Telefonun ses kaydini ac al yanina cebine koy dursun ☺ Babasini iceriye almazlarsa sende kayit yaparsin
Canım benim yakın bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi çok denemeden hamile kaldı başka sorunu yoktu ama 4-5 ay kanamalı geçti hamileliği hep yattı şimdi çok şükür kızımız 1buçuk yaşında Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hepimizeÇokk tesekkür ederim hepinize sıcakkanlılığınız için 3 yıllık evliyim çocuk düşünmeye baslayalı 9 ay oldu . Doktora gideli ise 4 ay. İlk gittiğimde prolaktin hormonumum yüksek çıkmıstı bir de rahmimde şekil bozukluğu var doğustan kalp şeklinde. prolaktin için dostinex kullandım 2 ay olmadan düştü. Rahim içinse yapılacak bi şey yok hamile kamada ve süreçte riskleri var ama bi işlem de yapılamıyor öyle beklemedeyim her ay umutla bekliyorum Allah hayırlı zamanda hayırla her isteyene nasip etsin inşAllah
napiyim ihtiyac duymuyorum heralde
Yeterki hersey yolunda gitsin ben raziyim herseye kuzum
Devlette almazlar iceri canim. Hangi ildesin bilmiyorum ama burda 5 kisiyi ayninamda iceri dolduruyo biri toplanirken bri soyunuyo digerleri derdini anlatiyo. Insallahh pit pit atan minik kalbi gorursun annesi babasıda baska zaman dinler
Yarın yapacam inşallah gülüm. dün ovulasyon yaptım çizgi tam koyu çıkmadı o yüzden pek umutlanamıyorum pinkcim.. Amin gülüm inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..Al_pi cim geçmiş olsun çok dikkat et bende çatlatma iğnesini bi ara kendim yapmayı düşündüm ama gözüm yememişti
Öyle malesef kuzum yapcak bişey yok sonu güzel başlangıçlara vesile olcak inşallah :)Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..
Olacagin önüne gecilmiyor malesef :-/
umutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)
Allah razi olsun canim.. Kabul olur insAllahÖyle malesef kuzum yapcak bişey yok sonu güzel başlangıçlara vesile olcak inşallah :)
Elcanki seninde duanı bugünden okudum Allah kabul etsin inşallah
masAllah kuzuya :)Allah bağıslasın. evet doktor bana da böyle bi ihtimalden bahsetti istirahatle gecirirsin rapor veririm dedi ben de hamile kalayım da dedim :)Canım benim yakın bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi çok denemeden hamile kaldı başka sorunu yoktu ama 4-5 ay kanamalı geçti hamileliği hep yattı şimdi çok şükür kızımız 1buçuk yaşında Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hepimize
Alpicim çok geçmiş olsun yaa neyse ki olabilen bişeymiş.. hamilelik boyunca uzman olcan artık iğneleri vura vuraGünaydin herkese..
Ben dün gazi oldum igneyi yaptim cekerken kanadi sonrada gezelim biraz dedik disari ciktik arabadan inemedim karnimin agrisindan kanadi ya ondan heralde dedim .. Iki tur attik ama ben zor yuruyorum sonra elimi karnima bi attim kocaman şiş ve taş gibi hemen acile gittik igne yeri içe kanamis sanirim damara filan denk geldi Şu anda mosmor bir sol gobegim varOturup kalkmakta bile zorlaniyorum neyse buna çıksın daha 240 kusur igne var ☺
Birazcık ters olduğumu söylerler şekerimSen cok mu cok ters kalesin acaba afamin burnundan getiriyosunbunu sana umut vermek icin soylemiyorum cnm sen femata dediginden beri ben femara ile hamile kalacagini düşünüyorum hep ve nedense sana ikiz yakistiriyorum cinsiyette soylerdimde o kdarda abartmayim olayi demi onuda dr amcalari soyler artik . Naz koyma Nazlı olur gaz koyma gazli olur . Cak dostum durmak yok yola devam
Canım ne iyi dr muş o ya ne kadar ilgileniyo ist da mıydın sen hangi dr muş oGercekten mi?Bnm düşük ihtimaline karşı hep tedbir tam tedbir adam taşıdığım çantaya bakıp valiz degil dimi o diye soruyor, topuklu ayakkabı fln onlarda yasak bol dinlenme veriyor hep çalışsaydım rapor yazacaktı hatta... hiç korkutmuyor ama hep aman gamze diye uyarıyor
Kiyamam canim yaa bebislerim uyuyor simdi şükür.. gece uykulari da iyi masallah 3 saate bi mama yediriyorum 1 gibi altlarıni degistiririm 5 e kadar uyuyorlar şükür. Mama olarak hipp combiotik kullanıyoruz gaz sikintimiz yok şükür arada olunca aguline die bi gaz surubu var bitkisel icinde de anason var yatistiriyor uyumadklarinda ondan veriyorum bazen ben uyanamayinca kv ya da esim ilgileniyor bir de cnm benim cocuklarin hepsine tek tek Ümmü subyan cevseni aldim ben ilk zamandan itibaren onun cok etkisi var diye düşünüyorum.. herkes nasil bakiyorsun 4 cocuga diyor ama rabbim yardim ediyor cevsenin cok etkisi var bence ..four dahlia kizz nasilsiniz cumleten coklu cekirdek aile sizi . Bebislerin napıyo canim uyku duzenleri nasil benimki tek basina haliyle burnumdan getiriyor yaa bu gece gene fenaydi 2 den 5.30 a kadar uyanik durdu sabahta 7.30da geri hortladi yokmu bi uyku ilaci yada soyle dussem bayilsam beni hast goturseler bi serum taksalarda 2 saat uyusam
240 gün demek 240 igne demek baska hic bisi aklima gelmiyor walla
Unuturmuyum senin yaramazliklari
Ayy canim bende cevsen cok aradim bulamadim cnm nerden aldin ? Bende mama veriyorum ve bende hipp kullaniyorum piyasadaji en iyi mama bu bence benimki agzinin tadini biliyo baska mama icmiyo :) ama cok pahali canim Allah yardimciniz olsun koliyle aliyosundur heraldeKiyamam canim yaa bebislerim uyuyor simdi şükür.. gece uykulari da iyi masallah 3 saate bi mama yediriyorum 1 gibi altlarıni degistiririm 5 e kadar uyuyorlar şükür. Mama olarak hipp combiotik kullanıyoruz gaz sikintimiz yok şükür arada olunca aguline die bi gaz surubu var bitkisel icinde de anason var yatistiriyor uyumadklarinda ondan veriyorum bazen ben uyanamayinca kv ya da esim ilgileniyor bir de cnm benim cocuklarin hepsine tek tek Ümmü subyan cevseni aldim ben ilk zamandan itibaren onun cok etkisi var diye düşünüyorum.. herkes nasil bakiyorsun 4 cocuga diyor ama rabbim yardim ediyor cevsenin cok etkisi var bence ..
Hayirlisi olsun ablacigim dualarim seninleYarın yapacam inşallah gülüm. dün ovulasyon yaptım çizgi tam koyu çıkmadı o yüzden pek umutlanamıyorum pinkcim.. Amin gülüm inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?