Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diye

Ayrintili usg ye ozele gidin bemce bebeginizle tanisirsiniz annesi .bide devletde kalp atimi sesi dinletmiyolar (bura oyle) goruntu gösteriyor cnm

Tabi önce sorsaydın demek ki erkek olacak kına filan sevmiyor. Bu kınada da ben gelmeyeyim kafam şişmesin demiştir.
Gelir annesi o gelmez mi senin gibi tatlı anneye

Hayirlisi olsun minik ters laleler gelsin babasinin burnundan getirirler aynen cnm vallaha nasil kiymetli hemde

Al_pi canım geçmiş olsun. Ben de her gün hibor vuruyorum. İlk başta başka iğne vermişti karnım davul gibi oluyordu değiştirdi düzeldim canım.
Benim de 227 günüm kalmış iğnemin bitmesi 227 iğnecik

Kızlar sizin facebook filan çalışıyor mu bizde ancak burası açılıyor bi kaç site daha.

umutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)
Heyyyy yavas iccc sana cay yasak artik kansizlik yapar veda et cayina caydanligina cay bardaklarina 1 bardak cok acik ic tamam üzüldüm

doğuma doğuma kadar sartmi son ay vurmasan canim
Doguma bir hafta kala kesiyorlar canim bebek kan pihtilastigi icin beslenemez o yuzden son 1 haftaya kadar devam oda dogumda kanama durmaz diye kesiliyor acil biseyde hemen aliniyor bebek ..
Yeter ki saglikli olsun saglikla dogsunda 300-500 ignede vurunurum
internet yavas oldugundan face&instagram vs cok gec aciliyor sayfa yenilenmiyor canim

Mümkünse babasına yapsın o hareketi
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Tobe yarabbimm okuze benzemez annesi minik o bal o buyukbas hayvanciliklami ugrasiyo esin sana benzesin onzaman turkuler cigirsin o ses turkuyeye katılır olmazsa survivor a karikir acuna kapak atar keske acun benimde elimden tuttasa 2 meshur olsam

Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogurur

Mümkünse babasına yapsın o hareketi
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Tövbe tövbeee
Annesi döverim seni o melek tamam mi git babasina ne dersen de ona deme ..
Babasi gece gunduz eve gelmiyor vaktini hayvanlarla geciriyor diye cocuga sariyor dogmadan

Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogurur
Evet karsiliyor 3 kutu adim bi lira ödemedim raporum var ..
Hic isim olmaz diyecegimde buyük konusmayayim ama sezeryan istiyorum Allah nasip ederse o gunleri

Selam kızlar nasılsınız?
Kalp atışını ilk zamanlarda dinlemenize gerek yok hatta bazı uzmanlar zararlı olduğunu söylüyor ilk dönemlerde.
Benim doktorum da dinletmemişti, zaten ekranda görünüyor pıt pıt :)

Tövbe tövbeee
Annesi döverim seni o melek tamam mi git babasina ne dersen de ona deme ..
Babasi gece gunduz eve gelmiyor vaktini hayvanlarla geciriyor diye cocuga sariyor dogmadan

Canım herkesin espiri anlayışı farklı herkes kendi bebeğine özenir. Çocuğa sarmıyorum gerçekten eşimin işi büyük baş hayvancılık ineklerle öküzlerle vakit geçirir benim hayvanları ne kadar sevdiğimi çoğu kişi görmezden gelirken ki burda bile cebimden her ay düzenli olarak ya mama alırım ya ameliyatlarını yaptırırım. Yetimlere yardım ederim şehit ve gaZi çocuklarıyla ilgileniyorum. Herkes benim gibi mi burda soruyoeum.
Herkesin anneliği kendi yavrusuna.
Bu kadar büyütmeye gerek yok.

Evet canım eşim daha çok büyük başla uğraşıyor. Kendisi nazik değildir pek. Hareket filan yaparsa ona yapsın
Bal tabi teyzesi susamım benim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…