Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Doktor bana hic bisiye yasak filan demedi Sanirim oda korkuyor benim gibi bi kalp atimini duyalim oyle diyor herseye
Gercekten mi? Bnm düşük ihtimaline karşı hep tedbir tam tedbir adam taşıdığım çantaya bakıp valiz degil dimi o diye soruyor, topuklu ayakkabı fln onlarda yasak bol dinlenme veriyor hep çalışsaydım rapor yazacaktı hatta... hiç korkutmuyor ama hep aman gamze diye uyarıyor

Bana hic bisi demedi igneler ilaclar verdi yolladi keseyi gorduk igneyi tekrar yazdi tedaviye devam kalp atimindan sonra bir kac tetkik yapacagim sonrada aile hekimine gidersin dedi o kadar ☺
Bende bekliyorum sunu yapma bunu yapma der diye ki doktorum iyi yani demekki anne nasil mutlu olursa bebek de mutlu olur yola devam

Günaydın hanımlar

Al_pi geçmiş olsun canım kiyamam benim bir arkadaşım vardı oda hamileliği boyunca iğne vurdu kendine her yeri mor olmuştu..
İnsaAllah geçecek bebis gelsin bir bir anlatacak sahidiz biz anlatiriz .

O da değilde kalp atışını duyunca bir defter alıp yazı yazmak istiyorum bebegime bakalım Rabbim nasip eder insaAllah

Ogrendigin gunu testini degerlerini keseyi gordugun gunu not et bi yere sonra unituyorsun sonra deftere gecirirken zorlanmazsin
Sagol canim gececek gececek neler neler gecmediki .. ☺

Ay kuzum kiyamam yaa nasil da korkmussundur
Hepsi gececek dedigin gibi.. neler neler gecmediki..
Sen saglikla al kucagina melegini bak aklina bike gelmicek bunlar.....

Ben cay demlemeyi hic sevmem esimde aileside cayci tipler degiller Allahtan 5 aydir falan eve cay aldigimiz yok bitmiyo . Bizde kahve severiz eskiden yaninda tatlim eksik olmazdi ama artik eksik kaliyo hep

Aboooo biz caysız yasayamayız kuzum kahve de severiz ama çay başka
" Her şeyi salla çayı demle " demisler

Hepsi geride kaldi alpim dunyaninen mutlu insani benim inanki butun zorluklara eziyetlere degdi . Allahim herkese nasip etsin ve herkese tas gibi hamilelik dilerim. Ya bazen gercekten cok zorluyo uykusuzluk gece baya sinirlendim esimde gelmis totomun dibine girmis yorganida almis arada ihmal etmedim itistirip kakistirdim

Ay hic duymamistim bu lafi

Yeterki hersey yolunda gitsin ben raziyim herseye kuzum

Misafirim gelecekti ama gelemediler musait bir zamanda gelecekler insaAllah..
Bende pazartesi gidecem doktora esimde evde hem..insAllah içeri alirlarda beraber duyarız pitpitlari ama devlette biraz zor sanırım
Çok heyecanlı ve endiseliyim kızlar..

Devlette almazlar iceri canim. Hangi ildesin bilmiyorum ama burda 5 kisiyi ayninamda iceri dolduruyo biri toplanirken bri soyunuyo digerleri derdini anlatiyo . Insallahh pit pit atan minik kalbi gorursun annesi babasıda baska zaman dinler

Telefonun ses kaydini ac al yanina cebine koy dursun ☺ Babasini iceriye almazlarsa sende kayit yaparsin

Devlette almazlar iceri canim. Hangi ildesin bilmiyorum ama burda 5 kisiyi ayninamda iceri dolduruyo biri toplanirken bri soyunuyo digerleri derdini anlatiyo . Insallahh pit pit atan minik kalbi gorursun annesi babasıda baska zaman dinler
Hiç sorma o an ki kargaşa cok fena bide İstanbulda olunca herkes o kapıda sanki..
Her gitmeme insaAllah son gelişleri olur infertiliteye..emeklerinin karşılığını alırlar Rabbim hayırlısiyla bebis verir diyorum çok zor yaa kadın olmak Allah yardımcımız olsun..
Sanırım bir kerede özele gideriz duysun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…