Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çay tirkayidir biraz da genetiktir bu tiryakilik :KK70: herkes ilgi duymaz yani :confused::p

Aynen oyle kuzucum sonu guzel olacak.. dusuncesi bile guzel :) :KK51:

Ay burdada oyle demek her yer ayni :KK70:
Kimi göbek dinletiyo kimi dert anlatiyo (ben :KK70: ) ayni anda 5 kisi icerde :KK70:
Ben devlete gidince ne diyecegimi unutiyorum agzimi ayirip milleti dinlicem diye :confused:

Hiç sorma o an ki kargaşa cok fena bide İstanbulda olunca herkes o kapıda sanki..
Her gitmeme insaAllah son gelişleri olur infertiliteye..emeklerinin karşılığını alırlar Rabbim hayırlısiyla bebis verir diyorum çok zor yaa kadın olmak Allah yardımcımız olsun..
Sanırım bir kerede özele gideriz duysun diye :)
Ayrintili usg ye ozele gidin bemce bebeginizle tanisirsiniz annesi .bide devletde kalp atimi sesi dinletmiyolar (bura oyle) goruntu gösteriyor cnm

GÜNAYDIN CANLARIM NE DEMİŞTİK HER YENİ GÜN YENİ BİR UMUTLA BAŞLAR..

Benim günüm de yine yaklaşık 1 aylık umut dolu maratonla başlıyor. Dr.a mesaj atıcam biraz zaman geçtikten sonra ne zmaan gitmeliyim diye ona göre gidip femara arkadaşa başlıycam sanırım. Bu ay da adet olmamayı beklerken ben galiba femarayla ikiz hamile kalcam diye içimden geçiyodu ama hakkımızda hayırlısı.. Yıkılmadım ayaktayım anlaşılan sadece dün akşam ayağım takılmıştım düşmüştüm kalktımo_O

Canım artık yıllardır anlıyo insan kendini zaten ya. Maalesef yine yanılmadım ama ne yapalım bizim çocuk yollarında biraz daha uğraşmamı istiyo anlaşılan.. Eşime taktım kafayı akşam tabi doğal olarak.. Üzülme olur zamanı değildir hayırlı zaman değil belki diyo bende o öle dedikçe içten içe hak versem de kızdım küstüm filan klasik kadın tripleri:olamaz: Şimdi yoluma yukardada yazdığım gibi devam ediyorum işte:KK51:

Aynen canım zor biliyosun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey yok:KK51: Teyzeleri bol bol dua etsin inşallah bizim nazlı bebeklerde gelsin.. Buarada bu gidişle kız olursa adını Naz koycam:KK45:

Canım benim yaa çok tatlısın gerçekten sabah sabah güdürdün beni regl ağrımın ve moral bozukluğumun içinde:KK48:
Annesi gibi Eylül'de gelir belki bilmiyorum ki hayırlısıyla gelsin de bakalım çok bekletmese annesinin ruh sağlığı açısından iyi olur bu gidişle:deli::KK48: Keşke sorsaydım kına ya gitmek ister misin diye dimi:KK45:
Tabi önce sorsaydın demek ki erkek olacak kına filan sevmiyor. Bu kınada da ben gelmeyeyim kafam şişmesin demiştir. :dondurma:
Gelir annesi o gelmez mi senin gibi tatlı anneye:KK200:

Alpicim çok geçmiş olsun yaa neyse ki olabilen bişeymiş.. hamilelik boyunca uzman olcan artık iğneleri vura vura:KK45:
Çok şükür bugününe boşver bak bana yine :kızgın:

Birazcık ters olduğumu söylerler şekerim:eek: napim ona da uyuzluk yapmazsam kime yapcam üzüntümü aktarıyom ona:KK48:
Femarayla ilgili dedin canım evet hep. İnşallah olur yaa ikiz konusunda ise ilk zamanlar hiç istemiyodum ama herkes bana ikiz duası ediyo sende ikiz yakıştırmışsın hayırlısı olsun:KK45:
Naz koymam herhalde yeterince nazlandı doğduktan sonra bari nazlı olmasın.. sen bi mesajda demiştin ya uğraştım da oldu ondan çok dikkat ediyorum diye bende katılıyorum ona daha da kıymetli olur bizim veletler haliyle:KK47:

Canım ne iyi dr muş o ya ne kadar ilgileniyo ist da mıydın sen hangi dr muş o
Hayirlisi olsun minik ters laleler gelsin babasinin burnundan getirirler ;) aynen cnm vallaha nasil kiymetli hemde

Al_pi Al_pi canım geçmiş olsun. Ben de her gün hibor vuruyorum. İlk başta başka iğne vermişti karnım davul gibi oluyordu değiştirdi düzeldim canım.
Benim de 227 günüm kalmış iğnemin bitmesi 227 iğnecik :oha:

Kızlar sizin facebook filan çalışıyor mu bizde ancak burası açılıyor bi kaç site daha.

umutLatahzen umutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)
Heyyyy yavas iccc sana cay yasak artik kansizlik yapar veda et cayina caydanligina cay bardaklarina :KK45: 1 bardak cok acik ic tamam üzüldüm :lülülü:

:bicak: doğuma doğuma kadar sartmi son ay vurmasan canim :KK51:
Doguma bir hafta kala kesiyorlar canim bebek kan pihtilastigi icin beslenemez o yuzden son 1 haftaya kadar devam oda dogumda kanama durmaz diye kesiliyor acil biseyde hemen aliniyor bebek ..
Al_pi Al_pi canım geçmiş olsun. Ben de her gün hibor vuruyorum. İlk başta başka iğne vermişti karnım davul gibi oluyordu değiştirdi düzeldim canım.
Benim de 227 günüm kalmış iğnemin bitmesi 227 iğnecik :oha:

Kızlar sizin facebook filan çalışıyor mu bizde ancak burası açılıyor bi kaç site daha.
Yeter ki saglikli olsun saglikla dogsunda 300-500 ignede vurunurum ;)
internet yavas oldugundan face&instagram vs cok gec aciliyor sayfa yenilenmiyor canim

Mümkünse babasına yapsın o hareketi :KK53:
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Tobe yarabbimm:eek::KK45: okuze benzemez annesi minik o bal o ;) buyukbas hayvanciliklami ugrasiyo esin :kahve: sana benzesin onzaman turkuler cigirsin o ses turkuyeye katılır olmazsa survivor a karikir acuna kapak atar :halay::KK53: keske acun benimde elimden tuttasa 2 meshur olsam :KK47:

Doguma bir hafta kala kesiyorlar canim bebek kan pihtilastigi icin beslenemez o yuzden son 1 haftaya kadar devam oda dogumda kanama durmaz diye kesiliyor acil biseyde hemen aliniyor bebek ..

Yeter ki saglikli olsun saglikla dogsunda 300-500 ignede vurunurum :KK66:
internet yavas oldugundan face&instagram vs cok gec aciliyor sayfa yenilenmiyor canim
Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogurur :KK70:

Mümkünse babasına yapsın o hareketi :KK53:
Babaya çektiyse sürekli ahırda öküzlerle olduğundan öküze benzemez inş.
Şöyle usg de iki türkü çağırırsa bana çekmiş demektir.
Tövbe tövbeee :sinirli:
Annesi döverim seni o melek tamam mi git babasina ne dersen de ona deme ..
Babasi gece gunduz eve gelmiyor vaktini hayvanlarla geciriyor diye cocuga sariyor dogmadan :p

Anladim canm . Bu igneyi Devlet karşılıyormu peki? Sezeryan yapma normal dogur ben dogurduysam herkes dogurur :KK70:
Evet karsiliyor 3 kutu adim bi lira ödemedim raporum var ..
Hic isim olmaz diyecegimde buyük konusmayayim ama sezeryan istiyorum Allah nasip ederse o gunleri ;)

Selam kızlar nasılsınız?
Kalp atışını ilk zamanlarda dinlemenize gerek yok hatta bazı uzmanlar zararlı olduğunu söylüyor ilk dönemlerde.
Benim doktorum da dinletmemişti, zaten ekranda görünüyor pıt pıt :)

Tövbe tövbeee :sinirli:
Annesi döverim seni o melek tamam mi git babasina ne dersen de ona deme ..
Babasi gece gunduz eve gelmiyor vaktini hayvanlarla geciriyor diye cocuga sariyor dogmadan :p

Canım herkesin espiri anlayışı farklı herkes kendi bebeğine özenir. Çocuğa sarmıyorum gerçekten eşimin işi büyük baş hayvancılık ineklerle öküzlerle vakit geçirir benim hayvanları ne kadar sevdiğimi çoğu kişi görmezden gelirken ki burda bile cebimden her ay düzenli olarak ya mama alırım ya ameliyatlarını yaptırırım. Yetimlere yardım ederim şehit ve gaZi çocuklarıyla ilgileniyorum. Herkes benim gibi mi burda soruyoeum.
Herkesin anneliği kendi yavrusuna.
Bu kadar büyütmeye gerek yok.

Tobe yarabbimm:eek::KK45: okuze benzemez annesi minik o bal o :KK66: buyukbas hayvanciliklami ugrasiyo esin :kahve: sana benzesin onzaman turkuler cigirsin o ses turkuyeye katılır olmazsa survivor a karikir acuna kapak atar :halay::KK53: keske acun benimde elimden tuttasa 2 meshur olsam :KK47:
Evet canım eşim daha çok büyük başla uğraşıyor. Kendisi nazik değildir pek. Hareket filan yaparsa ona yapsın
Bal tabi teyzesi susamım benim o.

Back