kızlar ben 22 yaşındayım boyum 1.65 ama uzatmak istiyorum. netten araştırırken bi ilaç gördüm supra tall diye. benim bildiğim ergenlik bitince boy uzamaz ama bu ilaç büyüme hormonu salgılatıyormuş. yorumları okudum müşteri hizmetlerini aradım özellikle yanında süt içilmesi daha fazla etki ediyormuş. boy uzatmanın yanında sırf sağlık için de kullanabilirsiniz diyolar. düzenli olarak kullanınca 2.ayda uzatmaya başlıyomuş. 25 yaşında bikaç cm uzayanlar var. ben alıcam ve eğer etki gösterirse buraya yazıcam. denemek isteyen varsa denesin bence.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her yaşta boy uzatan ilaç!!!!!
- Konu Sahibi tatyana35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizce mantıklımı o kadar zengin insanlar var.. Boylarını uzatamıyorlar.. Böyle bişe gerçek olsa dünyanın en zengin sektörü olurlar..bide zayıflamaya kesin çözüm ve selülit de dahil..bunlar para tuzakları ergenlik çağından sonra hiç inandırıcı değil kanmayın ama eger yan etkisi yoksa içinizde kalmasın bunuda deneyin
Kız bıde bısı olmasın kullanma bence ya bnde 170 ım ama 5 10 cm daha uzasam fena olmaz ama hakkaten sanmıorm
aynen vala ben 1.70 ama bı 5 cmcık de fenazdı hanı :) Allah ıma sukur yınede
dımı kız 175 ıyı olurdu sankı platese baslıcam bnde 24 yasındayımda belkı uzarım Gercı boy 170 ı gectıkce tıp kayıoaynen vala ben 1.70 ama bı 5 cmcık de fenazdı hanı :) allah ıma sukur yınede
dımı kız 175 ıyı olurdu sankı platese baslıcam bnde 24 yasındayımda belkı uzarım Gercı boy 170 ı gectıkce tıp kayıo
cnm ya bu plates cıdden boy uzatıyomu kı ben de 20 yasındayım topuklu gıyemıyorum sevmıyorum da tık tık sınır oluyorum :)ama dugunlerde mecbur gıyıyorum
kızlar ben 22 yaşındayım boyum 1.65 ama uzatmak istiyorum. netten araştırırken bi ilaç gördüm supra tall diye. benim bildiğim ergenlik bitince boy uzamaz ama bu ilaç büyüme hormonu salgılatıyormuş. yorumları okudum müşteri hizmetlerini aradım özellikle yanında süt içilmesi daha fazla etki ediyormuş. boy uzatmanın yanında sırf sağlık için de kullanabilirsiniz diyolar. düzenli olarak kullanınca 2.ayda uzatmaya başlıyomuş. 25 yaşında bikaç cm uzayanlar var. ben alıcam ve eğer etki gösterirse buraya yazıcam. denemek isteyen varsa denesin bence.
Yani moral bozmak ve kestirip atmak istemiyorum ama bu yaştan sonra vücudunuzun salgılayacağı büyüme hormonu yalnızca boy uzatmaz. Çene, burun falan uzatabilir. Komik geliyor kulağa farkındayım ama ben de bi ara merak sarmıştım bu tarz yöntemlere. Abim doktor, o söylemişti. Siz yine de bir araştırın derim.
cnm ya bu plates cıdden boy uzatıyomu kı ben de 20 yasındayım topuklu gıyemıyorum sevmıyorum da tık tık sınır oluyorum :)ama dugunlerde mecbur gıyıyorum
Evet pilates 1-5 cm arasında boy kazandırır, bu gerçek. Bir arkadaşımın boyu 1-2 cm falan uzadı. Pilates vücudun duruşunu düzelttiği için kamburluk vs varsa onları kazandırıyor vücuda.
buyuyunce sewersın canm bnde 20 yasında swmıodm ehehecnm ya bu plates cıdden boy uzatıyomu kı ben de 20 yasındayım topuklu gıyemıyorum sevmıyorum da tık tık sınır oluyorum :)ama dugunlerde mecbur gıyıyorum
ya platesı bılmıormkı uzun gsterıo dıolar kaslar uzuyomus
Evet pilates 1-5 cm arasında boy kazandırır, bu gerçek. Bir arkadaşımın boyu 1-2 cm falan uzadı. Pilates vücudun duruşunu düzelttiği için kamburluk vs varsa onları kazandırıyor vücuda.
pekı ub platesı topla yapmak sart mı ve ne gıbı hareketler var bunok dua bılgım yok da hıc
buyuyunce sewersın canm bnde 20 yasında swmıodm ehehe
ya platesı bılmıormkı uzun gsterıo dıolar kaslar uzuyomus
ya vala baslıcam bende sayenızde herkes dıyo plates plates baslıyalım yahuuuuuuuu :))
arkadasın ewdemı yaptı uzmanlamı yaptıEvet pilates 1-5 cm arasında boy kazandırır, bu gerçek. Bir arkadaşımın boyu 1-2 cm falan uzadı. Pilates vücudun duruşunu düzelttiği için kamburluk vs varsa onları kazandırıyor vücuda.
Yani moral bozmak ve kestirip atmak istemiyorum ama bu yaştan sonra vücudunuzun salgılayacağı büyüme hormonu yalnızca boy uzatmaz. Çene, burun falan uzatabilir. Komik geliyor kulağa farkındayım ama ben de bi ara merak sarmıştım bu tarz yöntemlere. Abim doktor, o söylemişti. Siz yine de bir araştırın derim.
aynen doğru
hatta yalnızca boy uzatmaz değil
boyu hiç uzatmaz
el ayak kemikleri, yüz kemikleri filan büyür, kabalaşır
tipik bi görünüm olur
hastalığın adı da akromegali
cnm bu arada arkadasınız kac yasındaydı