Gece erkenden uyuyunca sabahta erkenden uyaniyorsun ☺ Hep uykum varGünaydın kızlaaar herkese iyi pazarlar
Sabah erkenden göbişindr bebişi olanlar ve anne olanlar uyanmış bebekler uyutmadımı sizleri
Dene canım bende vardı ni arkadaş doğum yapcaktı verdim 9 cm açılmayla hastaneye gitmiş tabi kendiside biraz evde çekmek istemiş ama onunda etkisi çok olmuş öyle diyo kendisiPinkpinkblue da yaptı ondan o da faydasını görmüştü
Anladim cmm ank gidicem haci bayramdan falan bulurum heralde canim . Anladim cnm mama guzel suan ben emzoroylrum arada verdigim icin 1 kutu 10 gun gidiyorCanim şu uydu kanalları var ya orda hocanin biri cok anlatmış babam da ordan siparis verdi ayrintisini bilmiyorum istersen sorayim.
Evet biz de cok memnunuz o.mamadan ama dedigin gibi cok pahali bize gunde 1 tane gidiyordu ondan simdi.gunde 1.5 kutu gidiyor ek gidaya gectim de doyurmuyor sipalari masallah seviyorlar ama cok yemiyorlar yemek mecbur yine mama veriyorum 120 cc yiyorlar her öğüne
Benimkiler saatli yiyor emseler basedemezdim zaten.
Kuvezde iken sagip veriyordum tek ogune yetiyordu hepsinin eve gectiler 2 ay da 2 si emdi sutum azaldi sonra surekli emziremiyordum cunku vaktim yoktu diğerleriyle de ilgilenmek lazim bilion emzirmek uzun sürüyor ..öyle iste cnm
Normal olursa mutlaka dene canim. Ben onunla acildimBen aldım onu normal olursa denicem bakalım :))
Normal dogurdum sekerimPink sen normal mi doğurdun? Ben seni sezaryen sanıyordumPinkpinkblue
Bende seni seviyomAyy çok alemsin yaa seviyom kız seni
Canııım o senin tatlılığındüğün dernek bende sevmem hiç zorla gidiyorum annem kızıyo diye benim velet de bana benzerse yandık gerçi benm kocişde sevmez
Ayy benm gibi 2 tane daha adam kafayı yerbende sana cinsiyet tahminini sorcaktım bak aklıma geldi geçen yazdığımda sormayı unutmuştum
AminnnnŞaka olduğunu anladım canım hiç açıklama yapmana bile gerek yok. Evet öyleler malesef öküz möküz seviyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin.
Açık ic bari canim ya :)Yaa sorma biliyorum da durduramiyorum iciyorum canım
Kahveyi her gün icmiyorum artık
Ne korkutcam be herkes biliyo dogumun iki turlusunumde zor olduğunuKorkutma kız milleti... şuan acayip baş ağrım var. midemde bulanıyo...
Bu dünyada kolay bişey varmı söylesene. tabiki zor herşey... 241 gün inşallah öyledir.. dünden beri baş ağrısı ve bulantıdan öldüm. çamaşır bile atamadım makine ye. ütü var yapılacak... halim yok hiç. limon ve mandalin e verdim kendimi...Ne korkutcam be herkes biliyo dogumun iki turlusunumde zor olduğunu.seninde doguma 241 gun kalmis
Herkese Kocaman Günaydın...
Mutlu pazarlar herkese günaydın canlar
Günaydıııııın güzeller, herkese iyi pazarlarmutlu,huzurlu bir gün geçirelim
Evdesiniz bol bol uyuyun canınız istediğin ohh mis alpiGece erkenden uyuyunca sabahta erkenden uyaniyorsun ☺ Hep uykum var
Aman bi olsun da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet ne fark ederBende seni seviyomask ask ask ♡♡♡ . Yohk cinsiyet demem . Aynen kullanin meryem ana otunu acilin catirt diye dogurun
leyla abla sende ammada nazlisin haa bu kadar belirti yasayip omu bumu diyecegine yap su testi sende rahatla bizdeBu dünyada kolay bişey varmı söylesene. tabiki zor herşey... 241 gün inşallah öyledir.. dünden beri baş ağrısı ve bulantıdan öldüm. çamaşır bile atamadım makine ye. ütü var yapılacak... halim yok hiç. limon ve mandalin e verdim kendimi...
Etmez tabi hatta pipi zor bence :)))))Evdesiniz bol bol uyuyun canınız istediğin ohh mis alpi
Aman bi olsun da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet ne fark eder
Ben dun aksam bide bu sabah cay demledimGunaydin fistigimm
Gunaydin canim beniimm
Size ogle oldu hatta aksam oldu gerci
Gunaydin kuzuuum
Taziş anneler canlarim yaa
Nasilsinn canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?