• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her yerde eşarp var ama şal yok

mymb06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
123
kızlar yaa benim sevgili nişanlim eşarp düşmanı sana sal yakışıyor diyo baska bisey demiyo yok mu satacaginiz cici şallariniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yaa benim sevgili nişanlim eşarp düşmanı sana sal yakışıyor diyo baska bisey demiyo yok mu satacaginiz cici şallariniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende var şalların tanesi 10 iki tanesi 15 lira

$P4020414.jpg $P5220393.JPG

Elimde daha başka şallar var ama onlar bu ikisi gibi kalın değil ama istersen onları da eklerim hatta evde kalın bir-iki tane daha şal olacaktı diye hatırlıyorum eğer bulursam onları da eklerim.

Eklentiler

• $þal...jpg
    $þal...jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $þalJPG.jpg
    $þalJPG.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Canım bende var şalların tanesi 10 iki tanesi 15 lira

Eki Görüntüle 1159344 Eki Görüntüle 1159345

Elimde daha başka şallar var ama onlar bu ikisi gibi kalın değil ama istersen onları da eklerim hatta evde kalın bir-iki tane daha şal olacaktı diye hatırlıyorum eğer bulursam onları da eklerim.

canım benim üstteki ikisini beğendim içini göstermesi sıkıntı malum ince olmasinlar ama önümüzde yaz kumaşı nasıldır yakın resmini de görebilir miyim sana zahmet

canım benim üstteki ikisini beğendim içini göstermesi sıkıntı malum ince olmasinlar ama önümüzde yaz kumaşı nasıldır yakın resmini de görebilir miyim sana zahmet

Mavi olanda diğeri de paşmina ve pamuklu sarılı morlu olan daha ince mavi olan biraz daha kalın

Back