Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Şaka olduğunu anladım canım hiç açıklama yapmana bile gerek yok. Evet öyleler malesef öküz möküz seviyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin.

Ben devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diye
Ayy çok alemsin yaa seviyom kız seni
Tabi önce sorsaydın demek ki erkek olacak kına filan sevmiyor. Bu kınada da ben gelmeyeyim kafam şişmesin demiştir.
Gelir annesi o gelmez mi senin gibi tatlı anneye
Canııım o senin tatlılığın düğün dernek bende sevmem hiç zorla gidiyorum annem kızıyo diye benim velet de bana benzerse yandık gerçi benm kocişde sevmez
Hayirlisi olsun minik ters laleler gelsin babasinin burnundan getirirler aynen cnm vallaha nasil kiymetli hemde
Ayy benm gibi 2 tane daha adam kafayı yer bende sana cinsiyet tahminini sorcaktım bak aklıma geldi geçen yazdığımda sormayı unutmuştum

u-mutlu lale
Canim benim dun yazmıştım ama talihsizlikten dolayı göremedin sanırım doktor fena değildi ilk izlenim iyi. Orada bekleyen kızlarla konuştum hepsi memnun 2 tanesi tüp bebekle bir seferde hamile kalmışlar bi dene istersen :)

Ayy canım benim kusura bakma
O dr direk tüp bebek mi yapıyo yoksa benim durumumda olan hastalara da bakıyo mu sorun var mı diye? Ben şimdilik düşünmüyorum çünkü tüp bebek.. bende kendi dr uma sordum ptesi çağırdı muayenesi 157 tl olmuş ben önceden özel sigortalıydım 12 tl ödüyodum fiyatı duyunca op dr için şok oldum prof 150 çok iyimiş o zaman dedim ama şimdi bnm dr beni biliyo ve bi tedaviye başlama kararı aldı ya yeni de ne düşünür dilan bilmediğim için bu ay deniyim yoksa gidicem ama gelecek ay senin dr a.. çok sağol bilgi için canım benim Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı cennet kokusunu duymayı nasip eder

Amin canim benim darısı senin de basına insallah. Sanıyorum ki ilk önce sana neyin olduğunu falan sorar hemen tüp bebek yapmaz ama tam bilmiyorum bu da kendince tedavi yapabilir dediğim gibi herkes memnundu ama kişiye göre değişiyor. Bi kız dedi ki normalde cok konuşkan bir doktor degil sen sordukça söylüyor değiştirecektim hatta bunun yüzünden ama alıştım şimdi de bırakamıyorum dedi. Senin de gidip bi konuşman gerekiyor ona göre karar verirsin canim benim

Canim şu uydu kanalları var ya orda hocanin biri cok anlatmış babam da ordan siparis verdi ayrintisini bilmiyorum istersen sorayim.
Evet biz de cok memnunuz o.mamadan ama dedigin gibi cok pahali bize gunde 1 tane gidiyordu ondan simdi.gunde 1.5 kutu gidiyor ek gidaya gectim de doyurmuyor sipalari masallah seviyorlar ama cok yemiyorlar yemek mecbur yine mama veriyorum 120 cc yiyorlar her öğüne
Benimkiler saatli yiyor emseler basedemezdim zaten.
Kuvezde iken sagip veriyordum tek ogune yetiyordu hepsinin eve gectiler 2 ay da 2 si emdi sutum azaldi sonra surekli emziremiyordum cunku vaktim yoktu diğerleriyle de ilgilenmek lazim bilion emzirmek uzun sürüyor ..öyle iste cnm

Aslında anlatan bişeyler sorabildiğin dr u seviyorum ama eğer bilgiliyse ki prof olmuş sanırım problem olup olmadığını öirenebilirim gidip. Benm şuanki dr çok tatlı arkadaş gibi çekinmiyosun rahatsın ama bilemiyorum işte zaman ne gösterecek bakalım. Yine de yakınımda iyi bi dr olduğunu bilmek benim açımdan çok rahatlatıcı

Evet cnm ben 6 aylik olunca dinlemistim benimkilerin kalbini zararli dedi dinletmedi drum

Günaydın kızlaaar herkese iyi pazarlar

Sabah erkenden göbişindr bebişi olanlar ve anne olanlar uyanmış bebekler uyutmadımı sizleri

Ben aldım onu normal olursa denicem bakalım :))
Dene canım bende vardı ni arkadaş doğum yapcaktı verdim 9 cm açılmayla hastaneye gitmiş tabi kendiside biraz evde çekmek istemiş ama onunda etkisi çok olmuş öyle diyo kendisi @Hira love da yaptı ondan o da faydasını görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…