- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
salla gari çiçek sayarız sağol guzuuum kanın hep fokurdasın büylee
inşallah kuzum inşallah...hayırsıyla görürüz inşallah çift çizgiyi...şu ana kadar adet belirtisi yok aksine vucüt hamile gibi hareket ediyor...dün akşam baş dönmem oldu sabah hafif bulantım vardı....
vakit buldukca sallıyorum abla
sağol kuzum...amin inşallah ablacım ya...duanızı eksik etmeyin gülüm...LeYLa_21 ben sana kraker alırım abla markete girince bi kilo alıyom kasiyerde zavallım şaşırıyor. Bebiş gelsin teyzeleri ona krakerler alır her bi şeyler alır. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hemen hamiş kalmış ol.
Sen çok kaptırma ne olacağı belli olmaz ama üzülme sonunda da abla.. güzel düşünmek çok iyi kötüyü çağırma ama üzülme de şakın emi
Mrb mor seven bende pink severimSağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Haftasonu da çalışıyorum ben. Bebek olmaz diye her işin içine daldım çıkamıyorum.
Leyla ablam inşallah hayırlısıyla gelir. Kardeşi olur inş kızının.
Ebru gözün aydın canım ne güzel annen gelmiş. Zamanlama çok iyi.
Rabbim inş bu ayda hamilelikler nasip eder.
kız acayip çişim geliyor ya...daha yeni gittim vc ye.... Ne izliyosun
Mrb mor seven bende pink severimtanisalimmi
kız acayip çişim geliyor ya...daha yeni gittim vc ye...
bende zuhal topal bu daha eglenceli
Ceza miKız Allah'ın cezasiiiiyi ki varsın çok güldürdün beni bugün
Defne nerde sen ne izliyon
Ceza miuyuyo arada uyaniyo uyandikca geri uyutuyom .
Mrb ogretmenimTanışalım tabi canım.Ara sıra bahsediliyordu bazen de görüyordum seni canım.
Ben diyarbakırdan katılıyorum.öğretmenim canım.
Morla pembe çok yakışır
Öyle okuyunca bi sevimli olduKız biz onu çok sevdiklerimize söylerizAllah'an cezasii diye son harfler ı değil i bu arada öyle oku
Emrahin oglu seda sayanda nerde çürük cariklar var onlar sedaya cikiyoBurda Caner var orda Bayhan bi yere de Emrah ın oğlu gelmiş o nerde
Çok yeni istemeye baslamizsiniz canım daha çok bekletmeden gelsin insaAllah Bebisin..Çokk tesekkür ederim hepinize sıcakkanlılığınız için 3 yıllık evliyim çocuk düşünmeye baslayalı 9 ay oldu . Doktora gideli ise 4 ay. İlk gittiğimde prolaktin hormonumum yüksek çıkmıstı bir de rahmimde şekil bozukluğu var doğustan kalp şeklinde. prolaktin için dostinex kullandım 2 ay olmadan düştü. Rahim içinse yapılacak bi şey yok hamile kamada ve süreçte riskleri var ama bi işlem de yapılamıyor öyle beklemedeyim her ay umutla bekliyorum Allah hayırlı zamanda hayırla her isteyene nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?