Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyi aksamlar nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım var mı değişiklik sınav çalışıyorum fırsatım olmuyo sizinle sohbet etmeye özledim valla ♥

Allah iyilik versin canim. Bende iyiyim mutfak toplicamda uykusu sıkıştırdi uyuttum birakirsam uyaniyo diye birakmiyorum ayagimda oyle bekliyorum :))
Ay yerim onu. yaramaz kızçe.kız çocukları çok sempatik geliyor bana ya

Aof mu canim benimde var daha dersleiminadini bilmiyorum okdar ilgiliyim :)
Evet canim. evde sıkılıyordum sosyoloji okuyorum başıma iş aldım. he geçen sene hatırlıyorum hamişken ders çalışıyordun.ne okuyorsun

leyla abla sende ammada nazlisin haa bu kadar belirti yasayip omu bumu diyecegine yap su testi sende rahatla bizde
Yaptım merak etme canım. negatif çıktı.
Salı günü doktordan randevu aldım.. moralim sıfır... yine başım ağrıyor bu gece...

Benimkiler kuvezden aliskinlar 2saate bi yemeye bende o sekil dvam ettim alışkınlar o yuzden cnm..
Diş de yeni yeni basliyor huysuzluklaari falan insallah cok huysuzlanmazlar cnm
Allah yardimcin olsun kuzum saglikli olsun da bosver ne yapalim buna da şükür

Kızlar yarın sabah doktora gidecem 10:45 te randevum var..offf bu heyecan ne akşamdan Duaniza ihtiyacım var..
Güzel haberlerle gel canım. benim bu ayki maceram sona erdi. 40.gün adet yavaştan geliyor. Salı doktor randevum var. bakalım ne diyecek.. adetim ilk defa bu kadar uzadı.. Artık herşey den bıktım... çok yoruldum. hamile olduğumu düşünürken şapa oturdum yine....

Ablacim pes etme olur mu hiç bir şey senin sağlığından önemli degil bu ay olmazsa bir dahaki ay olur yaşadıkların kolay seyler degil vücudun anca toparlanır

Ablacim pes etme olur mu hiç bir şey senin sağlığından önemli degil bu ay olmazsa bir dahaki ay olur yaşadıkların kolay seyler degil vücudun anca toparlanır
Sağol canım. Allah razı olsun moral desteğiniz için... kızım için uğraşıyorum. habire kardeşim ne zaman doğacak diye soruyor cevap veremiyorum. zorla bir gebelik yakalamıştık onunda yiyecek ekmeği yokmuş. gerçekten çok mutsuzum canım. belki böylesi bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama insanız işte elde değil üzülüyorum..duanızı eksik etmeyin ablacım. inşallah yeni ayda yüzümüz gülsün. bakalım Salı günü doktor ne diyecek... kürtajdan beri ilk defa gidecem...

Çocuklara birşey anlatmak gerçekten zor ablacim anlıyorum seni tabiki de zamanı gelince herşey yoluna girecek. Dediğin gibi belki hayirlisi buydu sonrasında neler olacağını hiç birimiz bilemiyoruz.
Adetliyken gitmen cok iyi en azından sorun varsa daha iyi anlıyorlar. Birde dediğim gibi sonuçta bebisin büyüktü ablacim Doğum yaptın say vücudunun toparlanması kolay olmaz benim kimyasallarda bile doktor 1 2 ay dinlenme veriyordu. Bu yüzden kafana takmamaya çalış sonuçta hamile kalabiliyorsun hiç kalamayanlar var. İnsallah salı günü hiç birşeyin çıkmayacak ve en kısa zamanda saglikli bir gebelik yaşayacaksın ablacim umudunu yitirme bebisin zamanı gelince gelecek.

Insallah guzel haberlerle gelirsin sende abla vücudun toparlamistir belki doktor guzel seyler soyler bu ay da gebelik yok diye uzme kendini emi...

vesselam_
Kuzum sen de guzel haberlerle gel insallah :)

Günaydın canlar...
vesselam_ cnm o heyacan bizde bitmeeeeez inşallah mutluluğunu paylaşacağız bugün... slm Söle kuzuya. Benden...

LeYLa_21 Cnm dediğin gibi diğer ay olur hiç moralini bozma demekki daha vakti saati değil... kızın bir bilse onu nekadar kıskanacağını, anneyi babayı paylaşacağını ahhh ister mi Bir daha

Buarada dün yazamadım dualarımı bitirdim Al_pi Semra24
Elcanki Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin kızlar sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…