• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her yaşta boy uzatan ilaç!!!!!

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar ben 22 yaşındayım boyum 1.65 ama uzatmak istiyorum. netten araştırırken bi ilaç gördüm supra tall diye. benim bildiğim ergenlik bitince boy uzamaz ama bu ilaç büyüme hormonu salgılatıyormuş. yorumları okudum müşteri hizmetlerini aradım özellikle yanında süt içilmesi daha fazla etki ediyormuş. boy uzatmanın yanında sırf sağlık için de kullanabilirsiniz diyolar. düzenli olarak kullanınca 2.ayda uzatmaya başlıyomuş. 25 yaşında bikaç cm uzayanlar var. ben alıcam ve eğer etki gösterirse buraya yazıcam. denemek isteyen varsa denesin bence.

fıyatı ne kı bu ılacın ayrıca bence sadece ılac etkılı olmaz egzersızle sart elma yoplar gıbı yapın kollarınızı arkadalsr bı de esnerken kollarınızı gerıye dogru atın cekınmeyın esnemek de boy uzatır

Kız bıde bısı olmasın kullanma bence ya bnde 170 ım ama 5 10 cm daha uzasam fena olmaz ama hakkaten sanmıorm

Sizce mantıklımı o kadar zengin insanlar var.. Boylarını uzatamıyorlar.. Böyle bişe gerçek olsa dünyanın en zengin sektörü olurlar..bide zayıflamaya kesin çözüm ve selülit de dahil..bunlar para tuzakları ergenlik çağından sonra hiç inandırıcı değil kanmayın ama eger yan etkisi yoksa içinizde kalmasın bunuda deneyin:49:

dımı kız 175 ıyı olurdu sankı platese baslıcam bnde 24 yasındayımda belkı uzarım :9: Gercı boy 170 ı gectıkce tıp kayıo

cnm ya bu plates cıdden boy uzatıyomu kı ben de 20 yasındayım topuklu gıyemıyorum sevmıyorum da tık tık sınır oluyorum :)ama dugunlerde mecbur gıyıyorum

kızlar ben 22 yaşındayım boyum 1.65 ama uzatmak istiyorum. netten araştırırken bi ilaç gördüm supra tall diye. benim bildiğim ergenlik bitince boy uzamaz ama bu ilaç büyüme hormonu salgılatıyormuş. yorumları okudum müşteri hizmetlerini aradım özellikle yanında süt içilmesi daha fazla etki ediyormuş. boy uzatmanın yanında sırf sağlık için de kullanabilirsiniz diyolar. düzenli olarak kullanınca 2.ayda uzatmaya başlıyomuş. 25 yaşında bikaç cm uzayanlar var. ben alıcam ve eğer etki gösterirse buraya yazıcam. denemek isteyen varsa denesin bence.

Yani moral bozmak ve kestirip atmak istemiyorum ama bu yaştan sonra vücudunuzun salgılayacağı büyüme hormonu yalnızca boy uzatmaz. Çene, burun falan uzatabilir. Komik geliyor kulağa farkındayım :1: ama ben de bi ara merak sarmıştım bu tarz yöntemlere. Abim doktor, o söylemişti. Siz yine de bir araştırın derim.

cnm ya bu plates cıdden boy uzatıyomu kı ben de 20 yasındayım topuklu gıyemıyorum sevmıyorum da tık tık sınır oluyorum :)ama dugunlerde mecbur gıyıyorum

Evet pilates 1-5 cm arasında boy kazandırır, bu gerçek. Bir arkadaşımın boyu 1-2 cm falan uzadı. Pilates vücudun duruşunu düzelttiği için kamburluk vs varsa onları kazandırıyor vücuda.

buyuyunce sewersın canm bnde 20 yasında swmıodm ehehe
ya platesı bılmıormkı uzun gsterıo dıolar kaslar uzuyomus

Evet pilates 1-5 cm arasında boy kazandırır, bu gerçek. Bir arkadaşımın boyu 1-2 cm falan uzadı. Pilates vücudun duruşunu düzelttiği için kamburluk vs varsa onları kazandırıyor vücuda.

pekı ub platesı topla yapmak sart mı ve ne gıbı hareketler var bunok dua bılgım yok da hıc :(

Yani moral bozmak ve kestirip atmak istemiyorum ama bu yaştan sonra vücudunuzun salgılayacağı büyüme hormonu yalnızca boy uzatmaz. Çene, burun falan uzatabilir. Komik geliyor kulağa farkındayım :1: ama ben de bi ara merak sarmıştım bu tarz yöntemlere. Abim doktor, o söylemişti. Siz yine de bir araştırın derim.

aynen doğru
hatta yalnızca boy uzatmaz değil
boyu hiç uzatmaz
el ayak kemikleri, yüz kemikleri filan büyür, kabalaşır
tipik bi görünüm olur
hastalığın adı da akromegali

Back
X