- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla kiz hatta cok delirtenlere 2tane veriyimDişi çıkınca dağıtsana
Adağımdı dersin
Selam kızlar herkezler nasıl @Enyalios @Al_pi @deeploneliness ve diğer kızlar dün histereskopi oldum yapışıklık vardı Dr iki yerde düzeltme Yaptım dedi iyi geçmiş 2 ay korunma verdi 2.regl da kontrol var omega ve qenzim kullanıyoruz Bendeki yeni gelişmeler bunlar.alpi den sonra gebe kalan var mı?
kız bekleye bekleye bir hal oldum...bu küçük ilçede kan testide yapmıyor devlet hastanesi..mahrum yer...töbe töbe...
amin gülüm Allah razı olsun kuzum...duanızı eksik etmeyin ablacım...
kraker filan bulayım bir yerdensen ye bişele aç durmaaa
Kız prensesin napıyor iyi mi nas gidiyo okulu
Sen nerdesin ablis . Patlat bi ecz testi goster bize 2 cizgiyikız bekleye bekleye bir hal oldum...bu küçük ilçede kan testide yapmıyor devlet hastanesi..mahrum yer...töbe töbe...
amin gülüm Allah razı olsun kuzum...duanızı eksik etmeyin ablacım...
yarın sabah öbür sabah salıya kadar hergün yapayım canım...Abla bekleme yap sabah çatlattın bizi daaaa
Valla kiz hatta cok delirtenlere 2tane veriyimsen bugun cok tatlisin
yarın sabah yaparım inşallah pinkim..inşallah canım ya....bende çok istiyorum inanki...Sen nerdesin ablis . Patlat bi ecz testi goster bize 2 cizgiyi
yarın sabah öbür sabah salıya kadar hergün yapayım canım...
Sana yaptim bi kanim fokurdadi sanaKız kiiim ben miiiay bana mı iltifat yaptıııın
inşallah kuzum inşallah...hayırsıyla görürüz inşallah çift çizgiyi...şu ana kadar adet belirtisi yok aksine vucüt hamile gibi hareket ediyor...dün akşam baş dönmem oldu sabah hafif bulantım vardı....Yap yap bi her şey olabilir sevinmek bi İNŞALLAH
kraker filan bulayım bir yerdeniyi ablası çok şükür...salı günü kontrole götürcem..zayıf yiyip içmiyor..bakalım doktor amcamız ne diyecek...okulu çok seviyor...inşallah sonuna kadar böyle olur..sabah üzerine giydiriyorum..anne kardeşim ne zaman doğacak diyor ya...inşallah içine doğmuştur yavrumun..acayip kardeş istiyor canım ya..Rabbim onun duaları hürmetine nasip etmiştir inşallah bu ay...
Ins ya abla lutfen 2 cizgi olsunyarın sabah yaparım inşallah pinkim..inşallah canım ya....bende çok istiyorum inanki...
hiç değişmemişsin heeeeeee...işte eski pinkkkkkkk...Sana yaptim bi kanim fokurdadi sanaçiçek verecektumde cicek veren ikon yokmus bende sutyen sallarim o zaman
İnşallah abla yaa inşallah içine doğmuştur belki.. sevindim iyi olmasına kuzumun
amin kızlar..Allah razı olsun...inşallah canlarım...Rabbim kimsenin ellerine boş çevirmesin kuzularım...Ins ya abla lutfen 2 cizgi olsun
Sana yaptim bi kanim fokurdadi sanaçiçek verecektumde cicek veren ikon yokmus bende sutyen sallarim o zaman
amin gülüm Allah razı olsun canımcım..sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah ablacım...Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Haftasonu da çalışıyorum ben. Bebek olmaz diye her işin içine daldım çıkamıyorum.
Leyla ablam inşallah hayırlısıyla gelir. Kardeşi olur inş kızının.
Ebru gözün aydın canım ne güzel annen gelmiş. Zamanlama çok iyi.
Rabbim inş bu ayda hamilelikler nasip eder.
hiç değişmemişsin heeeeeee...işte eski pinkkkkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?