Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çokk tesekkür ederim hepinize sıcakkanlılığınız için 3 yıllık evliyim çocuk düşünmeye baslayalı 9 ay oldu . Doktora gideli ise 4 ay. İlk gittiğimde prolaktin hormonumum yüksek çıkmıstı bir de rahmimde şekil bozukluğu var doğustan kalp şeklinde. prolaktin için dostinex kullandım 2 ay olmadan düştü. Rahim içinse yapılacak bi şey yok hamile kamada ve süreçte riskleri var ama bi işlem de yapılamıyor öyle beklemedeyim her ay umutla bekliyorum Allah hayırlı zamanda hayırla her isteyene nasip etsin inşAllah
Canım benim yakın bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi çok denemeden hamile kaldı başka sorunu yoktu ama 4-5 ay kanamalı geçti hamileliği hep yattı şimdi çok şükür kızımız 1buçuk yaşında Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hepimize

:olamaz: napiyim ihtiyac duymuyorum heralde :KK45:

Çay tirkayidir biraz da genetiktir bu tiryakilik :D herkes ilgi duymaz yani :confused::p

Yeterki hersey yolunda gitsin ben raziyim herseye kuzum :KK66:

Aynen oyle kuzucum sonu guzel olacak.. dusuncesi bile guzel :) :KK51:

Devlette almazlar iceri canim. Hangi ildesin bilmiyorum ama burda 5 kisiyi ayninamda iceri dolduruyo biri toplanirken bri soyunuyo digerleri derdini anlatiyo :KK49:. Insallahh pit pit atan minik kalbi gorursun annesi:KK200::anneadayı: babasıda baska zaman dinler :KK51:

Ay burdada oyle demek her yer ayni :D
Kimi göbek dinletiyo kimi dert anlatiyo (ben :D ) ayni anda 5 kisi icerde :D

Al_pi Al_pi cim geçmiş olsun çok dikkat et bende çatlatma iğnesini bi ara kendim yapmayı düşündüm ama gözüm yememişti

Al_pi Al_pi cim geçmiş olsun çok dikkat et bende çatlatma iğnesini bi ara kendim yapmayı düşündüm ama gözüm yememişti
Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..
Olacagin önüne gecilmiyor malesef :-/

umutLatahzen umutLatahzen canım bende çay delisiyim sabah kahvaltıda bit demlik akşam yemekten sonra bir demlik iciyoruz.kahveyide severim eşim onu pek sevmez yinede içiyor arada :)

Sagol canim 3 yil bitti sadece bir kere catlatma ignesini yapmistim kendim digerlerini hep hastanede yaptirdim ama insana cesaret geliyor hergun hergun gitmektense yaparim diyorsun ..
Olacagin önüne gecilmiyor malesef :-/
Öyle malesef kuzum yapcak bişey yok sonu güzel başlangıçlara vesile olcak inşallah :)

Elcanki Elcanki seninde duanı bugünden okudum Allah kabul etsin inşallah

NasAjll
Canım benim yakın bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi çok denemeden hamile kaldı başka sorunu yoktu ama 4-5 ay kanamalı geçti hamileliği hep yattı şimdi çok şükür kızımız 1buçuk yaşında Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hepimize
masAllah kuzuya :)Allah bağıslasın. evet doktor bana da böyle bi ihtimalden bahsetti istirahatle gecirirsin rapor veririm dedi ben de hamile kalayım da dedim :)

Günaydin herkese..
Ben dün gazi oldum igneyi yaptim cekerken kanadi sonrada gezelim biraz dedik disari ciktik arabadan inemedim karnimin agrisindan kanadi ya ondan heralde dedim .. Iki tur attik ama ben zor yuruyorum sonra elimi karnima bi attim kocaman şiş ve taş gibi hemen acile gittik igne yeri içe kanamis sanirim damara filan denk geldi Şu anda mosmor bir sol gobegim var :KK43: Oturup kalkmakta bile zorlaniyorum neyse buna çıksın daha 240 kusur igne var ☺
Alpicim çok geçmiş olsun yaa neyse ki olabilen bişeymiş.. hamilelik boyunca uzman olcan artık iğneleri vura vura:KK45:
Çok şükür bugününe boşver bak bana yine :kızgın:
Sen cok mu cok ters kalesin acaba afamin burnundan getiriyosun :-) bunu sana umut vermek icin soylemiyorum cnm sen femata dediginden beri ben femara ile hamile kalacagini düşünüyorum hep ve nedense sana ikiz yakistiriyorum cinsiyette soylerdimde o kdarda abartmayim olayi demi onuda dr amcalari soyler artik :KK45:. Naz koyma Nazlı olur gaz koyma gazli olur :lülülü::KK15:. Cak dostum durmak yok yola devam :KK5:Hoppa
Birazcık ters olduğumu söylerler şekerim:eek: napim ona da uyuzluk yapmazsam kime yapcam üzüntümü aktarıyom ona:KK48:
Femarayla ilgili dedin canım evet hep. İnşallah olur yaa ikiz konusunda ise ilk zamanlar hiç istemiyodum ama herkes bana ikiz duası ediyo sende ikiz yakıştırmışsın hayırlısı olsun:KK45:
Naz koymam herhalde yeterince nazlandı doğduktan sonra bari nazlı olmasın.. sen bi mesajda demiştin ya uğraştım da oldu ondan çok dikkat ediyorum diye bende katılıyorum ona daha da kıymetli olur bizim veletler haliyle:KK47:

Gercekten mi? :KK4: Bnm düşük ihtimaline karşı hep tedbir tam tedbir adam taşıdığım çantaya bakıp valiz degil dimi o diye soruyor, topuklu ayakkabı fln onlarda yasak :stop:bol dinlenme veriyor hep çalışsaydım rapor yazacaktı hatta... hiç korkutmuyor ama hep aman gamze diye uyarıyor :sopa:
Canım ne iyi dr muş o ya ne kadar ilgileniyo ist da mıydın sen hangi dr muş o

four dahlia four dahlia kizz nasilsiniz cumleten :-) coklu cekirdek aile sizi :KK68:. Bebislerin napıyo canim uyku duzenleri nasil benimki tek basina haliyle burnumdan getiriyor yaa bu gece gene fenaydi 2 den 5.30 a kadar uyanik durdu :KK20: sabahta 7.30da geri hortladi :p yokmu bi uyku ilaci :KK58: yada soyle dussem bayilsam beni hast goturseler bi serum taksalarda 2 saat uyusam :-)
Kiyamam canim yaa bebislerim uyuyor simdi şükür.. gece uykulari da iyi masallah 3 saate bi mama yediriyorum 1 gibi altlarıni degistiririm 5 e kadar uyuyorlar şükür. Mama olarak hipp combiotik kullanıyoruz gaz sikintimiz yok şükür arada olunca aguline die bi gaz surubu var bitkisel icinde de anason var yatistiriyor uyumadklarinda ondan veriyorum bazen ben uyanamayinca kv ya da esim ilgileniyor bir de cnm benim cocuklarin hepsine tek tek Ümmü subyan cevseni aldim ben ilk zamandan itibaren onun cok etkisi var diye düşünüyorum.. herkes nasil bakiyorsun 4 cocuga diyor ama rabbim yardim ediyor cevsenin cok etkisi var bence ..

Kiyamam canim yaa bebislerim uyuyor simdi şükür.. gece uykulari da iyi masallah 3 saate bi mama yediriyorum 1 gibi altlarıni degistiririm 5 e kadar uyuyorlar şükür. Mama olarak hipp combiotik kullanıyoruz gaz sikintimiz yok şükür arada olunca aguline die bi gaz surubu var bitkisel icinde de anason var yatistiriyor uyumadklarinda ondan veriyorum bazen ben uyanamayinca kv ya da esim ilgileniyor bir de cnm benim cocuklarin hepsine tek tek Ümmü subyan cevseni aldim ben ilk zamandan itibaren onun cok etkisi var diye düşünüyorum.. herkes nasil bakiyorsun 4 cocuga diyor ama rabbim yardim ediyor cevsenin cok etkisi var bence ..
Ayy canim bende cevsen cok aradim bulamadim cnm nerden aldin ? Bende mama veriyorum ve bende hipp kullaniyorum piyasadaji en iyi mama bu bence benimki agzinin tadini biliyo baska mama icmiyo :) ama cok pahali canim Allah yardimciniz olsun koliyle aliyosundur heralde ;) . Uykulari iyiymis canim masallah. Ben 10 . 10.30 gibi uyutuyorum uyursa 2ye kadar uyuyo sonra saat basi emmeye uyaniyo . Bazende yarim saat 1 saat ara ile emmeye kalkar acliktan degil tamamen alışkanlıktan ara ara bana sariyo memede uyumak istiyo . Kac cc iciyolar canim. Benimki memeyide mamayida tadimlik aliyo o yüzden saat basi veriyorum meme mama ne bulursam hesabi . Sutun yokmu canim

Back