Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çok bi şey yiyemiyorum canım ama dediklerine dikkat ederim tatlım.
Amin canım inşallah

Mrb veson nasilsin ben Pink love . Geçmiş olsun bu islemden sonrada kendiliginden hamile kalan cok oluyor dr korunman gerekiyor dedi mi ?
Selam cnm uzun zaman yoktun bebeği büyüttün geldin de mi:)) genellikle ben kaideyi bozmayan tarafta oluyorum.ama inşallah bu sefer Şeytanın bacağını kurabiliriz.2ay korunma 2. Regl da kontrole gidiyorum inşallaj

Selam cnm uzun zaman yoktun bebeği büyüttün geldin de mi:)) genellikle ben kaideyi bozmayan tarafta oluyorum.ama inşallah bu sefer Şeytanın bacağını kurabiliriz.2ay korunma 2. Regl da kontrole gidiyorum inşallaj
Evet biraz uzaklastim sonra dayanamadim geri geldim 4 aylik buyumeye çalışıyoruz birlikte. Himmm korunmasan olmazni acaba .

Çok bi şey yiyemiyorum canım ama dediklerine dikkat ederim tatlım.
Amin canım inşallah
Tek derdin bulantı olsun canim yaa geçiyor eninde sonunda. Benim 8.haftada tavan yapmisti buzdolabinin kendisinden midem bulaniyodu insan hic gecmeyecek saniyo . Sabah kahvaltini güzel yap canim peynirin sutun yumurtan eksik olmasin .zorla kendini bebegin icin canim. Ben 3 litre su icerdim bazi gunler zorlanirdim suyu 3e tamamlamadan yatmazdim ev odevi gibi

Evet biraz uzaklastim sonra dayanamadim geri geldim 4 aylik buyumeye çalışıyoruz birlikte. Himmm korunmasan olmazni acaba .
Zaten bir süre ilişki yasak bu ay o şekilde geçiyor gelecek ay da korun kontrole gel dedi.ofis histereskopi denilen birşey var Tanı Amaçlı Yapılıyor.kamera ile içeri girip ne var ne yok diye bakıp çıkılıyor.hatta anestezisiZ bile yapıldığı oluyor.işte onda korunma vermiyorlar.ama benimki gibi operasyonlu hist olanlara korunma veriliyor.olsun da iki ay sonra olsun :)3 sene içinde 2 ayın Lafı mı olur:))not:: korunmak ben de istemiyorum kendimi avutuyorum

Evet olucak inan . Bu topigi kurdugumuzda kimse hamile degildi canim bir suru hamis arkadaslar oldu bebeklerini kucakladilar bunlardan biride benim şükürler olsunn. Rabbim herkese nasip etsin. Umut ettik emek verdik her yolu denedik . . .
Ayy harikaa çok sevindim adınıza. İnşAllah :)

Bence gerek yok benim ilk rahim filmimde doktorum bu korkulacak bisey değil demişti bana..
İnşAllah her sey yolunda gider:) bana da ihtimalleri saydı gebe kalmada zrluk, tekrarlayan Düşükler, erken dğum, rahmi dikeriz istirahatle geçirirsin v.s
Bu kötü ihtimaller olmayabilir güzel de olabilir eğer bu denemeleriniz olmazsa film çekmemiz gerek tüplerle ya da baska bi şey problem olabilir dedi . Ayy uzattım lkusura bakmayın:)

Bulantı ayrı midemdeki gaz ayrı bi ekol. İnş hayırlısıyla geçer canım.
İçmeye çalışıyorum canım ama çıkartma ihtimali olunca gerekli kadar içiyor yiyorum.
Biraz sakinleşince ev ödevlerimi yerine getirmeye çalışacağım inş.
Bugün markete gittim bi üzüm çekti canım bi anda muz sonra puding en son pişmaniye hepsini almak zorunda kaldım sadece üzüm yiyebildim.
İnş Rabbim devamını getirir ilk bebeğimi kaybetmiştim. İğne kullanıyorum her gün. Sabah coraspin alıyorum enfeksiyonum var antibyotik verdi sürekli içiyorum. İçim dışım iğne ilaç

Yok canım ne uzatması burda konuştukça rahatliyorsun inan.
Suan gebeyim sadece burası biliyor ailelere söylemedik.bu topic bana iyi geliyor.
İçini ferah tut biseycikler olmaz ben kalp diyince çok arastirmistim ve hayırlısyla evladını kucağına alan bile ..
Rabbim herşeyin en güzelini biliyor..

Hoşgeldin canım.
İnanıyoruz biz burda bu başlık hepimize hayırlı geldi sana da gelecek inşallah.

Ne corbasi yaptın kulağıma soyle benim bugün yemegim var ondan rahatim sutt yarasinn

Mercimek çorbasııı şimdik de çay içiyorum

Anladım kuzucum bu meleğine kavuşmaya vesile olur inşallah sana Can'ım benim

İyi akşamlar kızlar bir akrabamın kına gecesi vardı annemle oraya gittik tam merdivenleri çıkarken adet oldum hissettim salona girerken neyse ki tedbirliydim ama moral olarak çöktim bildiğiniz ağlamamak için zor tuttum kendimi kına boyunca.. anlayacağınız bu ay da olmadı. Alıntı yapan canlarım bakıp cevap veremedim kusuruma bakmazsınız inşallah şuam moralim çok bozuk

MasAllah yaa :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) Evet kimseye söyleyemiyorum sıkıntımı. eşime bile hatta , üzülmesin diye . Ama dediğin gibi her seyin bi zamanı var Allah en iyisini bilir elbet. bize de nasip olur anne babalık insAllah :)

Canım benim üzülme dicem ama senide anlayabiliyorum
Ama bak Allah var gam yok demissin.Elbeet Rabbimin bir bildiği vardır.
Önümüzdeki günler güzel günler olacak insaAllah hadi bakalım kocaman umut dolsun yüreğin

Canım umut hiç bitmiyor zaten bitse her ay böyle olmayız ama insan yoruluyo artık her ay yeni umutlar yeşertmekten ve bunların solmasından.. bunda da bi hayır vardır diyorum ama üzülmekten de alamıyorum kendimi

Ben tüp bebek merkezinde cakisirken oradaki prof ofis hs olan hastalara korunmayin diyodu veson ama tabi 2 aycigin lafi olmaz

Herseyi ye herseyi canim . Kaybina uzuldum ama Rabbim yeniden nasip etmis bak sukurler olsun :) . Idrar yolu enfeksiyonumu cnm? Gebelik boyunca pesini birakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…