Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

inşallah kuzum inşallah...hayırsıyla görürüz inşallah çift çizgiyi...şu ana kadar adet belirtisi yok aksine vucüt hamile gibi hareket ediyor...dün akşam baş dönmem oldu sabah hafif bulantım vardı....:KK59:

Sen çok kaptırma ne olacağı belli olmaz ama üzülme sonunda da abla.. güzel düşünmek çok iyi kötüyü çağırma ama üzülme de şakın emi

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Haftasonu da çalışıyorum ben. Bebek olmaz diye her işin içine daldım çıkamıyorum.
Leyla ablam inşallah hayırlısıyla gelir. Kardeşi olur inş kızının.
Ebru gözün aydın canım ne güzel annen gelmiş. Zamanlama çok iyi.

Rabbim inş bu ayda hamilelikler nasip eder.
Mrb mor seven bende pink severim;) tanisalimmi ;)

Tanışalım tabi canım. :KK53:Ara sıra bahsediliyordu bazen de görüyordum seni canım.
Ben diyarbakırdan katılıyorum.:KK53:öğretmenim canım. :oops:
Morla pembe çok yakışır
Mrb ogretmenim ;) karnindaki bebis hayırlı olsun ;) bende Pink 4 aylik kizim var zor bi hamilelik geçirdim son zamanlarda bunalip kacmistim burdan :) geri geldim iste ohh olsun ;)

Çokk tesekkür ederim hepinize sıcakkanlılığınız için 3 yıllık evliyim çocuk düşünmeye baslayalı 9 ay oldu . Doktora gideli ise 4 ay. İlk gittiğimde prolaktin hormonumum yüksek çıkmıstı bir de rahmimde şekil bozukluğu var doğustan kalp şeklinde. prolaktin için dostinex kullandım 2 ay olmadan düştü. Rahim içinse yapılacak bi şey yok hamile kamada ve süreçte riskleri var ama bi işlem de yapılamıyor öyle beklemedeyim her ay umutla bekliyorum Allah hayırlı zamanda hayırla her isteyene nasip etsin inşAllah
Çok yeni istemeye baslamizsiniz canım daha çok bekletmeden gelsin insaAllah Bebisin..
Rahminin kalp şeklinde olduğunu usg kontrolünde mi söyledi doktorun..

Ben iki kere rahim filmi çekildim
İlkinde kalp şeklinde çıkmıştı.ikincisinde doktor normal kalp şeklinde degil dedi..
Yani hsg ye bile güven yok.. çekildin mi sen?

Back