- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ben devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diyeÇay tirkayidir biraz da genetiktir bu tiryakilikherkes ilgi duymaz yani
Aynen oyle kuzucum sonu guzel olacak.. dusuncesi bile guzel :)
Ay burdada oyle demek her yer ayni
Kimi göbek dinletiyo kimi dert anlatiyo (ben) ayni anda 5 kisi icerde
Ayrintili usg ye ozele gidin bemce bebeginizle tanisirsiniz annesi .bide devletde kalp atimi sesi dinletmiyolar (bura oyle) goruntu gösteriyor cnmHiç sorma o an ki kargaşa cok fena bide İstanbulda olunca herkes o kapıda sanki..
Her gitmeme insaAllah son gelişleri olur infertiliteye..emeklerinin karşılığını alırlar Rabbim hayırlısiyla bebis verir diyorum çok zor yaa kadın olmak Allah yardımcımız olsun..
Sanırım bir kerede özele gideriz duysun diye :)
Tabi önce sorsaydın demek ki erkek olacak kına filan sevmiyor. Bu kınada da ben gelmeyeyim kafam şişmesin demiştir.GÜNAYDIN CANLARIM NE DEMİŞTİK HER YENİ GÜN YENİ BİR UMUTLA BAŞLAR..
Benim günüm de yine yaklaşık 1 aylık umut dolu maratonla başlıyor. Dr.a mesaj atıcam biraz zaman geçtikten sonra ne zmaan gitmeliyim diye ona göre gidip femara arkadaşa başlıycam sanırım. Bu ay da adet olmamayı beklerken ben galiba femarayla ikiz hamile kalcam diye içimden geçiyodu ama hakkımızda hayırlısı.. Yıkılmadım ayaktayım anlaşılan sadece dün akşam ayağım takılmıştım düşmüştüm kalktım
Canım artık yıllardır anlıyo insan kendini zaten ya. Maalesef yine yanılmadım ama ne yapalım bizim çocuk yollarında biraz daha uğraşmamı istiyo anlaşılan.. Eşime taktım kafayı akşam tabi doğal olarak.. Üzülme olur zamanı değildir hayırlı zaman değil belki diyo bende o öle dedikçe içten içe hak versem de kızdım küstüm filan klasik kadın tripleriŞimdi yoluma yukardada yazdığım gibi devam ediyorum işte
Aynen canım zor biliyosun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey yokTeyzeleri bol bol dua etsin inşallah bizim nazlı bebeklerde gelsin.. Buarada bu gidişle kız olursa adını Naz koycam
Canım benim yaa çok tatlısın gerçekten sabah sabah güdürdün beni regl ağrımın ve moral bozukluğumun içinde
Annesi gibi Eylül'de gelir belki bilmiyorum ki hayırlısıyla gelsin de bakalım çok bekletmese annesinin ruh sağlığı açısından iyi olur bu gidişleKeşke sorsaydım kına ya gitmek ister misin diye dimi
Hayirlisi olsun minik ters laleler gelsin babasinin burnundan getirirlerAlpicim çok geçmiş olsun yaa neyse ki olabilen bişeymiş.. hamilelik boyunca uzman olcan artık iğneleri vura vura
Çok şükür bugününe boşver bak bana yine
Birazcık ters olduğumu söylerler şekerimnapim ona da uyuzluk yapmazsam kime yapcam üzüntümü aktarıyom ona
Femarayla ilgili dedin canım evet hep. İnşallah olur yaa ikiz konusunda ise ilk zamanlar hiç istemiyodum ama herkes bana ikiz duası ediyo sende ikiz yakıştırmışsın hayırlısı olsun
Naz koymam herhalde yeterince nazlandı doğduktan sonra bari nazlı olmasın.. sen bi mesajda demiştin ya uğraştım da oldu ondan çok dikkat ediyorum diye bende katılıyorum ona daha da kıymetli olur bizim veletler haliyle
Canım ne iyi dr muş o ya ne kadar ilgileniyo ist da mıydın sen hangi dr muş o
Heyyyy yavas iccc sana cay yasak artik kansizlik yapar veda et cayina caydanligina cay bardaklarinaumutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)
Konusmuyo el hareketi cekiyo
Mümkünse babasına yapsın o hareketiKonusmuyo el hareketi cekiyo
Doguma bir hafta kala kesiyorlar canim bebek kan pihtilastigi icin beslenemez o yuzden son 1 haftaya kadar devam oda dogumda kanama durmaz diye kesiliyor acil biseyde hemen aliniyor bebek ..doğuma doğuma kadar sartmi son ay vurmasan canim
Yeter ki saglikli olsun saglikla dogsunda 300-500 ignede vurunurumAl_pi canım geçmiş olsun. Ben de her gün hibor vuruyorum. İlk başta başka iğne vermişti karnım davul gibi oluyordu değiştirdi düzeldim canım.
Benim de 227 günüm kalmış iğnemin bitmesi 227 iğnecik
Kızlar sizin facebook filan çalışıyor mu bizde ancak burası açılıyor bi kaç site daha.
Tobe yarabbimmMümkünse babasına yapsın o hareketi
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogururDoguma bir hafta kala kesiyorlar canim bebek kan pihtilastigi icin beslenemez o yuzden son 1 haftaya kadar devam oda dogumda kanama durmaz diye kesiliyor acil biseyde hemen aliniyor bebek ..
Yeter ki saglikli olsun saglikla dogsunda 300-500 ignede vurunurum
internet yavas oldugundan face&instagram vs cok gec aciliyor sayfa yenilenmiyor canim
Tövbe tövbeeeMümkünse babasına yapsın o hareketi
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Evet karsiliyor 3 kutu adim bi lira ödemedim raporum var ..Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogurur
NedenEvet karsiliyor 3 kutu adim bi lira ödemedim raporum var ..
Hic isim olmaz diyecegimde buyük konusmayayim ama sezeryan istiyorum Allah nasip ederse o gunleri
Ben devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diye
Tövbe tövbeee
Annesi döverim seni o melek tamam mi git babasina ne dersen de ona deme ..
Babasi gece gunduz eve gelmiyor vaktini hayvanlarla geciriyor diye cocuga sariyor dogmadan
Evet canım eşim daha çok büyük başla uğraşıyor. Kendisi nazik değildir pek. Hareket filan yaparsa ona yapsınTobe yarabbimmokuze benzemez annesi minik o bal o buyukbas hayvanciliklami ugrasiyo esin sana benzesin onzaman turkuler cigirsin o ses turkuyeye katılır olmazsa survivor a karikir acuna kapak atar keske acun benimde elimden tuttasa 2 meshur olsam
Yok kiyamiyorum ☺ Zaten bahanemde var kan pihtilasmasi olanlari normal doguma almiyorlar kani durduramadiklari icin sezeryan yapiyorlarmisNedengoncagulune kiyamiyimusun alpi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?