- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi braindamage
-
Canim ben salati tefriciye kismini kacirmisim smdi namazdan sonra baslayayim bitiririm bugunSalat-ı Tefriciye okuyacak kişi öncelikle 5, 10 veya 25 kere ''Estağfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istiğfar eder.
Salat-ı tefriciyye'ye başlamak için;
Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.
Kafiyesizsiir 445 adet okudu
@Numanayse 445 adet
@Tospaagtd 445 adet okudu
braindamage 445 adet
Uraniaaflora 444 adet
kavs-i kuzah 444 adet
H HumeyraNaz 444 adet okudu
@Hazal 444 adet okudu
Elmas2326 444 adet okudu
@Esmrld 444 adet
Yetistirrim dedim ama canim soz vermeyeyim yetistiemey cegim agri geri basladi wcden cikamiyorum
Canım okuyamadığın kadarını söyle biz de okuyalım geçmiş olsunYetistirrim dedim ama canim soz vermeyeyim yetistiemey cegim agri geri basladi wcden cikamiyorumcok hastaym 1 gun daha idare eder misiniz tamamen elimde olmayam sebeplerden oturu noldugunu bnde anlamadm
100 kaldi canim bugun biter
Sagol canim Allah razi olsunKafiyesizsiir icin okudum
Allah şifa versin canim ederim insallah geçmiş olsunBende dua isteyebilir miyim yarın meme emari çekineceğim inşallah iyi sonuçlar alırım
Allah şifa versin canim ederim insallah geçmiş olsun
Amin sağol canım
Tamam canim basladim ben Allah razi olsun fazla yorma kendini ne kadar okuyabilirsen o kadar okuKafiyesizsiir Canım ben de yardim edeyim sana basladiysan okuyabildigim kadariyla sayıyı söylerim en son
Canım ben de yardım edeyim birlikte bitirmeye çalışalım niye böyle oldu anlamadimbraindamage Canim okumayan üç kişinin yerine kendi niyetime okumaya baslayim sayı fazla olduğu için üç dört gün icinde bitirebilirim yeni arkadaşın duasına geçin isterseniz ama ben geriden gelirim okumaya büyük ihtimal yine de size yetişmeye calisirim benim niyetime okuyan herkesten Allah razi olsun
Okuyabildigin kadar oku canim yorma kendiniCanım ben de yardım edeyim birlikte bitirmeye çalışalım niye böyle oldu anlamadim
Canım istersen burdan yazalım şu kadar okundu kalan şu diye diğer arkadaşlar da okumak isterse bittiği zaman direk bırakırız okumayıOkuyabildigin kadar oku canim yorma kendiniokudugun sayıyı bana bildirim yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?