• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Yazılana Fake diyen Arkadaşlar Okumanızı Rica ederim

neslihanot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
81
76
3
37
Arkadaşlar Merhaba ,

Sizden bir konuda istirham ediyorum bazı konuları takip ediyorum hunharca insanların yazdığı herşeye "fake" diyip geçip birde alay ediyorsunuz . Bakınız bazı insanlar sıkıntılarını dertlerini herkese anlatamıyorlar . Cidden ben başıma gelen bir olaydan sonra bu hayatta herşeyin olabileceği kanısına vardım . Ve o gün bugündür ne kimseyi yargılıyor ne de yaşadıklarılarıyla dalga geçiyorum . Burda herkes aynı eğitim seviyesine ve aynı çevre koşullarına, aynı duygulara sahip değil . Bir konu danışılıyor ve dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz . Karşıdaki insanın ne şartlar altında derdini yazdığını ve yazdıklarınızı okuyuca ne duruma gelebileceğini hiç düşünmüyorsunuz . Niye bu kadar herşey 4/4 lükmüş hayatınızda gibi davranıyorsunuz ? Haberleri hiçmi izlemiyorsunuz ? Hiçmi yakın bir çevrenizden insanın başına absurt olaylar gelmedi rica ederim insanlarla alay etmeyin !

Sizi bu konuda sağduyulu olmaya davet ediyorum . :KK20:

Son düzenleme:
Peki kardes
Alay etmek icin konu acanlara da bir mesajiniz varsa ona da ayri konu acin
Biz dinleriz her turlu

Peki kardes
Alay etmek icin konu acanlara da bir mesajiniz varsa ona da ayri konu acin
Biz dinleriz her turlu

Onuda mesela örnekler vererek siz açın cidden alay ediyorlarsa hepimiz şikayetçi olup engelletiriz ama benim kendi yazdığım cidden yaşadığım ve bu kötü durumdan bursuru sıkıntı yaşadığım olaya bile fake dediler ilk açtığım konuda herkese belgelerle özelden ispat ederim dediğim halde alay ettiler ben bu konuyu bu yüzden açtım ve okuduğum ve doğruluğuna inandığım birçok konuda insanlar böyle gaddarca alay etmiş ona üzülerek böyle birşey açma gereksinimi hissettim yoksa başka bir niyetim yok umarım hislerimi anlatabilmisimdir

Back