çok fazla tartışmıyoruz aslında.. ben bazen olaylara ,kişilere aşırı sinirli tepki veriyorum.. böyle davranmamdan nefret ediyor, fazla sinirli oldğum konusunda haklı ama tehtidler(özelliklede kendisiyle tehtid) konusunda haksız buluyorum.. herkesin bir kişiliği var bende böyleyim..Tartışma sebepleriniz neler ki, bu kadar tartışma da normal değil sonuçta, lafa duyarsız hale gelmişseniz birden fazla duyduğunuz kesin.
eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
masaya yumrugunu vuruyor kendince.
direkt boşanma davasını açar kallavi bir şekilde ;giderim mi diyorsun ....git kapı orda çocuk mu avutucam bu yaştan sonra der öyle olmayan adamlığını kullandığını sanan şahsiyetsiz eşime veda ederim..eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
herkes evlenmemeli diyorum ben. sürekli aynı evde kalmak ve o insanın her şeyine tahammül etmek zor iş. bunu beceremeyeceksen evlenmeyeceksin arkadaş.
çok fazla tartışmıyoruz aslında.. ben bazen olaylara ,kişilere aşırı sinirli tepki veriyorum.. böyle davranmamdan nefret ediyor, fazla sinirli oldğum konusunda haklı ama tehtidler(özelliklede kendisiyle tehtid) konusunda haksız buluyorum.. herkesin bir kişiliği var bende böyleyim..
eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
keşke benim kocam evi terketse . Yok gitmez çakıldı kaldı adam .eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
GİT DE BAKALIM TEPKİSİ NOLUCAK SENİN BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMEDİĞİNİ BİLDİĞİ İÇİNDE YAPIYOR OLABİLİR YADA BEN GİDİM DE AYNI ŞEYLE KARŞILAŞIRSA NE TEPKİ VERİR BELKİ ANLAReşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??