Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba kızlar...
@Mor Seven canım geçmiş olsun inşallah son bulur bu olaylar...
İnternet yoktu bizde de.. Benim de dün annem geldi sürpriz yaptı... Dün de ben test yaptım negatif tabiki
Bi gün de gelicek yazıcaz buraya " pozitif tabiiysi "
:KK70: inan kuzum ve unutma bu lafımı :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Her gün yeni bir umut canlarim Allahın izniyle bende inanıyorum yazacaksınız buraya ve biz çığlıklar atacaZ yazı arkasından
Dört yıl sonra geldi bizimki bak..
Rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah..hep duamdasiniz
Az kaldı herkes hamile listesine eklenecek :)

Her gün yeni bir umut canlarim Allahın izniyle bende inanıyorum yazacaksınız buraya ve biz çığlıklar atacaZ yazı arkasından
Rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah..hep duamdasiniz

umutLatahzen umutLatahzen can senin bitkisel kürler nasıl gidiyor senin bat ne zaman ?
İnsaAllah gelmezz :dua:

Amiiiin kuzum benim amin insallah Rabbim nasip edecek bize de..
Bitkiler biteli epey oluyo kuzum daha gitmedim aktar amcaya ama gidicem :KK70:
Bu arada doktora da gitmedim klomen sonrasi ne kontrole gittim ne baska bise 3 ay kullancaktı sözde ama zayiflamam lazim once.. sonra gidicem doktora
85.5 olmustu kilom stres ve bebek psikolojisiyle
Suan 79 oldum 70 olayim hele bi Allahin izniyle oyle gidicem doktora..
Ve bana icimden bi his klomenin bana yaramadigini soyluyo.. eger doktora gidersem ve yine klomen derse ben her klomen sonrasi kimyasal gebelik yasiyorum baska türevi ilac varsa onu deneyelim dicem..
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin bunlar hep bi umut tabiiki :KK43:

Bi gün de gelicek yazıcaz buraya " pozitif tabiiysi "
:KK70: inan kuzum ve unutma bu lafımı :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
İnşallah kızlar gelicem buraya halay çekicem pozitif diyeee:halay: İnşallah kızlar umarım güzel günler baharlar gelir...

@hsevda canım duanı okudum..Rabbim kabul etsin ablacım..:dua:..sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin kuzum...nerelerdesin?seni pek göremiyorum topicde...nöbettemisin?

Insallah o kasvetli hava sana yarin gunes gibi dogar ve vucudun seni yaniltir..
Bak sela okunuyor Rabbim sana hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda aminnn..

Alpim yaaa Allah razı olsun ne güzel dua ettin inşallah Rabbim tüm bekleyenlere en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi vermeyi nasip eder:dua:

Amiiiin kuzum benim amin insallah Rabbim nasip edecek bize de..
Bitkiler biteli epey oluyo kuzum daha gitmedim aktar amcaya ama gidicem :KK70:
Bu arada doktora da gitmedim klomen sonrasi ne kontrole gittim ne baska bise 3 ay kullancaktı sözde ama zayiflamam lazim once.. sonra gidicem doktora
85.5 olmustu kilom stres ve bebek psikolojisiyle
Suan 79 oldum 70 olayim hele bi Allahin izniyle oyle gidicem doktora..
Ve bana icimden bi his klomenin bana yaramadigini soyluyo.. eger doktora gidersem ve yine klomen derse ben her klomen sonrasi kimyasal gebelik yasiyorum baska türevi ilac varsa onu deneyelim dicem..
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin bunlar hep bi umut tabiiki :KK43:
Canimmm. Ben serephone ile hamile kalmıştım klomem turevi serephonenin daha iyi oldugunu okumustum biryerde...

Canimmm. Ben serephone ile hamile kalmıştım klomem turevi serephonenin daha iyi oldugunu okumustum biryerde...

Dogrudur kuzum ben hic kullanmadım 9 10 ay arayla iki klomen tedavim oldu ikisi de kimyasal gebelik oldu iyi geldigini dusunmuyorum bana... yanli dusunuyo olabilirim :( ve daha iyisi varsa neden klomen kullaniyo doktorlar israrla anlamam ki.....

umutLatahzen umutLatahzen canım bende serephoneyle hamile kaldım vesilem oysa eğer :)
sadece beş gün gunde bir tane kullandım..

@hsevda duani okudum canım Rabbim kabul etsin insaAllah en yakın zamanda güzel haberler verirsin bizlere :)

Sanki biz senle ayni anda basladigimizda sende klomen kullaniyodun kuzum yanlis mi hayirliyorum ? sonraki ay mi serephone kullandin yoksa

Dogrudur kuzum ben hic kullanmadım 9 10 ay arayla iki klomen tedavim oldu ikisi de kimyasal gebelik oldu iyi geldigini dusunmuyorum bana... yanli dusunuyo olabilirim :KK43: ve daha iyisi varsa neden klomen kullaniyo doktorlar israrla anlamam ki.....
Ay yazamadim canim. Bilmiyorum cnm b3nde klomen varken neden turevini verdindr diye kiziyordum icten ice sonra arastirdim daha az yan etki ve daha etkili old okudum. Canim bu ilqc 10 tl mi ne. Sana tekrar klomen yazarsa serephone al kendin ?

Evet canım klomen kullanmistim hepbir karşılığını bulamadım bunu verdiler devlet hastanesinde hatta yoktu eczanede klomen verelim demişlerdi sonra inat ettim başka eCzaneden buldum :)
Nasip iste canim yaa. O klomeni alsaydin belkide yine olmayacakti. Bemde çok takigimdir ikame ilaclara . Simdi sifre veriyo dr ilacin adininsanini bilmeden ecz ne varsa onu verip yolluyo sinir oluyorum. Bana sute gecmeyen antibiyotik yazdim dedi dr ecz gittim aldim eve geldim okudumki sute geçiyomus ecz elimde ne varsa onu vermis adi adam :sinirli:

Back