Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim cok uzgunum demin su içerken aklima geldin sabah bna hamileyim diye msj atsa diye gecirdim icimden sonra vucudum beni hic yanıltmadi diyisin geldi aklima olsun bu kez yanılır belki dedim .... uzulme cnm femara dene bide canim umutlu ol hep

Kartanesi_26 canim cok sükür hersey yolundaymis gözlerin aydin .. 51 erkekse ve bunu prof. Soyluyorsa dogrudur onlarin cihazlar son model cunku ..
Hadi bakalim darisi bizim kontrollere gulerek cikmak nasip olsun hepimize her kontrolde ..

Lalem,canım.
Ağlama bitanem. Bebeğin sana gelecek inşallah sadece bu ay gelmek istememiş olabilir sonuçta belki yazın doğmak istememiş olabilir. Bebek mebek diye onların fikirlerini önemsememezlik yapmamalıyız. Belki sonbaharda doğmak istiyor Kasımda annemle aşk başka diyip öyle doğmak istiyorda olabilir.
İnş birazda olsa yüzün gülmüştür bitanem.
O bebiş o göbüşe gelecek inş annesi. Kınadan hoşlanmamıştır.

GÜNAYDIN CANLARIM NE DEMİŞTİK HER YENİ GÜN YENİ BİR UMUTLA BAŞLAR..

Benim günüm de yine yaklaşık 1 aylık umut dolu maratonla başlıyor. Dr.a mesaj atıcam biraz zaman geçtikten sonra ne zmaan gitmeliyim diye ona göre gidip femara arkadaşa başlıycam sanırım. Bu ay da adet olmamayı beklerken ben galiba femarayla ikiz hamile kalcam diye içimden geçiyodu ama hakkımızda hayırlısı.. Yıkılmadım ayaktayım anlaşılan sadece dün akşam ayağım takılmıştım düşmüştüm kalktım

Canım artık yıllardır anlıyo insan kendini zaten ya. Maalesef yine yanılmadım ama ne yapalım bizim çocuk yollarında biraz daha uğraşmamı istiyo anlaşılan.. Eşime taktım kafayı akşam tabi doğal olarak.. Üzülme olur zamanı değildir hayırlı zaman değil belki diyo bende o öle dedikçe içten içe hak versem de kızdım küstüm filan klasik kadın tripleri Şimdi yoluma yukardada yazdığım gibi devam ediyorum işte

u-mutlu lale üzülme desemde boş biliyorum ben boş geçen aylarda bile adet olacagimi bile bile üzülüyordum ☺
Napalim demekki vakti gelmemis demekki teyzeleri daha çok dua etmesi lazimmis
Aynen canım zor biliyosun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey yok Teyzeleri bol bol dua etsin inşallah bizim nazlı bebeklerde gelsin.. Buarada bu gidişle kız olursa adını Naz koycam

Canım benim yaa çok tatlısın gerçekten sabah sabah güdürdün beni regl ağrımın ve moral bozukluğumun içinde
Annesi gibi Eylül'de gelir belki bilmiyorum ki hayırlısıyla gelsin de bakalım çok bekletmese annesinin ruh sağlığı açısından iyi olur bu gidişle Keşke sorsaydım kına ya gitmek ister misin diye dimi

Günaydin herkese..
Ben dün gazi oldum igneyi yaptim cekerken kanadi sonrada gezelim biraz dedik disari ciktik arabadan inemedim karnimin agrisindan kanadi ya ondan heralde dedim .. Iki tur attik ama ben zor yuruyorum sonra elimi karnima bi attim kocaman şiş ve taş gibi hemen acile gittik igne yeri içe kanamis sanirim damara filan denk geldi Şu anda mosmor bir sol gobegim var Oturup kalkmakta bile zorlaniyorum neyse buna çıksın daha 240 kusur igne var ☺

Kuzum biz esimle her aksam iceriz cay cok nadirdir es gectigimiz
Ben cay demlemeyi hic sevmem esimde aileside cayci tipler degiller Allahtan 5 aydir falan eve cay aldigimiz yok bitmiyo . Bizde kahve severiz eskiden yaninda tatlim eksik olmazdi ama artik eksik kaliyo hep

Sen cok mu cok ters kalesin acaba afamin burnundan getiriyosun bunu sana umut vermek icin soylemiyorum cnm sen femata dediginden beri ben femara ile hamile kalacagini düşünüyorum hep ve nedense sana ikiz yakistiriyorum cinsiyette soylerdimde o kdarda abartmayim olayi demi onuda dr amcalari soyler artik . Naz koyma Nazlı olur gaz koyma gazli olur . Cak dostum durmak yok yola devam

Aaaaa alpii cok uzuldum canim geçmiş olsun .bende kendime insülin yaparken bazen heyecanlaniyordum defne tekme atiyodu sicriyodum yankis yere batirip kanatip sisiriyodum hep bak unutmuşum canim sen diyince birden aklima geldi yaniii hepsi geçiyo unutuluyor annesii yeterki gelsinn bi opersin geçer butun acilarin

four dahlia kizz nasilsiniz cumleten coklu cekirdek aile sizi . Bebislerin napıyo canim uyku duzenleri nasil benimki tek basina haliyle burnumdan getiriyor yaa bu gece gene fenaydi 2 den 5.30 a kadar uyanik durdu sabahta 7.30da geri hortladi yokmu bi uyku ilaci yada soyle dussem bayilsam beni hast goturseler bi serum taksalarda 2 saat uyusam

Ayyy cnm çok geçmiş olsun okurken bile içim bir tuhaf oldu... iğneleri acaba akşamsa eşin mi yapsa? Bende fobidir iğne hani kendime çok zor yaparım... Rabbim şifanı versin... pamuğa kolonya dök moraran yüzeye koy ıslak ıslak dursun cnm... aman birdaha olmasın, dikkatli ol gzl anne

Zor pinkim ya ama yeterki sonu iyi olsun ne olacak ki Ama sen bayagi cok cektin gebelikte dilim durmadigi icin herkes seni iyi saniyordu ama cook zor gecirdin cook sukur sonu guzel oldu darisi basimiza insallah .. Uyku ilaci al geceleri muhallebisine kat

Esim ben kan verirken bile disarda bekler bakamaz bayilir ☺ Hic zor deme basina gelince zor olmuyormus bende ablama derdim hayatta ben yapamam sen nasil yapiyorsun diye bak devran dondü bana :-/ Acildeki doktor normal korkma biz vurdugumuzda da oluyor bazen dedi icim rahatladi iyiki bende olmus dedim onlar vurdugunda olsa esim orayi havaya kaldirirdi

Rabbim şifanı versin cnm Bnm...olacak olursa oluyor haklısın geçecek şunun şurasında ne kaldı, çoğu gitti azı kaldı diyelim biz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…