her terzi bu tarz özel (yarisma) kiyafeti dikebilirmi? Bildiginiz var mi?

ellamuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
21
0
merhaba arkadaslar!

kizim sporcu (ritmik jimnastikci) ve artik yarismalarada katildigi icin, yarismalara özel kiyafetle katilmak zorunda. Likra kumas, transparan ve boncuk ve isleme agirlikli örnekte görüldügü gibi.

Bu tür elbiseyi sizce her terzi dikebilirmi? Yada antalyada bu tarz elbise dikebilecek bildiginiz bir terzi varmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Sanirim özel magazalarda vardir bu tür spor yada dans kiyafetleri gibi ama malesef daha hic rastlamadim. Bilen var mi?

Yardim ve önerileriniz icin tsk. ederim!

Örnek: $sanstitre33twtj3.jpg

img.php

Son düzenleyen: Moderatör:
bence her terzi dikemez. hele kumaş likralıysa ve istediğin türde süsleme yaptırmak istiyorsan. antalyada değilim ama bence gelinlik, abiye vs yapan yerlerle görüşmen daha iyi olur. onlar hem esnek, narin kumaşlar deneyimli oluyorlar hem de istediğin gibi süsleme de yaptırabilirsin..
kızına başarılar ayrıca..

önerin icin tsk.ederim, hakli olabilirsin. sanirim yazin antalyayi altini üstüne getirecegim böyle bir terzi yada magaza bulana kadar.

bu gün gördüğüm bir şeyde hemen aklıma sorduğun soru geldi. yarışma için şehir dışından gelen halk dansları grupları okulun salonunu kullanıyorlar prova için vs. bizde bu salondan faydalanıyoruz. anlattıklarına göre kostümleri için bir sponsor bulmuşlar, bu firmalar ( genelde tekstil firmaları) hem kostümlerini biraz daha revize edip, yarışma için tasarımlarını yapmışlar, hemde fazla bi rmaaliyete girmeden ( malum tasarımcısından ütücüsüne kadar herşey ellerinde mevcut) reklam giderlerini azaltmışlar. ayrıca bu tür şeylere çok da sıcak bakıyorlarmış. belki böyle bir şey de düşünebilirsin.
tekrar başarılar.

aslinda fikir güzel, bunun icin kalabalik bir grup ve en azindan ayni sehirde olmak gerekir diye düsünüyorum, malum yurt disindayim ve kizim katildigi kulubünde yarismalara katilan ögrenciler fazla degil. birde bu tür kiyafetlerle yada kumaslarla ugrasan bir sirket bulmak zor olsa gerek, cünkü gerek malzeme gerek dikis sekli daha farkli ve özel.

yinede gözün acik olsun, bu tür kiyafetleri satan bir magaza gördügünde haber edersen sevinirim. olurda bu sene istanbula belki yolumuz düserse mutlaka ugrardim.

valla kicim kadar parca bir kiyafete yüzlerce YTL vermek zoruma gidiyor :roflol: malesef yurtdisindada iscilik fazlasiyla pahali

yinede tsk.ederim yorumlarin icin.

X