İyiyim kuzum sen nasilsin kızçen nasılNasilsinn canimm
Allah iyilik versin canim. Bende iyiyim mutfak toplicamda uykusu sıkıştırdi uyuttum birakirsam uyaniyo diye birakmiyorum ayagimda oyle bekliyorum :))İyiyim kuzum sen nasilsin kızçen nasıl
Aof mu canim benimde var daha dersleiminadini bilmiyorum okdar ilgiliyim :)Iyi aksamlar nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım var mı değişikliksınav çalışıyorum fırsatım olmuyo sizinle sohbet etmeye özledim valla ♥
Ay yerim onu. yaramaz kızçe.kız çocukları çok sempatik geliyor bana yaAllah iyilik versin canim. Bende iyiyim mutfak toplicamda uykusu sıkıştırdi uyuttum birakirsam uyaniyo diye birakmiyorum ayagimda oyle bekliyorum :))
Evet canim. evde sıkılıyordum sosyoloji okuyorum başıma iş aldım. he geçen sene hatırlıyorum hamişken ders çalışıyordun.ne okuyorsunAof mu canim benimde var daha dersleiminadini bilmiyorum okdar ilgiliyim :)
Yaptım merak etme canım. negatif çıktı.leyla abla sende ammada nazlisin haa bu kadar belirti yasayip omu bumu diyecegine yap su testi sende rahatla bizde
Benimkiler kuvezden aliskinlar 2saate bi yemeye bende o sekil dvam ettim alışkınlar o yuzden cnm..Anladim cmm ank gidicem haci bayramdan falan bulurum heralde canim . Anladim cnm mama guzel suan ben emzoroylrum arada verdigim icin 1 kutu 10 gun gidiyor60 ccden fazla icmiyo emmeside az canim 5dkdan fazla emmez hizli hizli emip doyuyo 120 verdim bikere zar zor icirdim 1 saat sonra yine emmek istedi yani bu bi alışkanlık oldu benimkinde dr hemsirede hep 2 saate bi besle diyo ama napiyim durmuyor o kdar az az sık sık istiyo patron bebek . Disleriniz ne alemde canim ? Allah yardimciniz olsun mamaya beze para yetistirmek zor. Dun senin ilaci arasriedim uyusun dye anason verdim azcik anam hiç uyumadi iyimi ters tepti :))
Gelisme var desene : DBen dun aksam bide bu sabah cay demledim
Duânı okudum canım... sağlıkla yavrunu kucakla inşallah...Kızlar allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık
Güzel haberlerle gel canım. benim bu ayki maceram sona erdi. 40.gün adet yavaştan geliyor. Salı doktor randevum var. bakalım ne diyecek.. adetim ilk defa bu kadar uzadı.. Artık herşey den bıktım... çok yoruldum. hamile olduğumu düşünürken şapa oturdum yine....Kızlar yarın sabah doktora gidecem 10:45 te randevum var..offf bu heyecan ne akşamdan Duaniza ihtiyacım var..
Allah razı olsun ablacim amin insallahDuânı okudum canım... sağlıkla yavrunu kucakla inşallah...
Allah yardımcın olsun canim benim hiç merak etme Allah'ın izniyle bebisinide görürsün kalp atisinida duyarsın :)Kızlar yarın sabah doktora gidecem 10:45 te randevum var..offf bu heyecan ne akşamdan Duaniza ihtiyacım var..
Ablacim pes etme olur mu hiç bir şey senin sağlığından önemli degil bu ay olmazsa bir dahaki ay olur yaşadıkların kolay seyler degil vücudun anca toparlanırGüzel haberlerle gel canım. benim bu ayki maceram sona erdi. 40.gün adet yavaştan geliyor. Salı doktor randevum var. bakalım ne diyecek.. adetim ilk defa bu kadar uzadı.. Artık herşey den bıktım... çok yoruldum. hamile olduğumu düşünürken şapa oturdum yine....
Sağol canım. Allah razı olsun moral desteğiniz için... kızım için uğraşıyorum. habire kardeşim ne zaman doğacak diye soruyor cevap veremiyorum. zorla bir gebelik yakalamıştık onunda yiyecek ekmeği yokmuş. gerçekten çok mutsuzum canım. belki böylesi bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama insanız işte elde değil üzülüyorum..duanızı eksik etmeyin ablacım. inşallah yeni ayda yüzümüz gülsün. bakalım Salı günü doktor ne diyecek... kürtajdan beri ilk defa gidecem...Ablacim pes etme olur mu hiç bir şey senin sağlığından önemli degil bu ay olmazsa bir dahaki ay olur yaşadıkların kolay seyler degil vücudun anca toparlanır
Çocuklara birşey anlatmak gerçekten zor ablacim anlıyorum seniSağol canım. Allah razı olsun moral desteğiniz için... kızım için uğraşıyorum. habire kardeşim ne zaman doğacak diye soruyor cevap veremiyorum. zorla bir gebelik yakalamıştık onunda yiyecek ekmeği yokmuş. gerçekten çok mutsuzum canım. belki böylesi bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama insanız işte elde değil üzülüyorum..duanızı eksik etmeyin ablacım. inşallah yeni ayda yüzümüz gülsün. bakalım Salı günü doktor ne diyecek... kürtajdan beri ilk defa gidecem...
Sağol canım. Allah razı olsun moral desteğiniz için... kızım için uğraşıyorum. habire kardeşim ne zaman doğacak diye soruyor cevap veremiyorum. zorla bir gebelik yakalamıştık onunda yiyecek ekmeği yokmuş. gerçekten çok mutsuzum canım. belki böylesi bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama insanız işte elde değil üzülüyorum..duanızı eksik etmeyin ablacım. inşallah yeni ayda yüzümüz gülsün. bakalım Salı günü doktor ne diyecek... kürtajdan beri ilk defa gidecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?