- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim cok uzgunum demin su içerken aklima geldin sabah bna hamileyim diye msj atsa diye gecirdim icimden sonra vucudum beni hic yanıltmadi diyisin geldi aklima olsun bu kez yanılır belki dedim .... uzulme cnm femara dene bide canim umutlu ol hepİyi akşamlar kızlar bir akrabamın kına gecesi vardı annemle oraya gittik tam merdivenleri çıkarken adet oldum hissettim salona girerken neyse ki tedbirliydim ama moral olarak çöktim bildiğiniz ağlamamak için zor tuttum kendimi kına boyunca.. anlayacağınız bu ay da olmadı. Alıntı yapan canlarım bakıp cevap veremedim kusuruma bakmazsınız inşallah şuam moralim çok bozuk
Eline saglik.keyfe gel hic kendime cay demledigimi bilmem
Lalem,canım.İyi akşamlar kızlar bir akrabamın kına gecesi vardı annemle oraya gittik tam merdivenleri çıkarken adet oldum hissettim salona girerken neyse ki tedbirliydim ama moral olarak çöktim bildiğiniz ağlamamak için zor tuttum kendimi kına boyunca.. anlayacağınız bu ay da olmadı. Alıntı yapan canlarım bakıp cevap veremedim kusuruma bakmazsınız inşallah şuam moralim çok bozuk
Canım artık yıllardır anlıyo insan kendini zaten ya. Maalesef yine yanılmadım ama ne yapalım bizim çocuk yollarında biraz daha uğraşmamı istiyo anlaşılan.. Eşime taktım kafayı akşam tabi doğal olarak.. Üzülme olur zamanı değildir hayırlı zaman değil belki diyo bende o öle dedikçe içten içe hak versem de kızdım küstüm filan klasik kadın tripleriCanim cok uzgunum demin su içerken aklima geldin sabah bna hamileyim diye msj atsa diye gecirdim icimden sonra vucudum beni hic yanıltmadi diyisin geldi aklima olsun bu kez yanılır belki dedim .... uzulme cnm femara dene bide canim umutlu ol hep
Aynen canım zor biliyosun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey yoku-mutlu lale üzülme desemde boş biliyorum ben boş geçen aylarda bile adet olacagimi bile bile üzülüyordum ☺
Napalim demekki vakti gelmemis demekki teyzeleri daha çok dua etmesi lazimmis
Canım benim yaa çok tatlısın gerçekten sabah sabah güdürdün beni regl ağrımın ve moral bozukluğumun içindeLalem,canım.
Ağlama bitanem. Bebeğin sana gelecek inşallah sadece bu ay gelmek istememiş olabilir sonuçta belki yazın doğmak istememiş olabilir. Bebek mebek diye onların fikirlerini önemsememezlik yapmamalıyız. Belki sonbaharda doğmak istiyor Kasımda annemle aşk başka diyip öyle doğmak istiyorda olabilir.
İnş birazda olsa yüzün gülmüştür bitanem.
O bebiş o göbüşe gelecek inş annesi. Kınadan hoşlanmamıştır.
Ben cay demlemeyi hic sevmem esimde aileside cayci tipler degiller AllahtanKuzum biz esimle her aksam iceriz cay cok nadirdir es gectigimiz
Sen cok mu cok ters kalesin acaba afamin burnundan getiriyosunGÜNAYDIN CANLARIM NE DEMİŞTİK HER YENİ GÜN YENİ BİR UMUTLA BAŞLAR..
Benim günüm de yine yaklaşık 1 aylık umut dolu maratonla başlıyor. Dr.a mesaj atıcam biraz zaman geçtikten sonra ne zmaan gitmeliyim diye ona göre gidip femara arkadaşa başlıycam sanırım. Bu ay da adet olmamayı beklerken ben galiba femarayla ikiz hamile kalcam diye içimden geçiyodu ama hakkımızda hayırlısı.. Yıkılmadım ayaktayım anlaşılan sadece dün akşam ayağım takılmıştım düşmüştüm kalktım
Canım artık yıllardır anlıyo insan kendini zaten ya. Maalesef yine yanılmadım ama ne yapalım bizim çocuk yollarında biraz daha uğraşmamı istiyo anlaşılan.. Eşime taktım kafayı akşam tabi doğal olarak.. Üzülme olur zamanı değildir hayırlı zaman değil belki diyo bende o öle dedikçe içten içe hak versem de kızdım küstüm filan klasik kadın tripleriŞimdi yoluma yukardada yazdığım gibi devam ediyorum işte
Aynen canım zor biliyosun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey yokTeyzeleri bol bol dua etsin inşallah bizim nazlı bebeklerde gelsin.. Buarada bu gidişle kız olursa adını Naz koycam
Canım benim yaa çok tatlısın gerçekten sabah sabah güdürdün beni regl ağrımın ve moral bozukluğumun içinde
Annesi gibi Eylül'de gelir belki bilmiyorum ki hayırlısıyla gelsin de bakalım çok bekletmese annesinin ruh sağlığı açısından iyi olur bu gidişleKeşke sorsaydım kına ya gitmek ister misin diye dimi
Aaaaa alpiiGünaydin herkese..
Ben dün gazi oldum igneyi yaptim cekerken kanadi sonrada gezelim biraz dedik disari ciktik arabadan inemedim karnimin agrisindan kanadi ya ondan heralde dedim .. Iki tur attik ama ben zor yuruyorum sonra elimi karnima bi attim kocaman şiş ve taş gibi hemen acile gittik igne yeri içe kanamis sanirim damara filan denk geldi Şu anda mosmor bir sol gobegim varOturup kalkmakta bile zorlaniyorum neyse buna çıksın daha 240 kusur igne var ☺
Ayyy cnm çok geçmiş olsun okurken bile içim bir tuhaf oldu... iğneleri acaba akşamsa eşin mi yapsa? Bende fobidir iğne hani kendime çok zor yaparım... Rabbim şifanı versin... pamuğa kolonya dök moraran yüzeye koy ıslak ıslak dursun cnm... aman birdaha olmasın, dikkatli ol gzl anneGünaydin herkese..
Ben dün gazi oldum igneyi yaptim cekerken kanadi sonrada gezelim biraz dedik disari ciktik arabadan inemedim karnimin agrisindan kanadi ya ondan heralde dedim .. Iki tur attik ama ben zor yuruyorum sonra elimi karnima bi attim kocaman şiş ve taş gibi hemen acile gittik igne yeri içe kanamis sanirim damara filan denk geldi Şu anda mosmor bir sol gobegim varOturup kalkmakta bile zorlaniyorum neyse buna çıksın daha 240 kusur igne var ☺
Tühhh yetişemedim sanaaaaaCmt sabahi kim olacak topikte yazdim cizdim gidiyorum iste du sunuda sallayimdabugun sallamadi demeyin sonra
Zor pinkim ya ama yeterki sonu iyi olsun ne olacak kiAaaaa alpiicok uzuldum canim geçmiş olsun .bende kendime insülin yaparken bazen heyecanlaniyordum defne tekme atiyodu sicriyodum yankis yere batirip kanatip sisiriyodum hep bak unutmuşum canim sen diyince birden aklima geldi yaniii hepsi geçiyo unutuluyor annesii yeterki gelsinn bi opersin geçer butun acilarin
Esim ben kan verirken bile disarda bekler bakamaz bayilir ☺ Hic zor deme basina gelince zor olmuyormus bende ablama derdim hayatta ben yapamam sen nasil yapiyorsun diye bak devran dondü bana :-/ Acildeki doktor normal korkma biz vurdugumuzda da oluyor bazen dedi icim rahatladi iyiki bende olmus dedim onlar vurdugunda olsa esim orayi havaya kaldirirdiAyyy cnm çok geçmiş olsun okurken bile içim bir tuhaf oldu... iğneleri acaba akşamsa eşin mi yapsa? Bende fobidir iğne hani kendime çok zor yaparım... Rabbim şifanı versin... pamuğa kolonya dök moraran yüzeye koy ıslak ıslak dursun cnm... aman birdaha olmasın, dikkatli ol gzl anne
Doktor bana hic bisiye yasak filan demediTühhh yetişemedim sanaaaaadur bende sallayım malum Bnm yasak devam ediyor, bari keyfine burda sallayım
Rabbim şifanı versin cnm Bnm...olacak olursa oluyor haklısınEsim ben kan verirken bile disarda bekler bakamaz bayilir ☺ Hic zor deme basina gelince zor olmuyormus bende ablama derdim hayatta ben yapamam sen nasil yapiyorsun diye bak devran dondü bana :-/ Acildeki doktor normal korkma biz vurdugumuzda da oluyor bazen dedi icim rahatladi iyiki bende olmus dedim onlar vurdugunda olsa esim orayi havaya kaldirirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?