Yaa sorma biliyorum da durduramiyorum iciyorum canımHeyyyy yavas iccc sana cay yasak artik kansizlik yapar veda et cayina caydanligina cay bardaklarina1 bardak cok acik ic tamam üzüldüm
Anladim canim o is cok zor ama iyi para var heeben hareket yapar diye sakasina dedim cnm gozunu açıp kapayabilir elini kolunu oynatabilir normal bi bebek gibi hareketleri herseyi yapar uyumasinda o sirada :))) aman beaa benim esimde cok nazik biri sayilmaz hatta suan sinirimden ağlıyorum :) her lafi zoruma gidiyor ya hic biseyi kaldiramaz oldim
Ayy çok alemsin yaa seviyom kız seniBen devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diye
Canııım o senin tatlılığınTabi önce sorsaydın demek ki erkek olacak kına filan sevmiyor. Bu kınada da ben gelmeyeyim kafam şişmesin demiştir.
Gelir annesi o gelmez mi senin gibi tatlı anneye
Ayy benm gibi 2 tane daha adam kafayı yerHayirlisi olsun minik ters laleler gelsin babasinin burnundan getirirleraynen cnm vallaha nasil kiymetli hemde
Ayy canım benim kusura bakmau-mutlu lale
Canim benim dun yazmıştım ama talihsizlikten dolayı göremedin sanırım doktor fena değildi ilk izlenim iyi. Orada bekleyen kızlarla konuştum hepsi memnun 2 tanesi tüp bebekle bir seferde hamile kalmışlar bi dene istersen :)
Amin canim benim darısı senin de basına insallah. Sanıyorum ki ilk önce sana neyin olduğunu falan sorar hemen tüp bebek yapmaz ama tam bilmiyorum bu da kendince tedavi yapabilir dediğim gibi herkes memnundu ama kişiye göre değişiyor. Bi kız dedi ki normalde cok konuşkan bir doktor degil sen sordukça söylüyor değiştirecektim hatta bunun yüzünden ama alıştım şimdi de bırakamıyorum dedi. Senin de gidip bi konuşman gerekiyor ona göre karar verirsin canim benimAyy canım benim kusura bakma
O dr direk tüp bebek mi yapıyo yoksa benim durumumda olan hastalara da bakıyo mu sorun var mı diye? Ben şimdilik düşünmüyorum çünkü tüp bebek.. bende kendi dr uma sordum ptesi çağırdı muayenesi 157 tl olmuş ben önceden özel sigortalıydım 12 tl ödüyodum fiyatı duyunca op dr için şok oldum prof 150 çok iyimiş o zaman dedim ama şimdi bnm dr beni biliyo ve bi tedaviye başlama kararı aldı ya yeni de ne düşünür dilan bilmediğim için bu ay deniyim yoksa gidicem ama gelecek ay senin dr a.. çok sağol bilgi için canım benim Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı cennet kokusunu duymayı nasip eder
Canim şu uydu kanalları var ya orda hocanin biri cok anlatmış babam da ordan siparis verdi ayrintisini bilmiyorum istersen sorayim.Ayy canim bende cevsen cok aradim bulamadim cnm nerden aldin ? Bende mama veriyorum ve bende hipp kullaniyorum piyasadaji en iyi mama bu bence benimki agzinin tadini biliyo baska mama icmiyo :) ama cok pahali canim Allah yardimciniz olsun koliyle aliyosundur heralde. Uykulari iyiymis canim masallah. Ben 10 . 10.30 gibi uyutuyorum uyursa 2ye kadar uyuyo sonra saat basi emmeye uyaniyo . Bazende yarim saat 1 saat ara ile emmeye kalkar acliktan degil tamamen alışkanlıktan ara ara bana sariyo memede uyumak istiyo . Kac cc iciyolar canim. Benimki memeyide mamayida tadimlik aliyo o yüzden saat basi veriyorum meme mama ne bulursam hesabi . Sutun yokmu canim
Aslında anlatan bişeyler sorabildiğin dr u seviyorum ama eğer bilgiliyse ki prof olmuş sanırım problem olup olmadığını öirenebilirim gidip. Benm şuanki dr çok tatlı arkadaş gibi çekinmiyosun rahatsın ama bilemiyorum işte zaman ne gösterecek bakalım. Yine de yakınımda iyi bi dr olduğunu bilmek benim açımdan çok rahatlatıcıAmin canim benim darısı senin de basına insallah. Sanıyorum ki ilk önce sana neyin olduğunu falan sorar hemen tüp bebek yapmaz ama tam bilmiyorum bu da kendince tedavi yapabilir dediğim gibi herkes memnundu ama kişiye göre değişiyor. Bi kız dedi ki normalde cok konuşkan bir doktor degil sen sordukça söylüyor değiştirecektim hatta bunun yüzünden ama alıştım şimdi de bırakamıyorum dedi. Senin de gidip bi konuşman gerekiyor ona göre karar verirsin canim benim
Evet cnm ben 6 aylik olunca dinlemistim benimkilerin kalbini zararli dedi dinletmedi drumSelam kızlar nasılsınız?
Kalp atışını ilk zamanlarda dinlemenize gerek yok hatta bazı uzmanlar zararlı olduğunu söylüyor ilk dönemlerde.
Benim doktorum da dinletmemişti, zaten ekranda görünüyor pıt pıt :)
Ben aldım onu normal olursa denicem bakalım :))Kızlar açılma demişken meryemana otunu kullanın çatır çatır doğurundimi @Hira love
Gunaydin alpisimHerkese Kocaman Günaydın...
Günaydın canim benim sizlerin hamile.oldugunu görmek cok guzel ya rabbim.esirgesinMutlu pazarlar herkese günaydın canlar
Dene canım bende vardı ni arkadaş doğum yapcaktı verdim 9 cm açılmayla hastaneye gitmiş tabi kendiside biraz evde çekmek istemiş ama onunda etkisi çok olmuş öyle diyo kendisi @Hira love da yaptı ondan o da faydasını görmüştüBen aldım onu normal olursa denicem bakalım :))
Yerim seni yerimGunaydin alpisim
Hamislik sana cok yakisti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?