Sivilceli Ciltler Her türlü ilacı kullandım ama çareyi bulamadım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

burcum_94

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
4
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar uzun bir süre boyunca çeşitli kremler kullandım eritretin clindoxyl aknilox gibi.tetradox adında kapsülü 6 ay kadar içtim yanında imex merhemle ve clindoxyl adlı kremle birlikte evde denenen birçok doğal yöntemi kil maskelerini yaptım ama hiçbir faydası olmadı yanaklarımda zaman zaman 3-4 tane iltihaplı sivilceler çıkıyor ondan da kötüsü yanaklarımda kızarık şeklinde sivilce izleri var bu sorunla 6 yıldır mücadele ediyorum gitmediğim cildiye doktoru kalmadı ama yine de başarılı olamadım.cesaret edemediğim için roc ve benzeri ilaçları kullanamıyorum doktorlar da gerekli değil dediği için onlara da bulaşmadım.nolur bana yardımcı olun :(

bendee aynı durumdaydım. aralıkta en son canıma tak etti lanet olsun bende başlayacağım artık son çare bu ,roaccutane, zoratnn türü ilaçalra dedim ve yazdırdım. Tabi ki iş almaya gelince yine acaba? diye düşünüp alamadım. keşke alıp kullansaydım şimdiye çoktaan tedavim bitmişti.
şimdi artan stres ve üzüntümden dolayı cildim kötüleşiyor ve yakın bi arkadaşım şu an ki baby face yüzünü roaccutane a borçlu olduğunu söyleyince şaşırdım. bir de üstüne benim yüzüm çok fenaydı seninki yine çok iyi diyince. bu sefer niyetlendim ve bayramdan sonra hemen yazdıracağım .tek dileğim yüzümün çok fazla kusmaması yoksa nasıl çıkacağım insan içine makyajsız? :(

tatlım ne kadar ilaç,kür,sabun ıvır zıvır varsa denedim.sonuç alamadım.ilk başta kimi iyi gelsede eski haline dönüyodu.bende akışına bıraktım.insanlarla yakın konuşamazdım görücekler diye.artık sorun etmiyorum alıştım..:ssz: eğer çözümü bulan varsa söylesinn :34::34:

Maalesef ben de aynı durumdayım :( roaccutane de dahil kullanmadığım hap,krem, dermokozmetik ürünü kalmadı. En son çare olarak gıda takviyelerini bile denedim. Bir yerde madem suyu ve pudrayı karıştırıp sürünce iyi geldiğini okudum bi kaç defa denedim faydalı olur gibi oldu ama yıne başka bi yerde pudranın gözenekleri tıkayabilceğini okudum korktumkullanmayı bıraktım.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum

Maalesef ben de aynı durumdayım :( roaccutane de dahil kullanmadığım hap,krem, dermokozmetik ürünü kalmadı. En son çare olarak gıda takviyelerini bile denedim. Bir yerde madem suyu ve pudrayı karıştırıp sürünce iyi geldiğini okudum bi kaç defa denedim faydalı olur gibi oldu ama yıne başka bi yerde pudranın gözenekleri tıkayabilceğini okudum korktumkullanmayı bıraktım.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum

işe yarayan bir yöntem bulduğum an her yere yazıcam :27::27:

Kızlar bende de fena halde sivilce sorunu var ama sadece alnimda. 18 yasindayim Yanaklarimda ve çenemde bi kez çıktığını görmedim suana kadar. Alnimdakiler de yara gibi önce şişiyor (tam tabiriyle, sanki kapıya bir yere çarpmış gibi bir sislik) sonra ki gun kabuk bağlıyor ve fena halde ağrıyor. Fakat icinde iltihap denen hic bir şey yok, sıktığımda icinden sari bi sıvı akıyor sadece. Kabuğun geçmesi de bi uç bes gunu alıyor. Denemedigim krem kalmadı doktor kremi yada el yapımı kremler vs vs. Ise yaramıyor bir ay çıkmasa sonra daha fena çıkıyorlar. Ama roaccutane gibi ilaç tedavisi görmedim hic..Ben suana kadar benim gibi türden sivilcesi olanı da görmedim. sanki yüzümde yaniklar var gibi kara kara..Benimle aynı kaderi paylaşan var mı? Yardım edin :(

ben 21 yaşındayım. lise2den itibaren yanaklarımda sivilce çıkıyodu ve ben temizleyici kullanmıyodum hiç. liselilere söylüyorum: eczanelerden iyi bi temizleyici jel alın, her akşam temizleyin yüzünüzü ve yine eczaneden aldığınız nemlendirici ile kremleyin. ürünlerin alkolsüz olmalarına özen gösterin; yoksa cildinizi kurutur, yakar, kaşındırır. ürün almadan önce de burda kullanıcı yorumlarını okuyun, öyle alın. ben hep alıp alıp memnun kalmayıp çöpe atıyodum (biraz salakmışım sanırım :44:). ah şimdiki aklım o zaman olsaydı da cildimi düzenli temizleseydim, çıkan sivilceler siyah noktalar temizlenir giderdi. şimdi yanaklarımda derinin altında kızarık yuvarlaklar var; iltihapsız, sadece kırmızı yuvarlaklar. dokununca şiş ama dışardan şiş değil. pfff . temizleyince de gitmez peelingle de gitmez. kesip atıcan yanağı, anca o zaman gider :43: ne önerirsiniz bana :14:
sizinkiler yüzeydeyse temizleyin, kremleyin, arada peeling yapın geçer. benim gibilerinki peki? :43:

merhaba arkadaşlar uzun bir süre boyunca çeşitli kremler kullandım eritretin clindoxyl aknilox gibi.tetradox adında kapsülü 6 ay kadar içtim yanında imex merhemle ve clindoxyl adlı kremle birlikte evde denenen birçok doğal yöntemi kil maskelerini yaptım ama hiçbir faydası olmadı yanaklarımda zaman zaman 3-4 tane iltihaplı sivilceler çıkıyor ondan da kötüsü yanaklarımda kızarık şeklinde sivilce izleri var bu sorunla 6 yıldır mücadele ediyorum gitmediğim cildiye doktoru kalmadı ama yine de başarılı olamadım.cesaret edemediğim için roc ve benzeri ilaçları kullanamıyorum doktorlar da gerekli değil dediği için onlara da bulaşmadım.nolur bana yardımcı olun :(

aynı sorun bendede vardı nasıl çözebilirim diye çok araştırdım sonra bi arkadaş vasıtasıyla forever living ile tanıştım probolis li krem aloe vera lı kremlerini kombine şeklinde kullandım geçti artık başka bişey kullanmam.....isteyen olursa bana yardım eden kişinin mailini yazabilirim

kızlarr bir eczacının tavsiyesiyle cosmed leke karşıtı kreme başladım iyi gibi geldi bana lekeleri daha az göze batar hale getiriiyo.sivilceler içinde dermokil maske yapıyorum ve clindoxyl imeks kullanıyorum dönüşümlü.faydasını gördüm iltihapı sivilcelerim söndü ama bu nerisona c kremi eczacıya sordum onu sivilceler için vermiyoruz egzeması olanlar için veriyoruz dedi ama ben deneyen arkadaşların yorumlarını okudukça çok denemek istiyorum fakat eczacı öyle dediği için korktum açıkcası kızlar yarım edinn :(((

Back
X