Her Yer Tamam Ama Biri Eksik..

Kedi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
91
4
98
Ankara
Meraba arkadaşlar.
Çok sinir olduğum bi konuyu paylaşacağım.
Tüy olarak bacak ve koltuk altımı makineyle alıyorum küçüklüğümden beri artık cılızlaştı, gözükmüyo azaldı bile bacağımdakiler..
Bu yıla kadar genital bölgemi jiletle alıyodum, dedim olmayacak böyle, çam sakızı ağdaya başladım..
Kendim yaptım jiletten sonra iyi de dayandım hani yorumlara bakınca ama üst kısımlar tamam çok rahat alıyorum ama iş dudak kısma gelince;
dudakların arka taraflarıda alınıyor ama en üste ; tırnak kadar bir alan kalıyor, o araya ağdayı yapıştır kalıyor, bi türlü alınmıyor.
Yani bunun yüzünden küçükte olsa jilet kullanıyorum, yani gönül rahatlığıyla temizlik olmuyo, sinmiyo..
Pire için yorgan yakmak gibi tıpkı..
Yardımlarınız, önerileriniz ? :26:

Valla zor bi durum, galiba sana bu konuda yardımcı olamayacağım çünkü aynı dertten bende muzdariptim taki 4-5 ay öncesine kadar. Lazere başladım ve rahatladım . şiddetle tavsiye ederim çünkü ağdayı kendimiz istediğimiz gibi pürüzsüz yapamıyoruz ( en azından ben öyleydim) ya kızartır ya kanatırdım hiç başarılı olamadım. Utana sıkıla lazere basladım ve iyi ki başlamışım diyorum :)

dudak bölümünü ben kardesime cektiriyorum normal veet makina agdasini kullaniyoruz alt bölgeye o yapistirip ceker bende onunkini yanliz imkansiz gibi

Bende kuaföre gidiyorum 20 dakikada işlem tamam,,, bazen 5 bazen 6 haftada 1 gittiğim oluyor

o kalan kısma jilet değirmek yerine kalan doktor eldiveni ile alsan o da çok fazla acıtmıyor

bende ilk baslarda hep jilet yaptm sonra birkaç kez kuaförde sir yaptırdm cok rahat oluyo uzun sürede tüy cıkmıo kendimi sir makınası aldım yavas yavas kendm yapmayı ögrendm inatla :) simdi 15 dakikamı bile almıor

ay kendi yapanlara hep hayranımdır.

Ağda ile alamadığınız o bölgeyi eldivenle alabilirsiniz. Bir de bikini bölgesine ağda yapmadan önce pudra sürün daha iyi olur.

Ben de makine var ama bikini bölgesine uygulayamıyorum açıkçası biraz tırsıyorum,jilet jilet bir yere kadar ben de bi gün tak edip başka yöntemlere başlamak zorundayım :/

ben normalde makina kullanıyordum ama ağdaya döndüm o bölge için
kendim rahatlıkla alıyorum tabi çook aşağılara kadar değil malesef
bu arada benden bi öneri evet jilet kötüdür ama eğer mecbur kalıyorsanız jilet uygulayacağınız kısıma bildiğimiz saç kremi sürerek uygulayın kızlar
hem sert olmuyor hem de güzel kokuyor
ha bu arada özel günlere(dolunay vs) özen göstermeye çalışın ben bu sayede gün geçtikçe dahada rahat oluyorum epilasyon konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…