Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayirlisi olsun ablacigim dualarim seninle
Sağol canım. bugün eşimle konuştum yarın yapacam diye pazartesi yap 40.gün geçsin dedi. bende söz verdim ona pazartesi sabahı gelmezse yapıcam inşallah tatlım. bir arkadaş yazmış bana o hamile iken ovulasyon testi negatif çıkmış ona güvenme dedi. umut doğdu içime... inşallah bebeğim karnımdadır... dualarınız için Allah razı olsun gülüm...

Pardon samimiyetine inanarak yorum yapmistim. Benim ne haddime senin anneligini sorgulamak .. Sen espiriyle yaklastigin icin bende öyle deme annesi seni doverim dedim ..
Kime ne yardim yaptiginda Allah'la senin aranda zaten söyledikten sonra anlami yok..

Yok kiyamiyorum ☺ Zaten bahanemde var kan pihtilasmasi olanlari normal doguma almiyorlar kani durduramadiklari icin sezeryan yapiyorlarmis
Alpiş senin kaybettiğin bebeklerinin kalbi mi durmuştu canım ya. hatırlatıp seni üzmek istemiyorum ama..

Alpiş senin kaybettiğin bebeklerinin kalbi mi durmuştu canım ya. hatırlatıp seni üzmek istemiyorum ama..
Birinin kalp atisini duymadim gec gittigim icin doktora beta dususe gecmisti ikincisinide kalp atiyordu son kontrolde .. Ikinci kontrole gitmeden kanamam basladi dustu canim.. Rabbim bunu bana bagislasin insallah ..

Birinin kalp atisini duymadim gec gittigim icin doktora beta dususe gecmisti ikincisinide kalp atiyordu son kontrolde .. Ikinci kontrole gitmeden kanamam basladi dustu canim.. Rabbim bunu bana bagislasin insallah ..
Amin gülüm. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın hiç birimize. bende pıhtılaşması testi yaptırmadım. benim bebeğiminde ilk kontrol de kalbi atıyordu ikinci de durmuştu o yüzden sordum. eğer hamile isem Rabbim bana bağışlasın inşallah...

Bahane çaktırma Yoksa tehlikeyse hepsindede oluyor :) Sen daha dogurmamissin ☺
Boşver alpiş doğuracak olan sensin inşallah, Nasıl istiyorsan öyle yap valla sonuçta senin vücudun :) dediğin gibi ağrı da tehlike de ikisinde de olacak sonuçta.
Ben beklemedeyim bakalım hala ne Zaman gelecek :))

Amin canim ... Rabbim herseyin hayirlisini bilir zaten biz bekleyip gorecegiz sadece

Rabbim o gunleri gostersin de o zaman konusuruz ☺
Bak seninkini konusuyoruz artik zamani geldi arkadasim normal dogum dedi durdu 9 ay boyunca 40. Haftasinda sabaha kadar sanci cekti acilmasi hic olmadi sanci bitince artik sezeryan oldu ☺ Yani kismet isi ne desek bos .. Bakalim senin paşâ ne zaman teşrif edecek dunyaya

Görücez inşallah canım Allah'ın izniyle.
Bu ara zaten arkadaşlarım hep normal olarak başlayıp açılma olmayınca sezaryene dönüyo :)
Bu benim için de işaret mi acep :)
Zaten bu kontrolümde pelvis muayenesi de yapacak bakayım ne diyecek.
Belki uygun değildir kemik yapım.

Evet canım eşim daha çok büyük başla uğraşıyor. Kendisi nazik değildir pek. Hareket filan yaparsa ona yapsın
Bal tabi teyzesi susamım benim o.
Anladim canim o is cok zor ama iyi para var hee ben hareket yapar diye sakasina dedim cnm gozunu açıp kapayabilir elini kolunu oynatabilir normal bi bebek gibi hareketleri herseyi yapar uyumasinda o sirada :))) aman beaa benim esimde cok nazik biri sayilmaz hatta suan sinirimden ağlıyorum :) her lafi zoruma gidiyor ya hic biseyi kaldiramaz oldim

Muayenede kesinlikte normal dogum demisti doktoru ama olmazsa olmuyor .. Senin icin oglun icin hangisi hayirliysa o olsun insallah saglikla kavusun

Yok kiyamiyorum ☺ Zaten bahanemde var kan pihtilasmasi olanlari normal doguma almiyorlar kani durduramadiklari icin sezeryan yapiyorlarmis
Ayy alpi sezeryanda daha fazla kan kaybi oluyo diye biliyorum ama dogurduktan sinra sandalyede beklrken ortaligi gördüm kendim kadar kan cer çöp cikmis :))))) . Ben dedim beni sezeryana alin ben isal oldum galiba diyede almadilr meger sanci popisten gelince diski varmis hissi veriyomus :))))) ayyy Allah yardim etsin suan dogum yapan kim varsa

Amann leyla abla hic degismemissin hala test yaparken nazda yapıyosun suan sana kızdım valla

Ikinciyi sezeryan yaparsin artik ☺ 40 kat kesiyorlar yahu kolay mi sezeryan daha riskli daha korkunc aslinda ..
Neyse kizlari korkutma sen ☺☺☺

Ikinciyi sezeryan yaparsin artik ☺ 40 kat kesiyorlar yahu kolay mi sezeryan daha riskli daha korkunc aslinda ..
Neyse kizlari korkutma sen ☺☺☺
Aynen :)))) doğumdan korkmayakim tesvik olalim . Ayy yok ben sezeryan olamam normalde basima neler geldi sezrryan daha zor bence sadece planlı ise sanci cekememek güzel. Kimiside sanci cekip sonunda sezeryan oluyo yazik

Aynen :)))) doğumdan korkmayakim tesvik olalim . Ayy yok ben sezeryan olamam normalde basima neler geldi sezrryan daha zor bence sadece planlı ise sanci cekememek güzel. Kimiside sanci cekip sonunda sezeryan oluyo yazik
Evet ya arkadasim öyle oldu kiz birgun sabaha kadar sanci cekip sezeryan oldu ..
Neyse bosver bu konulari ☺☺
Herkes nasil istiyorsa dogursun cok kolay dogum ne var ki

Korkutma kız milleti... şuan acayip baş ağrım var. midemde bulanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…