Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mrb ogretmenim :KK66: karnindaki bebis hayırlı olsun :KK66: bende Pink 4 aylik kizim var zor bi hamilelik geçirdim son zamanlarda bunalip kacmistim burdan :) geri geldim iste ohh olsun :KK66:
Teşekkür ederim canım.
Ben de zor geçiriyorum inş ben de kaçmam :bicak:
Ne mutlu sana sağlıkla doğmuş 4 aylık olmuş bile. Allah sana, babasına ve kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.
Sen de benim kafadansın. Yoksa günler geçmez. Ben bi şeyler atıştırıyorum canım ilk defa bugün düzgün bi şeyler yiyebiliyorum.
Öptüm janımmm :KK200:

Çok yeni istemeye baslamizsiniz canım daha çok bekletmeden gelsin insaAllah Bebisin..
Rahminin kalp şeklinde olduğunu usg kontrolünde mi söyledi doktorun..

Ben iki kere rahim filmi çekildim
İlkinde kalp şeklinde çıkmıştı.ikincisinde doktor normal kalp şeklinde degil dedi..
Yani hsg ye bile güven yok.. çekildin mi sen?
Evet usg. Henüz rahim filmi çekilmedi. Bekleyelim dedi doktorum film için erken daha dedi
İlk gittiğim doktor operasyon gerekebilir dedi ama 2. Gittiğim kalp ama biraz farklı eğer operasyon olursa karnına gelir yırtılır dedi. Ne yapcagımı bilmiyrum

Mrb ogretmenim :KK66: karnindaki bebis hayırlı olsun :KK66: bende Pink 4 aylik kizim var zor bi hamilelik geçirdim son zamanlarda bunalip kacmistim burdan :) geri geldim iste ohh olsun :KK66:
varlığın bir dert yokluğun yara pinkkkkkkkkkcimmmmmm... :KK70::KK70::KK70::KK70:
senle uğraşmayı özlemişim heeeeeeeeee kuzucuk...:KK53:

Teşekkür ederim canım.
Ben de zor geçiriyorum inş ben de kaçmam :bicak:
Ne mutlu sana sağlıkla doğmuş 4 aylık olmuş bile. Allah sana, babasına ve kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.
Sen de benim kafadansın. Yoksa günler geçmez. Ben bi şeyler atıştırıyorum canım ilk defa bugün düzgün bi şeyler yiyebiliyorum.
Öptüm janımmm :KK200:
Insallahh kacmazsin canm rabbim tas gibi hamilelik nasip etsin insallah kolay gecer . Güzel duana aminn diyorum. Afiyet olsun iyi aksamlar canim. Ceviz ye badem ye findik fıstık ye sut ic ayran ic soda ic simdilik 2litre su . Guzel guzel mamalar ye Allahim sagkikla kavustursun aminn

Insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin canim. Daha yeni baslamissini denemelere cok kafaya takma bence. Gel biz sana burda kocakari ilaclari deneyelim sende biraz rahat ol gelsin bebis:KK66:
İnşAllah hepimiz güzel haberler veririz. Her sey kafaya takmamakla alakası var zaten . :( belli etmemeye çalıssam da çok olmuyor. Ama inanıyorum her sey cook güzel olacakk :))

Evet usg. Henüz rahim filmi çekilmedi. Bekleyelim dedi doktorum film için erken daha dedi
İlk gittiğim doktor operasyon gerekebilir dedi ama 2. Gittiğim kalp ama biraz farklı eğer operasyon olursa karnına gelir yırtılır dedi. Ne yapcagımı bilmiyrum
Bence gerek yok benim ilk rahim filmimde doktorum bu korkulacak bisey değil demişti bana..

@Ters Lale
İyi akşamlar canim doktora gittik bugun. Sırada beklerken oradaki bayalarla görüştüm 2 kisi tüp bebekle 1 defada hamile kalmış cok fazla hastası var hemen hemen hepsi memnun benimde ilk izlenimim fena olmadı bi dene istersen belki sana da iyi gelir :)

İnşAllah hepimiz güzel haberler veririz. Her sey kafaya takmamakla alakası var zaten . :KK43: belli etmemeye çalıssam da çok olmuyor. Ama inanıyorum her sey cook güzel olacakk :))
Evet olucak inan ;). Bu topigi kurdugumuzda kimse hamile degildi canim bir suru hamis arkadaslar oldu bebeklerini kucakladilar bunlardan biride benim şükürler olsunn. Rabbim herkese nasip etsin. Umut ettik emek verdik her yolu denedik . . .

Kız şimdi aklımdan sen geçiyodun heee.. vay be çok enteresan demek yapşıklık çıktı nasıl bi operasyon kuzum anlatsana biraz ve Nası geçti iyimizin şuan
profa gittim geçen ay tüm tahlillerimizi Alıp.hsg de vardı.dr hsg de yapışıklık var bu yapışıklık düşük ve kürtajlardan sonra olabiliyor.eğer düzeltmezsek tekrar düşük yaşayanilirsin dedi.hem dedi içerde ne var ne yok çıplak gözle görebiliriz.başka sorun varmı anlarız dedi.histereskopi önerdi.alttan kamera ile girip bakılıyor.yapışık yerler düzeltiliyor.sedasyonka yapıldı zaten birşey hissetmedim.uyanınca Ağrı kesici yapacaklardı yaptırmadım bile dayanılmaz ağrım yok dedim:) bugün de işe gittim yani operasyon çok zor bir operasyon değil zaten içeri girip çıkmam 1 saati ya buldu ya bulmadı.sadece uyanınca sersemlik oluyor şuanda biraz lekelenme Dr normal dedi.sen neler yapıyorsun

profa gittim geçen ay tüm tahlillerimizi Alıp.hsg de vardı.dr hsg de yapışıklık var bu yapışıklık düşük ve kürtajlardan sonra olabiliyor.eğer düzeltmezsek tekrar düşük yaşayanilirsin dedi.hem dedi içerde ne var ne yok çıplak gözle görebiliriz.başka sorun varmı anlarız dedi.histereskopi önerdi.alttan kamera ile girip bakılıyor.yapışık yerler düzeltiliyor.sedasyonka yapıldı zaten birşey hissetmedim.uyanınca Ağrı kesici yapacaklardı yaptırmadım bile dayanılmaz ağrım yok dedim:) bugün de işe gittim yani operasyon çok zor bir operasyon değil zaten içeri girip çıkmam 1 saati ya buldu ya bulmadı.sadece uyanınca sersemlik oluyor şuanda biraz lekelenme Dr normal dedi.sen neler yapıyorsun
Mrb veson nasilsin ben Pink love . Geçmiş olsun bu islemden sonrada kendiliginden hamile kalan cok oluyor dr korunman gerekiyor dedi mi ?

Back