her tartışma sonrası 'evi terkederim' tehdidi

Tartışma sebepleriniz neler ki, bu kadar tartışma da normal değil sonuçta, lafa duyarsız hale gelmişseniz birden fazla duyduğunuz kesin.
çok fazla tartışmıyoruz aslında.. ben bazen olaylara ,kişilere aşırı sinirli tepki veriyorum.. böyle davranmamdan nefret ediyor, fazla sinirli oldğum konusunda haklı ama tehtidler(özelliklede kendisiyle tehtid) konusunda haksız buluyorum.. herkesin bir kişiliği var bende böyleyim..

Sizi tehdit etmesine müsaade ederseniz bu hep böyle devam eder.
" defol git, v.s şeklinde değilde ; gitmek istersen seni asla tutmam. Yanımda durmak istemeyen adamı zorla tutmam. Fakat söylediğin zaman ya git , ya da söyleme; böyle yapınca seninle olan geleceğime inancım kayboluyor " şeklinde bağırmadan net bir cümle kurup köşeye çekilin derim.
Bir iki yaptıktan sonra söylemez diye düşünüyorum.

eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??

masaya yumrugunu vuruyor kendince.

eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
direkt boşanma davasını açar kallavi bir şekilde ;giderim mi diyorsun ....git kapı orda çocuk mu avutucam bu yaştan sonra der öyle olmayan adamlığını kullandığını sanan şahsiyetsiz eşime veda ederim..

:KK48:

herkes evlenmemeli diyorum ben. sürekli aynı evde kalmak ve o insanın her şeyine tahammül etmek zor iş. bunu beceremeyeceksen evlenmeyeceksin arkadaş.

anası yakınsa o yuzden de öyle tehditler ediyordur.

çok fazla tartışmıyoruz aslında.. ben bazen olaylara ,kişilere aşırı sinirli tepki veriyorum.. böyle davranmamdan nefret ediyor, fazla sinirli oldğum konusunda haklı ama tehtidler(özelliklede kendisiyle tehtid) konusunda haksız buluyorum.. herkesin bir kişiliği var bende böyleyim..

Herkesin bir kişiliği var tamam ama aynı olaya veya kişiye hissedilen aşırı sinirli tepki ortak değilse sorun çıkması kaçınılmaz, sizin aynı devam edip onun tehditlerine son vermesi çok da olabilir bir şey değil.

Bir kere 8 numaralı bakışım eşliğinde uyarırım devam ederse çilingir çağırır kilidi değiştirir ben onu kapının dışında bırakırım

sizin böyle bır korkunuzun olduğunu sezmiş olablir.Tabiki berbat bir durum yani içimdem ne halin varsa gör demek gelirdi heralde böyle bir adama... bunu çok dile getirirsede içimden söylemek ile kalmaz dışıma çıkarırdım sonunda.

Ya blöf değilse demişsiniz bir yorumda ve tamda bu korkunuzu bildiği, hissettiği için bu kadar sık dile getirebiliyor. Gerçekten yapacak olan adam bunu eninde sonunda yapar. Tüm cesaretinizi toplayın ve bir daha böyle tehdit ettiğinde yada edeceğinde kapıyı ilk siz gösterin ve bunu yapmaktan korkmayın. Dediğim gibi gideceği varsa zaten zincire de vursanız boş..

keşke benim kocam evi terketse . Yok gitmez çakıldı kaldı adam .

Aynen teyzemin eşide 35 yıldır giderim terk ederim teyzemin ömrünü yedi oda gitme ne olur hep gönül yapma derdinde neyse anneannemden dedemden mitas kalınca teyzem ev yaptırdı oraya geçtiler enson yine giderim ederim derken teyzemde yeter laaaaannn s...tir git işte kapı iştede sapı demiş adam diyormuşkiii giderim gelmem gelme çokda tın demiş teyzem adam belki 20 kez tekrarlamış teyzemde vallahi git istemiyorum seni artık ömrümü yedin beee gitde bende huzur bulayım demiş :KK53:adam yavrum şaka yapıyom gerçek sanıyorsun gidermiyim hiç hayatımın aşkını 2 çoçuğumun anasını bırakırmıyım demiş 35 yıl dile kolay teyzem yemiş bunun blöflerini :KK14:blöfffdur o gidecek adamı yolcudur abbas bağlasan durmaz misali giderrrrr

defol git derim
sinir konusunda senden aşagı kalır yanım yok valla
giderim diyene kal demem:KK45:

GİT DE BAKALIM TEPKİSİ NOLUCAK SENİN BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMEDİĞİNİ BİLDİĞİ İÇİNDE YAPIYOR OLABİLİR YADA BEN GİDİM DE AYNI ŞEYLE KARŞILAŞIRSA NE TEPKİ VERİR BELKİ ANLAR

git diyemiyeceğinizi düşündüğü için tehdit ediyor. Bence güle güle deyin ve lafınızın arkasında durun.
ve izleyin. gitsede gitme vs demeyin. Gitsede geri gelecektir. ve sonrasında bu huyunu bırakacaktır.
ben olsam böyle yapardım. ha gidip gelmediyse sizi zaten kafada bitirmiştir.

ilk evliliğinizde bu sebepten bittiyse siz de kendinizi değiştirin biraz tabi ki kocanızın böyle demesini kabullenmek zor ama sürdürmek istiyorsanız o sözü söylemesine neden neyse onu değiştirin böylece çözülmüş olur

Ben olsam, duygularimi ona ifade ederim. oturup konusun. Ve cok acik diyin yani:" Böyle devam tehdit edersen, sessiz sualsiz ben gidecegim birgün":110:

Ben olsam bir gün toplarım bavulunu, kapı girişine koyarım.
Hadi güle güle derim.
Gitsin de görelim. O diline sahip çıkmayı bilecek!

bilmiyorum ama ona kaybetme korkunuzun olmadığını belirtmelisiniz.valizimi alıp giderim dediğinde sen bilirsin,gittiğin takdirde sonuçlarına katlanırsın o kadar bana bi şey olmaz diyin bakalım ne yapacak?

X