Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar herkezler nasıl @Enyalios @Al_pi @deeploneliness ve diğer kızlar dün histereskopi oldum yapışıklık vardı Dr iki yerde düzeltme Yaptım dedi iyi geçmiş 2 ay korunma verdi 2.regl da kontrol var omega ve qenzim kullanıyoruz Bendeki yeni gelişmeler bunlar.alpi den sonra gebe kalan var mı?

Kız şimdi aklımdan sen geçiyodun heee.. vay be çok enteresan demek yapşıklık çıktı nasıl bi operasyon kuzum anlatsana biraz ve Nası geçti iyimizin şuan

:KK70: sen ye bişele aç durmaaa
Kız prensesin napıyor iyi mi nas gidiyo okulu
kraker filan bulayım bir yerden :-) iyi ablası çok şükür...salı günü kontrole götürcem..zayıf yiyip içmiyor..bakalım doktor amcamız ne diyecek...okulu çok seviyor...inşallah sonuna kadar böyle olur..sabah üzerine giydiriyorum..anne kardeşim ne zaman doğacak diyor ya...inşallah içine doğmuştur yavrumun..acayip kardeş istiyor canım ya..Rabbim onun duaları hürmetine nasip etmiştir inşallah bu ay...:KK37:

kraker filan bulayım bir yerden :-) iyi ablası çok şükür...salı günü kontrole götürcem..zayıf yiyip içmiyor..bakalım doktor amcamız ne diyecek...okulu çok seviyor...inşallah sonuna kadar böyle olur..sabah üzerine giydiriyorum..anne kardeşim ne zaman doğacak diyor ya...inşallah içine doğmuştur yavrumun..acayip kardeş istiyor canım ya..Rabbim onun duaları hürmetine nasip etmiştir inşallah bu ay...:KK37:

İnşallah abla yaa inşallah içine doğmuştur belki.. sevindim iyi olmasına kuzumun

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Haftasonu da çalışıyorum ben. Bebek olmaz diye her işin içine daldım çıkamıyorum.
Leyla ablam inşallah hayırlısıyla gelir. Kardeşi olur inş kızının.
Ebru gözün aydın canım ne güzel annen gelmiş. Zamanlama çok iyi.

Rabbim inş bu ayda hamilelikler nasip eder.

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Haftasonu da çalışıyorum ben. Bebek olmaz diye her işin içine daldım çıkamıyorum.
Leyla ablam inşallah hayırlısıyla gelir. Kardeşi olur inş kızının.
Ebru gözün aydın canım ne güzel annen gelmiş. Zamanlama çok iyi.

Rabbim inş bu ayda hamilelikler nasip eder.
amin gülüm Allah razı olsun canımcım..sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah ablacım...

LeYLa_21 LeYLa_21 ben sana kraker alırım abla markete girince bi kilo alıyom kasiyerde zavallım şaşırıyor. Bebiş gelsin teyzeleri ona krakerler alır her bi şeyler alır. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hemen hamiş kalmış ol.

Back