Şampuan ve Saç Kremleri Her trl ampuan ve sa rnn denedim...

caylan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
55
3
86
Antalya
ve ne yazıkki işte bu dediğim bir ürüne hiç rastlayamadım. Bitkiseller saçımı kazık gibi yapıyor, kimyasallar ise yıpratıyor. Pantene tam istediğim gibi ipeksi yapıyor ama döküyor, elseve sert ve mat yapıyor, bioblas alayım dedim sonuç felaket...saçım saman gibi oldu zaten kurumaya eğilimli, ince telli ve kıvırcık...tarak greçmez hale geldi...hayashi bile mucize yaratmadı. Ne yapacağımı şaşırdım nemlendiren, dökmeyen bir şampuan yapmak bu kadar mı zor ...çok pahalı ürün almak istemiyorum şu ara...

benimde saçlarım kuru ve hemen matlaşır.ama şampuan sonrası krem kullanmıyorum artık...çünkü çok döküyor.banyodan çıkar çıkmaz rigenol adlı durulanmayan bitkisel bakım kremi sürüyorum onun sayesinde saçım yumuşuyor ve rahat taranıyor.kardeşimede denettim çok memnun kaldı o da.

bitkisel şampuan kullanıyorum bende gerçekten saçı sert yapıo saçlarım karışıo ama şampuandan sonra saç besleyici krem kullanıyorum yumuşacık yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…