-4 kez alınmada artık gelmez. ama agdadan lazerden sonra bu sure uzuyor lazere zaten yuzun ıcın hıc bulusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…