Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım benim yakın bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi çok denemeden hamile kaldı başka sorunu yoktu ama 4-5 ay kanamalı geçti hamileliği hep yattı şimdi çok şükür kızımız 1buçuk yaşında Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hepimize

napiyim ihtiyac duymuyorum heralde

Çay tirkayidir biraz da genetiktir bu tiryakilik herkes ilgi duymaz yani

Yeterki hersey yolunda gitsin ben raziyim herseye kuzum

Aynen oyle kuzucum sonu guzel olacak.. dusuncesi bile guzel :)

Devlette almazlar iceri canim. Hangi ildesin bilmiyorum ama burda 5 kisiyi ayninamda iceri dolduruyo biri toplanirken bri soyunuyo digerleri derdini anlatiyo . Insallahh pit pit atan minik kalbi gorursun annesi babasıda baska zaman dinler

Ay burdada oyle demek her yer ayni
Kimi göbek dinletiyo kimi dert anlatiyo (ben ) ayni anda 5 kisi icerde

Al_pi cim geçmiş olsun çok dikkat et bende çatlatma iğnesini bi ara kendim yapmayı düşündüm ama gözüm yememişti

Al_pi cim geçmiş olsun çok dikkat et bende çatlatma iğnesini bi ara kendim yapmayı düşündüm ama gözüm yememişti
Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..
Olacagin önüne gecilmiyor malesef :-/

umutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)

Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..
Olacagin önüne gecilmiyor malesef :-/
Öyle malesef kuzum yapcak bişey yok sonu güzel başlangıçlara vesile olcak inşallah :)

Elcanki seninde duanı bugünden okudum Allah kabul etsin inşallah

NasAjll
masAllah kuzuya :)Allah bağıslasın. evet doktor bana da böyle bi ihtimalden bahsetti istirahatle gecirirsin rapor veririm dedi ben de hamile kalayım da dedim :)

Alpicim çok geçmiş olsun yaa neyse ki olabilen bişeymiş.. hamilelik boyunca uzman olcan artık iğneleri vura vura
Çok şükür bugününe boşver bak bana yine
Birazcık ters olduğumu söylerler şekerim napim ona da uyuzluk yapmazsam kime yapcam üzüntümü aktarıyom ona
Femarayla ilgili dedin canım evet hep. İnşallah olur yaa ikiz konusunda ise ilk zamanlar hiç istemiyodum ama herkes bana ikiz duası ediyo sende ikiz yakıştırmışsın hayırlısı olsun
Naz koymam herhalde yeterince nazlandı doğduktan sonra bari nazlı olmasın.. sen bi mesajda demiştin ya uğraştım da oldu ondan çok dikkat ediyorum diye bende katılıyorum ona daha da kıymetli olur bizim veletler haliyle

Canım ne iyi dr muş o ya ne kadar ilgileniyo ist da mıydın sen hangi dr muş o

Kiyamam canim yaa bebislerim uyuyor simdi şükür.. gece uykulari da iyi masallah 3 saate bi mama yediriyorum 1 gibi altlarıni degistiririm 5 e kadar uyuyorlar şükür. Mama olarak hipp combiotik kullanıyoruz gaz sikintimiz yok şükür arada olunca aguline die bi gaz surubu var bitkisel icinde de anason var yatistiriyor uyumadklarinda ondan veriyorum bazen ben uyanamayinca kv ya da esim ilgileniyor bir de cnm benim cocuklarin hepsine tek tek Ümmü subyan cevseni aldim ben ilk zamandan itibaren onun cok etkisi var diye düşünüyorum.. herkes nasil bakiyorsun 4 cocuga diyor ama rabbim yardim ediyor cevsenin cok etkisi var bence ..

Ayy canim bende cevsen cok aradim bulamadim cnm nerden aldin ? Bende mama veriyorum ve bende hipp kullaniyorum piyasadaji en iyi mama bu bence benimki agzinin tadini biliyo baska mama icmiyo :) ama cok pahali canim Allah yardimciniz olsun koliyle aliyosundur heralde . Uykulari iyiymis canim masallah. Ben 10 . 10.30 gibi uyutuyorum uyursa 2ye kadar uyuyo sonra saat basi emmeye uyaniyo . Bazende yarim saat 1 saat ara ile emmeye kalkar acliktan degil tamamen alışkanlıktan ara ara bana sariyo memede uyumak istiyo . Kac cc iciyolar canim. Benimki memeyide mamayida tadimlik aliyo o yüzden saat basi veriyorum meme mama ne bulursam hesabi . Sutun yokmu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…