Sinir bozucu. Ben olsam defol git lan, senle mi uğraşacam derim...eşimle her tartışma sırasında yada sonrasında, beni evi terk etmekle tehtid ediyor. eve gelmeyeceğim.,bir daha şöyle dersen-böyle davranırsam evi terk edeceğim diyor. çok garip ve saçma geliyor bana bir erkeğin bu kadar tehtidkar davranması. bunun sonucu ona ve evliliğimize güvenemiyorum, sevgimi azaltıyor. o iş öyle değil böyle yapılır deyip mahkemeye dilekçe veresim geliyor...evet doğru fazlaca sinirliyim,hemencecik sinirlenip bağırıp çağırıyorum ama bu evlilik tehdidi yapmayı gerektirmiyor.. bir kadın veya erkeğin tartışma-anlaşmazlık sonrası evi terketme,boşanma tehditini nasıl değerlendirirsiniz??
sinir bozucu gerçekten ama garip bir şekilde, duya duya bende duyarsızlık oluşturmaya başladı..Sinir bozucu. Ben olsam defol git lan, senle mi uğraşacam derim...
Bu durumdan çok korktuğunuzu dile getirmiş miydiniz daha önceler de ?
dile getirip getirmediğimi hatırlamıyorum... ama daha önce çok kısa süren bir evliliğim olmuştu.. elbetteki eşim bunu biliyor.. bununla ilgili olabilirmi?Bu durumdan çok korktuğunuzu dile getirmiş miydiniz daha önceler de ?
dile getirip getirmediğimi hatırlamıyorum... ama daha önce çok kısa süren bir evliliğim olmuştu.. elbetteki eşim bunu biliyor.. bununla ilgili olabilirmi?
Söylediği şeyler hiç bir işe yaramıyormuşsinir bozucu gerçekten ama garip bir şekilde, duya duya bende duyarsızlık oluşturmaya başladı..
onada cesaret edemiyorum. ya blöf değilse.. daha önce kısa süren bi evliliğim olmuştu.. aynende dediğiğiniz gibi davranmıştım.. güle güle dedim ve adam gitti... ha iyi oldu o başka yönü..Laf çok icraat yok canım ya :) anca söyler halbuki ssöylediğinin arkasında durmadıkları için artık ne söylediklerinin bi önemi olmaz. Tehtid ediyo aklınca çok sinir bozucu. Açardım kapıyı Güle güle derdim biraz da o afallasın
tamda bunu çok yapasım var!!Bir tartışma sonrası evi terk edin bir günlüğüne. Daha lafını edemez.
aynen... bosanma kelimesi bile zedeliyor...eski esim de aklinca beni korkutmak icin (farkinda bile degildi evlilige ve ona olan sevgime verdigi zararin) paso bosanmaya getirirdi lafi.. en sonunda davayi acinca, gormeliydin halini.. bosanamazmis, mahvolurmus vs vs.. 3 ay cebellestik.. tabi ben davayi tak ettigi ve kararimi verdigim icin actim, Allah'in izniyle de pisman olmadim.. ayrilik fikri yoksa, tehdit etmek korkutmak icin boyle bsye girismeyin, elinizde patlayabilir..
karşınıza alın buraya yazdıgınız o cümleleri eşinize tek tek söyleyin....''sen böyle yaptıkca evliliğimize inancım kalmıyor '' diyin mesela....belki yaptıgı hatayı farkeder.....cok yanlış ...bir erkege hiç yakışmıyo...nedir bu erkeklerden cektiği bu kadınların yaaaa
aslında daha ciddi birkaç tartışmada dedim, beni bununlamı tehdit ediyorsun, olmuyorsa olmaz yapacak birşeyim yok, zorlamam diye, gerçekten geri adım atıyor. yapmak zor,yıkmak kolay diye.. bencede bir erkeğe yakışmıyor.. ben biraz sinirli bir tipim aşırı tepkiler veriyorum bazen olaylara ve bu onu çileden çıkarıyor. bir daha böyle davrınırsan eve gelmem, yok evi terkederim diye başlıyor.. benim huyum böyle ne yapayım,..karşınıza alın buraya yazdıgınız o cümleleri eşinize tek tek söyleyin....''sen böyle yaptıkca evliliğimize inancım kalmıyor '' diyin mesela....belki yaptıgı hatayı farkeder.....cok yanlış ...bir erkege hiç yakışmıyo...nedir bu erkeklerden cektiği bu kadınların yaaaa