her yerim yara doldu

dilbersultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
3
Hamam otu kullanan bir arkadaştan sürekli kullanımda azalttığını duydum. Biraz uyguladım aynı şekilde çıkarıyor ve yaktığı için zamanla yok eder diye düşünerek bütün vücuduma yaptım sonuç her tarafım yara.. İlk baş alerji gibi sonra iltihaplı sivilce oldular ve kıllar da çıkmaya başladı tekrar uygulamam da gerekiyor vücudum alışır mı ama her tarafım yara olduğu için o yaralar yanacak sonuç ne olur? Şu an sürekli kaşınıyorum belki yanarsa iyileşebilir diye ümidim var. Benim gibi kendini denek yapanlar var mı :KK61:

Canım cıldıne yaramamış demekki kullanmanı onermem. Agdaya git onun yerine yada lazer epilasyona

Sakin bir daha yapmayın o yaralar geçmeden hatta bir daha hic yapmayın..

Ve bir cildiyeciye gösterin..

Yakında bir ameliyat olacağım için böyle bi şeye giriştim. Lazere ne zamanım ne maddiyatım var. Ağdayı bi kere yüzüme yaptırmıştım yüzüm de aynı olmuştu. Şu an yüzüme kullandığım isotrexin de yüzümü yakıyor. Neden böyle yaptı ki bu yaktığı halde akne vulgaris gibi dopdolu :(

Hamam otu kullanan bir arkadaştan sürekli kullanımda azalttığını duydum. Biraz uyguladım aynı şekilde çıkarıyor ve yaktığı için zamanla yok eder diye düşünerek bütün vücuduma yaptım sonuç her tarafım yara.. İlk baş alerji gibi sonra iltihaplı sivilce oldular ve kıllar da çıkmaya başladı tekrar uygulamam da gerekiyor vücudum alışır mı ama her tarafım yara olduğu için o yaralar yanacak sonuç ne olur? Şu an sürekli kaşınıyorum belki yanarsa iyileşebilir diye ümidim var. Benim gibi kendini denek yapanlar var mı :KK61:
Hamam otunu bir daha kullanmayın,nette bir haberde okumuştum hamam otundan ölmüş birisi demekki tehlikeli bir ot,yaranız içinde doktora gidin.

Yakında bir ameliyat olacağım için böyle bi şeye giriştim. Lazere ne zamanım ne maddiyatım var. Ağdayı bi kere yüzüme yaptırmıştım yüzüm de aynı olmuştu. Şu an yüzüme kullandığım isotrexin de yüzümü yakıyor. Neden böyle yaptı ki bu yaktığı halde akne vulgaris gibi dopdolu :KK43:
Kadınlar hamamında 'zırnık otu' faciası: 1 ölü

Bayburt'ta Çarşı hamamında yıkanan 20 kadın fenalaşarak bayıldı. Bir kadının öldüğü 19 kişinin hastanelik olduğu zehirlenmeye tüy dökmek için kullanılan 'zırnık otu'nun neden olduğu öğrenildi

Bayburt'tabir hamamda, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan zehirlendiği sanılan 1 kadın öldü, 19 kadın tedavi altına alındı. Kent merkezindeki Çarşı Hamamı'nda yıkanan 20 kadın, bir süre sonra fenalaşarak bayıldı. Hamam görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gönderilen ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadınlardan 58 yaşındaki H. Ş. hayatını kaybederken diğer 19 kişi tedavi altına alındı. Ancak Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılanlardan 2'si çocuk toplam 6 kişi Erzurum, Erzincan ve Trabzon'daki hastanelere sevk edildi. Kadınların, vücuttaki tüyleri dökmek için hamam otu olarak da bilinen, zırnık otundan kullandıkları, ardından fenalaştıkları, bu ottan zehirlenmiş olabilecekleri belirtildi.

"ÇOK SICAKTI"
Tedavi altına alınan Zeliha K. hamamın oldukça sıcak olduğunu belirterek "Başka bir şey yoktu. Daha sonra koku oldu. Kokudan zehirlendik. Dışarı çıktıktan sonra ayran, limonata içtik. İçeride sadece koku oldu. O da hamam otu kokusuydu" dedi. Bayburt Valiliği'nden yapılan açıklamada ise ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunda belirleneceği bildirildi.

http://www.sabah.com.tr/yasam/2011/07/27/kadinlar-hamaminda-zirnik-otu-faciasi-1-olu

hepsini niye sürüyorsun ki.önce bir kısma yapsaydın keşke.eğer birşey olmasaydı bütün vücuduna kullanaydın yok eğer ters etki etmiş olsaydı yapmazdın.artık olan olmuş.ne yapman gerekir malesef bilemiyorum ama doktora görünmen şart.

Yakında bir ameliyat olacağım için böyle bi şeye giriştim. Lazere ne zamanım ne maddiyatım var. Ağdayı bi kere yüzüme yaptırmıştım yüzüm de aynı olmuştu. Şu an yüzüme kullandığım isotrexin de yüzümü yakıyor. Neden böyle yaptı ki bu yaktığı halde akne vulgaris gibi dopdolu :KK43:

İsotrexin zaten cildi yakan bir jel. Bende kullaniyorum yogun alkol kokusu var.

gecmis olsun canim yalniz basligi heryerim parra ooldu diye okuyan bitek benim heralde parayla bozdum aklimi :)

Vucudunda yaralar varken tekrar uygulaman buyuk hata olur. Demekki cildine iyi gelmedi, cildin tepki verdi. Doktora danismadan bir daha kullanma lutfen. Telafisi zor seyler yasamani istemem.

Bol elma ye cildin kendini yenilemesi, yaralarin iyilesmesi, izlerin gecmesi icin cok etkili.

demekki cildin hassas ağdada falanda tepki vermiş baksana keşke kullanmasaydın.
olan olmuş artık. bi daha kullanmayı düşünüyosun heralde. çok cesur gördüm seni. kalıcı izlerle dolar bütün vücudun daha kötü olur. zaten bildiğim kadarıyla yakıcı bişey o.
bide merak ettim. tam olarak vücudunun neresinde kullandın?

Daha önce bikini koltuk altı ve bacağıma kullanıyordum bir şey olmuyordu. Benim bütün vücut kıl dolu olduğu için kollarım sırtım karnım kalçam yani kafam hariç bütün vücuduma sürdüm. Bir de cildiyeye git diyen arkadaşlar ben yıllarca cilt tedavisi gördüm yüzüm için senelerce antibiyotik sonra roacctone sonra kremler kullandım artık ilaç almak istemiyorum. Çünkü bir kısır döngüye giriyor. O ilaçlar kıllandırıyor. Kılları alıyorum tekrar sivilce :'( Doğal bir yöntem var mı bu yaraların üstüne süreyim? Bu arada benim kadar meyve elma tüketen yoktur diye düşünüyorum maviselen ama yüzüm hep leke sivilce...

Back