• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yer ter kokuyo! Bıktım artık yemin ederim

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
567
53
35
Başlıktan anlaşılacağı gibi 30 yaşına kadar bir roll on kullanmamış birine 30 yaşından sonra ter kokusu nedir naisl olur roll on kullanmanın önemini gerekliliğini anlatmaya çalışıyorum.3 senedir ..
Esim asirii şekilde ağır kokuyo bazı zamanlar üç dört gün aynı t-shirtu giyer yada yıkanmaz o zamanlar benden sonra rollon kullanmayı öğrettim..
En hassas olduğum nokta bu .. hadi diş fırçalama bunları da gectim evin her odasina bir koku yayılır mi .. icim disima çıktı .. bir dünya soylendim... Oruçlu oruçlu midem ağzıma geldi ev parfümü kolonya döktüm her yere nafile gitmiyo. Git ustunu değiş koltuğunun altını yıka diye diye yolladım odasina.. ona göre hep başkaları kokar ama asla kabul etmiyo koktugunu.. ben daha orta okulda başlamıştım rollon kullanmaya parfüm kişisel bak.en çok önem verdiğim şey .. aynı t-shirt u üst üste giydiğim gunu hatırlamam .evde iki çamaşırlık var yetmiyor her gün iki makina çamaşır yıkarım.carsaflarm üç en kotu dört güne değişir .. havlularim her gün değişir o kadar dikkat ederim çocukluğumdan beri bu şekilde gördüm... parfümlerim en kaliteli iyisidir .. orjinal.iki parfüm vardı evlenmeden önce.. birini hiç sevmezdi kullanma falan derdi beğenmediği parfümu Almanya'dan teyzem getirmişti orjinal..giderdi bana salı pazarlarından 10 liralık parfüm alır getirirdi ben bunu seviyorum bunu kullan diye .. bir kere de meşhur bir köşe başlarında pazarlarda satılan bir markanin parfümünü almıştı.. asla kuucmsemiyorm ama.begenileri bu şekilde..

Dış uuzn zamandir hiç fircalamiyo aynı odalarda kalmadgm için dış takıntısini yendim.soylemiyorum.artik .. ama ter her yerde kokuyo kırmadan söylemeye çalıştım bir sene asla anlamadı diğer sene baskıyla yaptırdım bir sene böyle gtti devam etti aylardır iyice saldı kendini asla dikkat etmiyor...
Ona sorsan başkaları daha pis daha kokuyo daha önceki konularimi bilen bilir sorunları ,vs.. kedini iyi hissetmek düşürmemek için herkeesi Ezer .. ne yapacağım kafayı oynatacağım...az kaldı

Neden evlendiniz peki? Bu adam sevgiliyken de kokuyordur hic almadiniz mi koku?
Evet haklısın kokuyordu .. ama.yanima gelirken kötü de olsa parfümü vardi.. değiştirir düzeltirim dedim kendime göre.. 4 ay görüştük toplamda zaten sonra evlendik ..yarı görücü usulü oldu öyle söyleyeyim.. öneri üzerine .. uzun uzun gezme tozma vakit geçirme şansım.olsa asla ....

Eve birini davet edin anlaşıp eşiniz de evde olsun. Eve gelen kişi biraz camları açar mısınız, ev kötü kokuyor. Desin. Direk suçlandığını hisseder. Başkalarının ağzından duymak belki dokunur. Kişisel bakımını önemsemeyen insanları anlayamıyorum. Bir de kafama takıldı neden ayrı odalarda kalıyorsunuz?

Benim esim de baslarda kullanmıyordu. Bazi seyler imkanlar ve aile ile ilgili olabiliyor. Esim küçükbir yerde dogup büyümüş annesi de anlatmamış. Sevgiliyken baslarda benimki de hic kullanmazdi anlattim konuştum insanlar rahatsiz olur ter uzerine sıkarsan daha kotu kokar vs vs su anda bir sorun yok. Benimki anlayisli cikti bu konuda. Ama değiştiremedugim bazi huylari var. O da yine annesinden geçmiş oyle görmüş oyle yapiyor. Emin oldum buna. Mesela banyo mutfak çop kovalarina bir sey attigi zaman kapak acik kaliyor bazen. Onu kapatmiyor. Tuvaletten sonra bazen tuvalet fircasu kullanmasi gereken zamanlar olur ya insanin. Onu yapmiyor. Uyardim iki kere bu konuda. Sabah yine ayni buldum tuvaleti. Annesi de boyle. Geldi bizde kaldi. Ayni yapıyor. Kendi evinde de ayni sekilde davraniyor kv. Yani özetlebazi seyler degismiyor. Bazilari degisebiliyor. Yemeklerdeki baharat oranini azalt bari. Hafif seyler yerse daha az kokabilir.

Eve birini davet edin anlaşıp eşiniz de evde olsun. Eve gelen kişi biraz camları açar mısınız, ev kötü kokuyor. Desin. Direk suçlandığını hisseder. Başkalarının ağzından duymak belki dokunur. Kişisel bakımını önemsemeyen insanları anlayamıyorum. Bir de kafama takıldı neden ayrı odalarda kalıyorsunuz?
Uzun zamandır ayrı takılıyoruz cnku bazı nedenler bunlar da dahil soğudum iki iyi ev arkadaşı olduk kari koca gbi değiliz bir çocuğun anne babası gibiyiz aynı evde

Benim esim de baslarda kullanmıyordu. Bazi seyler imkanlar ve aile ile ilgili olabiliyor. Esim küçükbir yerde dogup büyümüş annesi de anlatmamış. Sevgiliyken baslarda benimki de hic kullanmazdi anlattim konuştum insanlar rahatsiz olur ter uzerine sıkarsan daha kotu kokar vs vs su anda bir sorun yok. Benimki anlayisli cikti bu konuda. Ama değiştiremedugim bazi huylari var. O da yine annesinden geçmiş oyle görmüş oyle yapiyor. Emin oldum buna. Mesela banyo mutfak çop kovalarina bir sey attigi zaman kapak acik kaliyor bazen. Onu kapatmiyor. Tuvaletten sonra bazen tuvalet fircasu kullanmasi gereken zamanlar olur ya insanin. Onu yapmiyor. Uyardim iki kere bu konuda. Sabah yine ayni buldum tuvaleti. Annesi de boyle. Geldi bizde kaldi. Ayni yapıyor. Kendi evinde de ayni sekilde davraniyor kv. Yani özetlebazi seyler degismiyor. Bazilari degisebiliyor. Yemeklerdeki baharat oranini azalt bari. Hafif seyler yerse daha az kokabilir.
Değişmiyor asla ne yaparsan yap

Iğrenclik

Ya Tuttun kolundan banyoya sokun. Gece yatmadan o Tshirti illa cikariyordur Alin hemen saklayin, makineye attin mecbur kalsin yeni giymeye.

Cekilcek dert değil ya. Insan az bakimli hijenik olur..
Deodoranta bi yere kadar kapar o kokuyu, lakin duş alma terle deo. Tekrar deo işe yaramaz.

Hadi kimi eskiden varmidi diye sorar pislinden.
Ama Peygamber efendimiz 'den feyiz almazlar.
Yikanmak, güzel koku sürmek. Islam'da var..
Pis kokan Camiide namazda kilamaz.

Ya Cidden Acin suyu cekin sokun suya alin bi firca dalin ya

Bence söylenmeyin, pasif direniş gösterin. Uzunca bir müddet yaklaşmayın adama, o yanınıza gelirse kalkın gidin, yatakları ayırın vs. Ay korkunçmuş gerçekten ya. Diş fırçalamaması çok çok daha kötü bir durum bence. Bazı insanlar duştan sonra bile ter kokabiliyor çünkü. Gerçi sizinki duşta almıyormuş. Bu adam bildiğin pis.. yani ne desem bilemedim, söylemenize rağmen hala utanıp sıkılıp kendini düzeltmemesi de kara mizah gibi.

Bence söylenmeyin, pasif direniş gösterin. Uzunca bir müddet yaklaşmayın adama, o yanınıza gelirse kalkın gidin, yatakları ayırın vs. Ay korkunçmuş gerçekten ya. Diş fırçalamaması çok çok daha kötü bir durum bence. Bazı insanlar duştan sonra bile ter kokabiliyor çünkü. Gerçi sizinki duşta almıyormuş. Bu adam bildiğin pis.. yani ne desem bilemedim, söylemenize rağmen hala utanıp sıkılıp kendini düzeltmemesi de kara mizah gibi.
Aylardır aynı evde yabancıyım zaten.. düşkün değildir o konulara

Iğrenclik

Ya Tuttun kolundan banyoya sokun. Gece yatmadan o Tshirti illa cikariyordur Alin hemen saklayin, makineye attin mecbur kalsin yeni giymeye.

Cekilcek dert değil ya. Insan az bakimli hijenik olur..
Deodoranta bi yere kadar kapar o kokuyu, lakin duş alma terle deo. Tekrar deo işe yaramaz.

Hadi kimi eskiden varmidi diye sorar pislinden.
Ama Peygamber efendimiz 'den feyiz almazlar.
Yikanmak, güzel koku sürmek. Islam'da var..
Pis kokan Camiide namazda kilamaz.

Ya Cidden Acin suyu cekin sokun suya alin bi firca dalin ya
Ya yenisini giyse bile duş almadan o koku çıkmaz ki :/

Arkadaşlar kullanmadığım ürün kalmadı .. hepsini denedik rollon konusunda sadece niveaninki etki etti geçirdi onu da duştan sonra bazen unutuyor sürmeyi bir daha yıkanana kadar illaki kokuyor.. terin üstüne parfüm zaten sıksan da daha kötü ollur daha pis
Bir koku.. her banyodan çıkınca takip edemiyorum ki ben süreyim direk

Back