- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Allah razı olsun senden ve hepinizden. Dualarınız hürmetine Rabbim dileklerimizi yaşatsın. Kanamam bittiğinde seve seve katılacağım aranızaiki prensesin annesi kardeşimizin hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması için 313 AYETEL KÜRSİ okuyoruz
Amin canım benim ❤❤❤Allah razı olsun senden ve hepinizden. Dualarınız hürmetine Rabbim dileklerimizi yaşatsın. Kanamam bittiğinde seve seve katılacağım aranıza
30 aldım kalan 15020 aldım
Kalan 180
140 kaldı30 aldım kalan 150
Tamam canım ❤❤❤Dil-i bitab kuzu ben telefon garantiden gelince buraya katılayım olur mu takip edemiyorum hak geçmesin haber weririm sana
Bende size dua ettim, dualarınızın kabulu içinHerhangi bir liste tutmadan,sayi paylasimi yapmadan, devam zorunluluğu olmadan, birbirimze dua edelim mi? Örneğin a kisisi icin 313 fatiha okuyalim o bitince ilk kim gelirse ona okuyalim.Her türlü dua,esma ve sure terkibini okuyabiliriz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, Rabbim gönlümüzdeki leri hayırlısı ile versin maddi manevi sıkıntılarınızı gidersin ❤❤Bende size dua ettim, dualarınızın kabulu içinBanada dua eder msiiniz Büte kalmadan memleketime gitmem, hakkımda hayırlı olan insanla tanışmam içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?