doktor banada hep serephone veriyordu canım...Canimmm. Ben serephone ile hamile kalmıştım klomem turevi serephonenin daha iyi oldugunu okumustum biryerde...
Aynen canim cok dedigim dedik varya inatci emmeme sebibi tetsine geliyo ora burnu kapaniyo kiz artik bende bi garip oluyorum ucube gibiyim mememin biri buyuk biri kucuk kaldi.her gorende sagolsun memenin biri kucuk kalmis diyo . Aynen cnm oyke demek degilde bu cocuk ne zaman olmuyomu diye teyzeler vardiya iste onlar sutun yetmiyor yaramıyor heralde şişman degilcilere donduler
doktor banada hep serephone veriyordu canım...
ay canım dua et ya...inşallah Rabbim ol demiştir...sonu iyi olsun inşallah...test negatif çıkar diye ödüm patlıyor ya...Kız Leyloş abla şaka maka 6. Haftaya girdin ilk kez oldu böyle bişey hadi bakalım
Amaaaaaan o teyzeler ölene kadar var olacak..
Dişlerinde
Yürümesinde
Konuşmasında
Okula başlamasında
Okulu bitirmesinde
İş bulmasında
Evlenmesinde
Çeyizinde
Evinde
Çoçuğu oldu /olmadığında
Hiç bitmeyecekler ne yazıkki.
Kiz koca herif oldu 6haft ne zmn test yapcsndoktor banada hep serephone veriyordu canım...
ay canım dua et ya...inşallah Rabbim ol demiştir...sonu iyi olsun inşallah...test negatif çıkar diye ödüm patlıyor ya...morelimmmm bozukkkk şekerimmm....
huniyi taktiracaklar illa
Kız Leyloş abla şaka maka 6. Haftaya girdin ilk kez oldu böyle bişey hadi bakalım
Bebek sekeri yerine huni dagitsaydim keşkeonlara tak binileri
Her sorana bi huni ver hediye
geç döllenme ihtimalini göz önüne alırsak bugün 38.gün..daha hiç 33 günü aşmamıştı reglim...pazartesi yaptım negatifti...o yüzden ödüm patlıyor...kızlar pazartesi erken demişlerdi...bu ay yumoş geç çatladı canım...inşallah bebiş vardır...Kiz koca herif oldu 6haft ne zmn test yapcsn
yarın yada öbür sabah yapacam...canım...AA test yapmadın mı kız halaaa :) regl kaş gün geçti ne zaman yapacaksın.. dualarımız her daim zaten ablacım...
Bebek sekeri yerine huni dagitsaydim keşke
geç döllenme ihtimalini göz önüne alırsak bugün 38.gün..daha hiç 33 günü aşmamıştı reglim...pazartesi yaptım negatifti...o yüzden ödüm patlıyor...kızlar pazartesi erken demişlerdi...bu ay yumoş geç çatladı canım...inşallah bebiş vardır...
yarın yada öbür sabah yapacam...canım...
Rabbim inş göbüşüne bebiş koymuştur leyla ablam.geç döllenme ihtimalini göz önüne alırsak bugün 38.gün..daha hiç 33 günü aşmamıştı reglim...pazartesi yaptım negatifti...o yüzden ödüm patlıyor...kızlar pazartesi erken demişlerdi...bu ay yumoş geç çatladı canım...inşallah bebiş vardır...
yarın yada öbür sabah yapacam...canım...
inşalllllllahhhhhhh canımcımmm....
kız bekleye bekleye bir hal oldum...bu küçük ilçede kan testide yapmıyor devlet hastanesi..mahrum yer...töbe töbe...Ay inşallah yaaa yârin sabah yap bence çıkar gibime geliyo
Olmadı 3 4 gün daha bekler yine yaparsın regli gelmedikçe Ümit var :)
amin gülüm Allah razı olsun kuzum...duanızı eksik etmeyin ablacım...Rabbim inş göbüşüne bebiş koymuştur leyla ablam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?